Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(remisita @ 2007 03 20, 09:14)
jeigu tau panasu kad as verkslenu tai tu  fool.gif tu kazkoks tikrai truputuka suzaloto intelekto,nes terupi tik pasikabineti...isiskaityk i sakini pries uzjausdamas mano fotografa.
Papildyta:
butent tokio man atrodo ir bus dydzio,as to fotografo nuotraukas paziurejau inete ir man thumbup.gif ati realiai dar nebuvau jo sutikusi,nes as ne Lietuvoj,bet siaip esu laaaabai patenkinta bigsmile.gif

jei ne paslaptis, kas tavo fotografas?
Atsakyti
biggrin.gif aha, geri argumentai pas tave remisita. Labai brandūs, nepaaugliski tokie...
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 20, 09:46)
biggrin.gif aha, geri argumentai pas tave remisita. Labai brandūs, nepaaugliski tokie...

kaip ir pas tave replikos, tokios brandzios ir proto ten labai daug..
Jei zmogus klausia daug az mazai jis moka, gal jam idomu, pavyzdziui kaip ir man idomu kiek kas moka, t.y. kokios kainos. ir siaip, kas tau darbo? smagu kai tu turi LABAI gerus klientus, nes pagal viska atrodo kad dirbi ta apti darba.
Atsakyti
smile.gif
1. Itraukimas i diskusija pasnekovo "protinius gebejimus", "intelekto lygi" dazniausiai parodo paties įtraukejo lygį, argumentų neturėjimą.
2. deja, ji (Remisita) klausia NE KAINU, o ar "daug ar mazai ji moka".
3. Taip, man smagu, kad mano klientai pirmiausia žiūri į mano darbus, o ne į kainą, ir ji ne pagrindinis kriterijus renkantis fotografą.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 20, 10:29)
smile.gif
1. Itraukimas i diskusija pasnekovo "protinius gebejimus", "intelekto lygi" dazniausiai parodo paties įtraukejo lygį, argumentų neturėjimą.
2. deja, ji (Remisita) klausia NE KAINU, o ar "daug ar mazai ji moka".
3. Taip, man smagu, kad mano klientai pirmiausia žiūri į mano darbus, o ne į kainą, ir ji ne pagrindinis kriterijus renkantis fotografą.
smile.gif

na tu ja uzgavai smile.gif
o visu antra yra visokiu fotografu, ir visokiu kainu. Ir enmataui nieko cia blogo ir kazko neprotingo, jei ji klausia ar daug ar mazai ji moka. Juk labai daznai yra mokama tik uz varda, o ne uz darba. Juk ir pati(pats) tai zinai.
As irgi renkuosi ne pagal kaina, o pagal darbus. Bet keikvienam savo, pvz. mano fotografas turi labai didele patirti (keliolika metu), nuotruakos pas ji grazios,kokybiskos, net per leitu neatspesi kad fotografuota, bet niekuo neipatingos, t.y. man noretusi daugiau meniskumo. Aisku ne montazu su arkliais arba zvaigzdem smile.gif
as zinau kad as daug moku. ir noreciau maziau ir gerai, o kas nenori biggrin.gif
maciau visokiu fotografu... kai kurie megejai, bet nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as ir pati megeja, tai jei tai nebutu mano vestuves, butinai fotkinciau tik as biggrin.gif
taigi kad nesipykit smile.gif
Beje, ir tu nezinai ka galvoja tavo klientai, taigi nereikia buti tokiam pasitikinciam savimi, gali buti kad zmones ir nepasakys savo tikros nuomones, nenoredami taves izeisti smile.gifsmile.gifsmile.gif
beje gal turi savo galerija? idomu butu pasizvalgyti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
gerai, baigiam smile.gif
Remisita drinks_cheers.gif

! 
Ši žinutė buvo redaguota, nes forume draudžiami bet kokie komercinio pobūdžio skelbimai (Forumo Taisyklių 2.8 p.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 20 kovo 2007 - 14:53
drinks_cheers.gif thumbup.gif
nuotruakos superines... vat man tokiso patinka, kai daug detaliu ..ypac graziai su taeurem ir puokste...mm
saunu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dzijanka aciukas tau.. blush2.gif
ms as tikrai neziurejau i kaina,nes jos nezinojau,pirmiausia issirinkau fotografa pagal rekomendacijas ir jo galerija nete,o mama nuvaziavo ir susitare,tik tada suzinojau kiek mokes...o kadangi sioj sferoj kainu nezinau,todel ir paklausiau kaip jums atrodo ar tai daug ar mazai...ir nemanau kad tai kazkas keisto.. ax.gif nenorejau taves izeisti,bet tu mane irgi truputi izeidei tai gavai kruopu atgal doh.gif o siaip ner ncia ko pyktis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Panevėžietės atsiliepkit 4u.gif issakykit savo ispudzius apie fotografus bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos nuotakos, rekomenduoju musu fotografe, mes daremes "menine fotografija" ir likom labai patenkinti. jinai turi savo saita www.vestuviu.projektas.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 20, 08:29)
Taip, man smagu, kad mano klientai pirmiausia žiūri į mano darbus, o ne į kainą, ir ji ne pagrindinis kriterijus renkantis fotografą.
smile.gif

O kas čia blogo, kad kaina būna pagrindinis kriterijus? g.gif

Išvis šita tema tai vieni fotografų pykčiai biggrin.gif
Atsakyti
Pumpica, o kas sake, kad blogai.
Jei jaunieji nemato skirtumo tarp fotografu - lai renkasi kas pigiau.
Kas mato - renkasi pagal finansines galimybes.
Kiekvienam savo skonis, savo prioritetai.
Pvz., as per savo vestuves zinojau kokiu man reikia nuotrauku, kaip turi buti jos iamzintos. Kai radau taip dirbanti fotografa - sumokejau jam dar ir daugiau nei prase.
Jei nera skirtumo tarp R. Danisevičiaus, kuris uz darba ima sakykim 2500 Lt. ir kito fotografo, kuris ima 500Lt - zinoma, kam moketi brangiau smile.gif

p.s. niekas nesipyksta, tik ne taip vieni kitus supranta wink.gif
Atsakyti