Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 16, 16:43)
Sveikos mergaites.
Noriu paklausti gal kas pazistate fotografa Vilniuje Vytautas L. Jis sutiko isamzinti musu svente uz 2000lt. DVD su nuotraukom, ir filmavimas.

cia gal V. Lansbergis? blink.gif , ir vel barbis devindarbis - filmuoju - fotografuoju - soku - dainuoju - zole pjaunu .... unsure.gif

vistiek lieka palinketi sekmes, nes pinigai tikrai nemazi.
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2007 03 16, 16:01)
cia gal V. Lansbergis?  blink.gif , ir vel barbis devindarbis - filmuoju - fotografuoju - soku - dainuoju - zole pjaunu ....  unsure.gif

is kru toks sarkazmas? cia mano pazistamas, tik idomu suzinoti apie kainas ir siaip gal kas naudojosi jo paslaugomis.
Beje kaip kazkas cia minejo, paziurejus jo darbo rezultata: nuotrauaks ir filma, niekad nepasakytum kad jis vienas viska dare. Ypatinga pasirode nuotrauka kur mete rziu zidlapius, tai parodyta filme, ir uzfiksuota nuotraukose.... tai kad nebutinai jei mzogus dar 2 darbus darys juos blogai...
Pavardes tik nezinau, bet paklausiu smile.gif
Atsakyti
joks cia ne sarkazmas, peace. drinks_cheers.gif , tiesiog rasau i googla "Vytautas L", noredamas paziureti gerbiamo p. fotooperatoriaus darbus ir matau tik gerbiama p. V. Lansbergi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fla: 16 kovo 2007 - 16:19
QUOTE(fla @ 2007 03 16, 18:01)
cia gal V. Lansbergis?  blink.gif , ir vel barbis devindarbis - filmuoju - fotografuoju - soku - dainuoju - zole pjaunu ....  unsure.gif

blyn mano avataras pas tave?as taip ziurejau kad niekas nebutu su tokiu paciu...o cia sast...kada tu ji pasikeitei?ir dar tse paciose temose... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 16, 17:19)
blyn mano avataras pas tave?as taip ziurejau kad niekas nebutu su tokiu paciu...o cia sast...kada tu ji pasikeitei?ir dar tse paciose temose... doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif , nusistatyk kad pas tave butu 98 x 98 pikseliu, nes dabar iskraipytas.

man tai pvz labai grazu:

user posted imageuser posted image

a ne? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2007 03 16, 18:22)
biggrin.gif , nusistatyk kad pas tave butu 98 x 98 pikseliu, nes dabar iskraipytas.

man tai pvz labai grazu:

user posted imageuser posted image

a ne?  cool.gif

nu as galvoju kad reik tada gal pasikeisti...nes su vienodais biski lievai buti tose paciose temose apie vestuves...nes as pagal avatara savo zinutes atradineju,o cia ziuriu kad ne mano zinute o kazkieno kito,net nesupratau pradzioj lotuliukas.gif lotuliukas.gif man jis ir labai patinka,tai tu nori ji pasilikti/man keisti kanors ar tu pasikeisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 16, 17:11)
is kru toks sarkazmas? cia mano pazistamas, tik idomu suzinoti apie kainas ir siaip gal kas naudojosi jo paslaugomis.
Beje kaip kazkas cia minejo, paziurejus jo darbo rezultata: nuotrauaks ir filma, niekad nepasakytum kad jis vienas viska dare. Ypatinga pasirode nuotrauka kur mete rziu zidlapius, tai parodyta filme, ir uzfiksuota nuotraukose.... tai kad nebutinai jei mzogus dar 2 darbus darys juos blogai...
Pavardes tik nezinau, bet paklausiu smile.gif

Idomu butu isgirsti Jusu atsiliepimus po vestuviu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 03 16, 09:15)
o tai tu, Dante, per ieskikli parametru nematai? smile.gif ar ant "automato" varai? biggrin.gif
Ka ten tau nureguliavo? spalvas, ar ant "small" kadrus darei? smile.gif

Siaip kolega pas mane ieskiklyje nerodo ISO tongue.gif... todel ir nepastebejau jeigu ka.... Nureguliavo ISO...
Mano technika visalaik paruosta, todel kazkaip netikrinu beveik ar viskas, tvarkoj, nes viskas tvarkoj.
Ant automato nevarau, nepergyvenkit. O jei ir varyciau nematau tame didziules problemos tongue.gif .
Atsakyti
labai jau idomi tema apie vestuviu fotografus gavosi lotuliukas.gif
ypac apie katinus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cizikas: 17 kovo 2007 - 15:37
QUOTE(cizikas @ 2007 03 17, 17:36)
labai jau idomi tema apie vestuviu fotografus gavosi lotuliukas.gif
ypac apie katinus 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia kiek ne i tema buvo,bet aj.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kybirkstele @ 2007 03 09, 23:22)
nu cia gera straipsni idejai, ne duok Dieve toki nusisamdyti, ir net neisivaizduoju ka reiketu jam paskuipadaryti, kad pyktis atslegtu, juk vestuviu tai nepakartosi

...Patarciau atkreipti demesi i betkokius rasinius laikrasciuose:BUNA ISKLAUSOMOS ABI PUSES,o ne viena.
Cia irgi kazkas panasaus i laikrasti...
Atsakyti
QUOTE(Madona @ 2007 03 17, 21:48)
...Patarciau atkreipti demesi i betkokius rasinius laikrasciuose:BUNA ISKLAUSOMOS ABI PUSES,o ne viena.
Cia irgi kazkas panasaus i laikrasti...

kuomet yra išsakomi nepasitenkinimai, dažniausiai kardinaliai skiriasi nuomonės, kažko kažkas nepadarė, ne taip buvo tartasi, o jeigu nėra raštiško patvirtinimo, tai nieko ir neįrodysi, belieka tik pačiam nuspręsti kuris buvo teisus.
Klientas visuomet teisus? Gal.
Atsakyti