Sveikos merginos, turiu namie dar 5 tabletes clostilbegyto mielai jas padovanociau, jei kam reikia parasykite man. Idesiu per autobusu siuntu tarnyba ar dar koki buda sugalvosim
QUOTE(Smikute @ 2007 03 15, 11:48)
Sveikos merginos, turiu namie dar 5 tabletes clostilbegyto mielai jas padovanociau, jei kam reikia parasykite man. Idesiu per autobusu siuntu tarnyba ar dar koki buda sugalvosim
o tau ju nereikia kodel?
gal jau
ar vel as ka nors prazioplinau kokia
QUOTE(zirzalele @ 2007 03 15, 13:03)
Neatsimenu kuriame IUI skyrelyje as rasiau, kad jau Dabar man baigiasi 13 savaite. Tik tos clostilbegyt tabletes man nepadejo, mes padarem viska namu salygomis Linkiu ir jums to paties
QUOTE(Smikute @ 2007 03 15, 12:46)
Neatsimenu kuriame IUI skyrelyje as rasiau, kad jau Dabar man baigiasi 13 savaite. Tik tos clostilbegyt tabletes man nepadejo, mes padarem viska namu salygomis Linkiu ir jums to paties
sveikinu, o kur blyn as tuo metu buvau
nu ir trumpa mano atmintis
QUOTE(Smikute @ 2007 03 15, 13:46)
na, čia tai geras , nieko ir aš nežinojau, sveikinimai
QUOTE(Smikute @ 2007 03 15, 13:46)
Nu tikrai kasdien skaitau IUI ir prazioplinau naujienas
Dideliausi sveikinimai , o gal galima placiau ta istorija "namu salygu" paskaityti kaip ten viskas buvo
QUOTE(Smikute @ 2007 03 15, 12:46)
nesupratau, tavo parašas, kad esi 4 dienos iki O
QUOTE(zulika @ 2007 03 15, 14:34)
nesupratau, tavo parašas, kad esi 4 dienos iki O
KAdangi seniai cia lankiausi, tai dabar as pati savo paraso nematau ir nepakoregavau.
QUOTE(Smikute @ 2007 03 15, 14:55)
KAdangi seniai cia lankiausi, tai dabar as pati savo paraso nematau ir nepakoregavau.
Aš taip pat nematau tavo parašo
QUOTE(simutė @ 2007 03 15, 14:25)
Nu tikrai kasdien skaitau IUI ir prazioplinau naujienas
Dideliausi sveikinimai , o gal galima placiau ta istorija "namu salygu" paskaityti kaip ten viskas buvo
Musu nevaisingumo "stazas" buvo 3 metai. Pasidarem visokiausius reikalingus tyrimus, bet kaip ir nerado problemu. Tada dariausi 1 IUI - nieko, po to turejau darytis antra, bet vyras isvyko i uzsieni. Po to spjoviau i visokias itampas, nervus, kai sulaukiu menesiniu ir pan. o sausio menesi pasidariau testuka, nes itariau, kad kazkas ne taip parode 1 ryskia, o kita vos vos imatoma juostele, po poros dienu pakartojau ir matesi 2 ryskios juosteles ir stai rezultatas
o sausio menesi pasidariau testuka, nes itariau, kad kazkas ne taip parode 1 ryskia, o kita vos vos imatoma juostele, po poros dienu pakartojau ir matesi 2 ryskios juosteles ir stai rezultatas
[/quote]
Smikute, vat ne viena moteris sako, kad pajuto kažką tokio, tipo, kad ne viena... ką tu tokio pajutai, ko nejautei būdama ne nėščia ?
[/quote]
Smikute, vat ne viena moteris sako, kad pajuto kažką tokio, tipo, kad ne viena... ką tu tokio pajutai, ko nejautei būdama ne nėščia ?