Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(_ms_ @ 2007 06 07, 13:08)
O koks tu protingas ir rupestingas. Beje, jei nesu parases, o gal ir kartosiuos, pasiimkit batelius, tada pedu zeme nebadys...

O gal neimkit vandens, pakentekit, nes nuo vandens pagyveja organizmo apytaka ir veidas prakaituoja ir nuotraukos nekokios bus? kaip manai zinove?

blink.gif gal tu stupid.gif
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 06 07, 18:52)
man tai is viso nervina, kai is nieko prisikabina ir daro  poster_offtopic.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duobute @ 2007 06 07, 13:27)
Nervus į konservus tongue.gif

Tai kad čia ne nervai - atvirkščiai, linksma žmogui, ir aš jį puikiai suprantu. Jei kas ne kas vis pabando "subtiliai primint apie save" potencialioms klientėms bile ką parašinėdamas - tai ir gaunasi bile kas. O tada - ne nuodėmė ir pasijuokt. Jeigu kas nors atrodo juokingas - tai čia tik jo vieno problema, kiti dėl to nekalti.
Siūlau baigti, kol didesnis fleimas nekilo, paskui pačioms bus sunku krūvoj bereikalingų žinučių naudingos informacijos ieškoti smile.gif
Atsakyti
o kur rasti T.Lopatos nuotraukų? blush2.gif
ir kokios kainos pas jį? galima ir až
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 06 08, 10:23)
o kur rasti T.Lopatos nuotraukų? blush2.gif
ir kokios kainos pas jį? galima ir až

Pasiziurek pries tave posta parasiusio forumiecio profili mirksiukas.gif
Gal kai naudingo rasi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 08 birželio 2007 - 09:28
biggrin.gif
na va, suprato mane nors vienas smile.gif
aciu Tomai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 06 07, 10:08)
O koks tu protingas ir rupestingas. Beje, jei nesu parases, o gal ir kartosiuos, pasiimkit batelius, tada pedu zeme nebadys...

O gal neimkit vandens, pakentekit, nes nuo vandens pagyveja organizmo apytaka ir veidas prakaituoja ir nuotraukos nekokios bus? kaip manai zinove?

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pavarei thumbup.gif
Atsakyti
Na nei as juokingas nei ka...
Pats gal ka protingo patartum o ne nesamones rasytum. Pasijuokt gali kiekvienas o padet retas, matau tu tas kur pasijuokt sugeba. Pagal tave negerkit para pries vestuves ir neprakaituosit. Nei pudruotis nereiks, nieko smile.gif. Taip? biggrin.gif Gerietis mat linksmuolis atsirado. Sory uz OT, bet tokie komentarai zeidzia sakytau.
Atsakyti
biggrin.gif
kai paaugsi Dante, suprasi wink.gif
o daugiau, jei turi ir nori man ka nors pasakyti - tam yra AŽ.
Atsakyti
Esam labai patenkinti ir nustebinti _ms_ darbu- nemanėm, kad bus taip gražu blush2.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
man _ms_ komplimentu irgi negaila!!! thumbup.gif nuotraukos smile.gif
Atsakyti
tai parodykit tas nuotraukas tada ax.gif
Atsakyti