Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Spurgitta @ 2007 03 23, 14:24)
Vat ir nebūtinai. Aš žinau fotografą, kuris važiavo iš VIlniaus į kitus miestus ir už kurą papildomai neprašė smile.gif

Turbut iskaiciuota buvo rolleyes.gif
Atsakyti
as manau kad yra poru,kurios uzsisakiusios fotografus kurie lankosi cia...tai joms jau belieka tik per AZ padiskutuoti apie tai..nes gal nelabai malonu butu apie juos kalbeti jiems matant ir sulaukiant ne kokiu komentaru atgal...o paskui susitikti per vestuves... tema tam ir skirta kad pasakyti visus uz ir pries uz uzsakytus,atsakytus ir jau dirbusius fotografus kazkieno vestuvese...o ne tam kad idetu fotografai informacija apie save kokie jie geri.Na tai manau,jei jau tokie profesionalai,susikurkite savo webstaitus ir idekite ten visa info kuria jusu manymu turetu zinoti jaunieji...o adresiuka patalpinkite skelbimu skiltyje...taip kad tada bus informacijos daugiau nei 3 puslapiai internete liet.kalba ax.gif
Atsakyti
Ar čia man taikote? smile.gif Viena iš tų svetainių yra mano mirksiukas.gif

O panašūs skelbimai čia laikomi reklama, todėl radę pačios dalinkitės informacija smile.gif Moderatorė lyg minėjo, kad gali būt, kad SM bus sudėta naudinga informacija į vieną vietą.

QUOTE(remisita @ 2007 03 23, 21:22)
Na tai manau,jei jau tokie profesionalai,susikurkite savo webstaitus ir idekite ten visa info kuria jusu manymu turetu zinoti jaunieji...o adresiuka patalpinkite skelbimu skiltyje...taip kad tada bus informacijos daugiau nei 3 puslapiai internete liet.kalba ax.gif

Atsakyti
Sveikos! o gal kartais kam teko girdeti apie RUSLANA (www.seefoto.ten.lt) radau ji sioj svetainej arba apie ROLANDA LUKOSIU is telsiu (www.rolandas.visiems.lt). Kazkaip ju foto fainos pasirode man,bet gal kuriai teko kuri nors samdyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 03 23, 22:44)
Ar čia man taikote? smile.gif Viena iš tų svetainių yra mano  mirksiukas.gif

O panašūs skelbimai čia laikomi reklama, todėl radę pačios dalinkitės informacija smile.gif Moderatorė lyg minėjo, kad gali būt, kad SM bus sudėta naudinga informacija į vieną vietą.

tiesiogiai as niekam nieko netaikiau,nes kiti mano pasisakymai tiktu ir kietiems cia pasirasiusiems fotografams..jus saunuolis kad turite savo web thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 23, 21:06-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2007 03 23, 21:06)
Sveikos! o gal kartais kam teko girdeti apie RUSLANA (www.seefoto.ten.lt) radau ji sioj svetainej arba apie ROLANDA LUKOSIU is telsiu (www.rolandas.visiems.lt). Kazkaip ju foto fainos pasirode man,bet gal kuriai teko kuri nors samdyti? smile.gif

jei patinka pozuoti, tuomet manau, kad jie jums puikiai tiks.
Atsakyti
Sveiki, gal yra kokiu atsiliepimu apie Irmanta is Vilniaus?
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 25, 12:38)
Sveiki, gal yra kokiu atsiliepimu apie Irmanta is Vilniaus?

Vilniui vienas Irmantas??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 03 25, 16:28)
Vilniui vienas Irmantas??? g.gif    lotuliukas.gif

O zinai daug fotografu Irmantu Vilniuje? Jei taip, tada patikslinsiu kuris is ju
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 03 24, 23:32)
jei patinka pozuoti, tuomet manau, kad jie jums puikiai tiks.

O tu kaskuri is ju pati samdeisi, ar kaskas is tavo pazystamu samde? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 25, 15:58-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2007 03 25, 15:58)
O tu kaskuri is ju pati samdeisi, ar kaskas is tavo pazystamu samde? g.gif

ne, pasižiūri į nuotraukas ir matai koks yra fotografo stilius, kiek žiūrėjau, "pagautų" nuotraukų nemačiau, gal praslydo pro akis, tačiau pozavimas yra akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 25, 16:22)
O zinai daug fotografu Irmantu Vilniuje? Jei taip, tada patikslinsiu kuris is ju

nedaug-tris.... ax.gif
Atsakyti