Pritariu, laukiame sugrįžtančių gandrų
zinokit, man atrodo, kad kai taip atgimsta gamta, viskas suzaliuoja, saule islenda - tai ir vaikiukai mieliau ir greiciau pas mus ateis.
Merginos, pradedu manyti, kad pavasaris mums tikrai bus dosnus
+2007 03 08, 10:57-->
Reikia tikėti.
Tiesiog aš, kaip tavo reikalai, kada vėl darysi IUI?
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 03 08, 10:57)
Merginos, pradedu manyti, kad pavasaris mums tikrai bus dosnus
Reikia tikėti.
Nauja temele, naujos viltys
Ishsipildanciu svajoniu visoms Su kovo 8-aja
Papildyta:
Man U paskutini karta ziurejo po proceduros Gerai kad viskas buvo gerai
Ishsipildanciu svajoniu visoms Su kovo 8-aja
Papildyta:
QUOTE(Sanle @ 2007 03 07, 23:37)
Sveikutės
Man iškilo dabar toks klausimas - ar jums visada prieš darant IUI pirmiausia pasižiūri ar folikulai jau sprogę
Man pirmiausia padarė, o tik po to pažiūrėjo echoskopu
Kadangi dariausi pirmą kartą tai nieko gydytojai aš nesakiau. Gal galite pasidalinti savo patirtimi tos, kurios jau darėsi ne vieną kartą Būčiau labai jums dėkinga
Man iškilo dabar toks klausimas - ar jums visada prieš darant IUI pirmiausia pasižiūri ar folikulai jau sprogę
Man pirmiausia padarė, o tik po to pažiūrėjo echoskopu
Kadangi dariausi pirmą kartą tai nieko gydytojai aš nesakiau. Gal galite pasidalinti savo patirtimi tos, kurios jau darėsi ne vieną kartą Būčiau labai jums dėkinga
Man U paskutini karta ziurejo po proceduros Gerai kad viskas buvo gerai
[
Šiuo metu geriu KT, o startuosiu , jei viskas gerai, balandžio pradžioje
Sveikinu su švente visas moteriškes
Fibi - kokios nuostabios naujienos, labai džiaugiuosi už tave
Del echo prieš IUI ar po, tai manau nera bendros tendencijos tarp gydytojų... bet bent jau man tai visus 4 kartus ziurejo po IUI - kas man asmeniskai labiau patinka, nes jei kištu tą aparatą prieš IUI, tai atrodo, kad sugadintų mano natūralią 'florą ir fauną' su tuo mėlynuoju lubrikantu... IUI visgi yra šiokia tokia intervencija, jau geriau kai viskas vyksta natūralioje terpėje
Fibi - kokios nuostabios naujienos, labai džiaugiuosi už tave
Del echo prieš IUI ar po, tai manau nera bendros tendencijos tarp gydytojų... bet bent jau man tai visus 4 kartus ziurejo po IUI - kas man asmeniskai labiau patinka, nes jei kištu tą aparatą prieš IUI, tai atrodo, kad sugadintų mano natūralią 'florą ir fauną' su tuo mėlynuoju lubrikantu... IUI visgi yra šiokia tokia intervencija, jau geriau kai viskas vyksta natūralioje terpėje
Norėjau paklausti, kiek jums laiko po dufaston. teplioja kol prasimuša mmm
Man liepė gerti toliau, kad ir teplioja, kol prasidės mmm, bet kada jos bus, viskas skauda
Man liepė gerti toliau, kad ir teplioja, kol prasidės mmm, bet kada jos bus, viskas skauda
Tiesiog aš, trink mane iš sarašiuko, pramušo
na ir skausmelis
na ir skausmelis
QUOTE(Puk @ 2007 03 08, 13:46)
kuo greiciau isgerk kokiu nuskausminanciu, nes as ciut is proto neisejau nuo to skausmo.
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 08, 13:49)
kuo greiciau isgerk kokiu nuskausminanciu, nes as ciut is proto neisejau nuo to skausmo.
Išgėriau ketanovo ir raitausi ant kėdės darbe
Kodėl taip skauda, aš nestimuliuota, o kraujas pasirodė toks tamsus