Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(linksmuke81 @ 2007 06 18, 19:08)
Bet labai keistai man atrodo, kad visi tik fotografus giria, o niekas savo nuotraukyciu nenori rodyt.  g.gif
Nei cia, nei vestuviu fotoalbumu temoje.  unsure.gif
O jei ir rodo kas nors, tai tik gmaile, kur tik keletas nuotaku tas fotkes ir temato.

Keista, ane?  g.gif

Gal ne tokios jau ir geros tos nuotraukytes, jei nesinori paviesint, kad kitos isgirtu.  tongue.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

bet gal žmogus nenori rodyti savo asmeninių nuotraukų, o tik išsako savo patyrimą, jei Jūs norite pasidomėti to fotografo darbais manau paprasčiau su juo pačiu susisiekti ir pamatyti jo darbus, nei galvoti, kad kažkieno nuomonė gali būti klaidinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 18, 22:04)
bet gal žmogus nenori rodyti savo asmeninių nuotraukų, o tik išsako savo patyrimą,

Gal ir taip, o gal ir ne tongue.gif
Atsakyti
Mano fotkes yra idetos jo internetiniame puslapyje, seip as ju turiu 600 smile.gif zmogus visa kompakta dave. Tikrai jei yra kam noras galiu parodyti ir daugiau svao vestuviniu nuotrauku, tikrai nieko nesigediju ideciau ir cia, bet kadangi esu naujoke tai nelabai dar zinau kaip taisyklingai reikia ikelti, tiksliau as tuo dar nesidomejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiene24 @ 2007 06 19, 09:56)
Mano fotkes yra idetos jo internetiniame puslapyje, seip as ju turiu 600 smile.gif zmogus visa kompakta dave. Tikrai jei yra kam noras galiu parodyti ir daugiau svao vestuviniu nuotrauku, tikrai nieko nesigediju ideciau ir cia, bet kadangi esu naujoke tai nelabai dar zinau kaip taisyklingai reikia ikelti, tiksliau as tuo dar nesidomejau  unsure.gif

galesi ikelti kai parasysi 100 zinuciu. o kurios tavo nuotraukos jo puslapyje? pacios pirmos? ar antros?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal girdejot ka nors apie Flaviju Piliponi?
Atsakyti
na va,idedu savo foto darytas Roberto Misiukonio---visi labai gyre ir patys labai labai patenkinti likom thumbup.gif MUSU_VESTUVES
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 06 21, 19:26)
na va,idedu savo foto darytas Roberto Misiukonio---visi labai gyre ir patys labai labai patenkinti likom  thumbup.gif  MUSU_VESTUVES

Labai siltos nuotraukytes 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 21, 20:36)
Labai siltos nuotraukytes 4u.gif ...

nu mes viska(pacias vestuves ir viska joms) susiruosem per mazdaug menesi,tai kazkaip nei ta diena nei kitom dienom nebuvo jaudulio ar erzinimosi del kazko..visi sako,kad buvom labai naturalus ir be dirbtiniu sypsenu... 4u.gif as tai tik prisimenu kad juokemes ir juokemes,tai ir foto tokie linksmi gavomes smile.gif
Atsakyti
na va,idedu savo foto darytas Roberto Misiukonio---visi labai gyre ir patys labai labai patenkinti likom  thumbup.gif  MUSU_VESTUVES

labai grazios nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
Na, net nežinau .Jaunieji tai gražūs, bet pats fotografo darbas man tai šiaip sau...kažkaip neįspūdingos nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(ramumi @ 2007 06 24, 21:56)
Na, net nežinau .Jaunieji tai gražūs, bet pats fotografo darbas man tai šiaip sau...kažkaip neįspūdingos nuotraukos

visuomet galima prikibti prie nuotraukos, prie bet kurios.
Daug nuotraukų, bežiūrint šiek tiek pabosta, nes dažnai kartojasi vaizdas.
Didelis pliusas - kad nuotraukose labai gera nuotaika. thumbup.gif
Atsakyti

Na antro albumo nuotraukos, tai patiko, nes buvo zymiai idomesnes, o nuotraukos darytos fotografo, neisizeiskyt, bet man tai nuobodybe schmoll.gif As met visu iki galo neperziurejau, nes milijonas vienodu kadru, tiesiog neidumo, o vat antra albuma paziurejau su malonumu ir galiu pasakyti, kad graziai atrodet ir matosi, kad abu esat laimingi, labai grazios sypsenos thumbup.gif
Atsakyti