Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Shindila @ 2007 03 20, 22:55)
Panevėžietės atsiliepkit 4u.gif  issakykit savo ispudzius apie fotografus  bigsmile.gif

galetum uzvesti sia tema ir panevezio nuotaku temoje ax.gif . Pati kazkada buvau paneveziete, dabar jau nebelabai, bet nei vieno gero fotografo siame mieste nezinau. Patys samdome is Vilniaus. Is karto norejau gero fotografo, tai ieskojau tik didziuosiuose miestuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 03 20, 22:55)
Panevėžietės atsiliepkit 4u.gif  issakykit savo ispudzius apie fotografus  bigsmile.gif

Manau galite ieskotis is bet kurio miesto, tikrai turetu nepasikuklint ir atvykt ki panevezi is vilniaus wink.gif. Juk lietuva mazyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 03 22, 23:21)
Manau galite ieskotis is bet kurio miesto, tikrai turetu nepasikuklint ir atvykt ki panevezi is vilniaus wink.gif. Juk lietuva mazyte smile.gif

drinks_cheers.gif siais laikais nesvarbu kur fotografo ieskai, nes dauguma manau vaziuoja visur, tik uz kelione aisku reikia papildomai sumoketi, bet cia savaime suprantamas dalykas. Musu fotografe netgi pasisiule prisijungti prie sveciu, jei tokiu butu, ir atvaziuotu uz dyka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 23, 00:38)
drinks_cheers.gif siais laikais nesvarbu kur fotografo ieskai, nes dauguma manau vaziuoja visur, tik uz kelione aisku reikia papildomai sumoketi, bet cia savaime suprantamas dalykas. Musu fotografe netgi pasisiule prisijungti prie sveciu, jei tokiu butu, ir atvaziuotu uz dyka  smile.gif

Tame ir esme kad veztis is kito miestotam tikra prabanga, dar papildomai reikia pinigu skirti jo kelionei pirmyna atgal. O tokiam dalykui ne kiekvienas gali... O ir turbut isvaziuotu 9val vakaro nes dar lauktu kelione jo ilga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 21, 12:41)
p.s. niekas nesipyksta, tik ne taip vieni kitus supranta wink.gif

Perskaičiau beveik visas temas čia fotografų, tai toks įspūdis likęs, kad jeigu tik kokia nuotaka pamini kaina, ir jeigu neduokdie pasako kad brangu, tuoj sušoka krūva fotografų su ironiškom pastabom rolleyes.gif Aš tikrai ne jums asmeniškai -jokiais būdais mirksiukas.gif 4u.gif Šiaip bendrai apie pačią temą, koks susidaręs įspūdis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 03 23, 10:57)
Perskaičiau beveik visas temas čia fotografų, tai toks įspūdis likęs, kad jeigu tik kokia nuotaka pamini kaina, ir jeigu neduokdie pasako kad brangu, tuoj sušoka krūva fotografų su ironiškom pastabom rolleyes.gif Aš tikrai ne jums asmeniškai -jokiais būdais mirksiukas.gif 4u.gif  Šiaip bendrai apie pačią temą, koks susidaręs įspūdis mirksiukas.gif

man irgi susidares panasus ispudis. jau tikrai nusibodo man tie fotografai sitoje temoje doh.gif nuotakos diskutuoja, dalinasi ziniomis, o jie pastoviai isikisa su savo kandziais komentarais, rodydami kokie jie "protingi/geresni/turintys geresne technika" ir tt... butu idomu skaityti ju nuomones tada, kai jos neturetu jokio "varymo ant kitu" prieskonio, bet deja, pastaruoju metu jie tik tai ir daro sioje ir netgi kitose temose doh.gif dekui dievui, kad is forumo neissirinkau fotografo, nes paskaicius jo komentarus turbut noreciau ji atsaukti doh.gif nes man yra svarbu ne tik tai, kaip gerai atlieka savo darba, o ir tai, koks zmogus yra, koks jo charakteris, kaip jis bendrauja ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 03 23, 08:52)
Tame ir esme kad veztis is kito miestotam tikra prabanga, dar papildomai reikia pinigu skirti jo kelionei pirmyna atgal. O tokiam dalykui ne kiekvienas gali... O ir turbut isvaziuotu 9val vakaro nes dar lauktu kelione jo ilga  ax.gif

Vat ir nebūtinai. Aš žinau fotografą, kuris važiavo iš VIlniaus į kitus miestus ir už kurą papildomai neprašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 23, 10:23)
man irgi susidares panasus ispudis. jau tikrai nusibodo man tie fotografai sitoje temoje  doh.gif nuotakos diskutuoja, dalinasi ziniomis, o jie pastoviai isikisa su savo kandziais komentarais, rodydami kokie jie "protingi/geresni/turintys geresne technika" ir tt... butu idomu skaityti ju nuomones tada, kai jos neturetu jokio "varymo ant kitu" prieskonio, bet deja, pastaruoju metu jie tik tai ir daro sioje ir netgi kitose temose  doh.gif dekui dievui, kad is forumo neissirinkau fotografo, nes paskaicius jo komentarus turbut noreciau ji atsaukti  doh.gif nes man yra svarbu ne tik tai, kaip gerai atlieka savo darba, o ir tai, koks zmogus yra, koks jo charakteris, kaip jis bendrauja ir pan...

Man šis subforumas, kol jame taip masiškai nesilankė fotografai, operatoriai ir kiti panašūs veikėjai, irgi buvo daug mielesnis. Dabar dauguma vis bando teršti eterį nebent tik jiems patiems įdomiais komentarais (vis pabrėždami, kad jie dirba vienaip ar kitaip, tuo bandydami sau netiesioginę nemokamą reklamą darytis). Ir jie visiškai užsimiršta, kad šis skyrelis skirtas ne jiems, o jauniesiems, kurie salinasi savo įspūdžiais, nuomonėmis, patirtim ir t.t. O jie gi turi savo profesionalių forumų, vat galėtų ten ir reikštis... Buvo čia kažkada nuomonių, kad ir būsimoms jaunosioms patinka pasiskaityti apie įvairią fotografavimo techniką ir kitokius dalykus. Tai kas gi joms draudžia į tuos pačius forumus prisijungti ir skaityti ten vien tik profesionalų (arba jiems prijaučiančių) diskusijas... Galų gale yra gi ir Supermamos forume tam skirtų temų (pvz. Pomėgių ar darbų skyreliuose). O dabar gaunasi, kad kai kurie veikėjai tik ir teršia eterį. Nesakau, kad absoliučiai visi fotografai čia taip elgiasi. Yra ir tokių, kurie palaiko tvarką ir nebando išsišokinėti. Ir tokie savo srities meistrai man tikrai daugiau imponuoja. Už juos kalba jų darbai ir patenkintų klientų atsiliepimai. Manau, kad tai yra svarbiau, negu bandyti drumsti vandenį, įgrįsti viesiems iki kaulų. O labiausiai pagirti galėčiau Tomą Lopatą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 03 23, 14:35)
Buvo čia kažkada nuomonių, kad ir būsimoms jaunosioms patinka pasiskaityti apie įvairią fotografavimo techniką ir kitokius dalykus. Tai kas gi joms draudžia į tuos pačius forumus prisijungti ir skaityti ten vien tik profesionalų (arba jiems prijaučiančių) diskusijas...

Iš dalies lyg ir būtų taip: statistinis fotografas paprastai daugiau žino apie fotografiją nei statistinė nuotaka, bet jiems tarpusavyje kiti dalykai aktualūs nei nuotakoms, be to, į forumo dalyvius priimami dirbantys fotografai (na, čia kalbu apie forumą, apie kurį čia jau ir anksčiau buvo užsiminta). O su vestuvine fotografija susiję klausimai / informacija gana specifinė ir ko gero esu matęs tik dvi lietuviškas svetaines, kur būtų surašyti vestuves fotografuojantys fotografai ir kokias dvi, kuriose būtų konkretesni fotografo arba ne patarimai jaunavedžiams, susiję su vestuvių fotografija. Ir tik vieną, kur būtų pateikta išsamesnė informaciją tiems, kas nori gilesnės informacijos kai kuriais techniniais aspektais. Taip kad bent jau mano dabartinėmis žiniomis, tokios informacijos lietuviškai tikrai nėra daug.

Nors fotografų forume susilaukė atgarsio ir priemonių kai kurie pasisakymai iš šito forumo, tačiau šitame forume neturiu moderatoriaus teisių (tiesą sakant, visiškai nenoriu mirksiukas.gif ) ir čia tvarkytis tenka jums. Mano nuomone, pačios nuotakos galėtų būt aktyvesnės smile.gif, nes mažokai matyti naujų atsiliepimų apie fotografus, nors ši tema pirmiausia tam ir yra skirta.

Galų gale yra gi ir Supermamos forume tam skirtų temų (pvz. Pomėgių ar darbų skyreliuose). O dabar gaunasi, kad kai kurie veikėjai tik ir teršia eterį. Nesakau, kad absoliučiai visi fotografai čia taip elgiasi. Yra ir tokių, kurie palaiko tvarką ir nebando išsišokinėti. Ir tokie savo srities meistrai man tikrai daugiau imponuoja. Už juos kalba jų darbai ir patenkintų klientų atsiliepimai. Manau, kad tai yra svarbiau, negu bandyti drumsti vandenį, įgrįsti viesiems iki kaulų. O labiausiai pagirti galėčiau Tomą Lopatą ax.gif  4u.gif

Atsakyti
Vat už ką galėčiau pasakyti didelį didelį ačiū, tai už Zoom sudarytą puslapiuką fotografų thumbup.gif Vat tokia pagalba tai labai naudinga mirksiukas.gif Arba profesionalios pastabos apie fotkių kokybę. Bet kai pradeda ironizuot, kad jaunoji nori pigesnio varianto, tai sorry doh.gif Kiekvienas renkasi gi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pumpica, tu man kazka taikai?
Tai, ka as rasiau, norejau suvesti i fotografo ir uzsakovo bendradarbiavimo socialines pasekmes. Negalima visko vadinti "ironizavimu" ir "kabinejimusi" is pirmo zvilgsnio smile.gif

O sitoj temoje as grieztai nepateisinu fotografu tarpusavio pjautyniu. Visa kita, tik paciu nuotaku labui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 23, 13:33)
Pumpica, tu man kazka taikai?
Tai, ka as rasiau, norejau suvesti i fotografo ir uzsakovo bendradarbiavimo socialines pasekmes. Negalima visko vadinti "ironizavimu" ir "kabinejimusi" is pirmo zvilgsnio smile.gif

O sitoj temoje as grieztai nepateisinu fotografu tarpusavio pjautyniu. Visa kita, tik paciu nuotaku labui wink.gif

Taigi rašiau kad ne tau drinks_cheers.gif Sorry jei taip pasirodė.
Sakau -beveik visas temas perskaičiau ir tikrai buvo ironijos iš fotografų pusės. Bet tikrai nepamenu kas jie tokie smile.gif
Atsakyti