Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(T L @ 2007 06 05, 10:22)
Jei kas nors iš skaitančių šią temą buvote susitarę dėl vestuvių fotografavimo su Vladu Babarsku iš Kauno, tai liūdnos žinios. Žmogus vakar netikėtai ir staigiai mirė. A.A.

Koks siaubas, tikrai liudnos zinios, aisku, ne del nuotrauku...
A.A.
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 08:13)
Gal siaip ir nieko, bet nzn man kazkas jose nepatiko.. g.gif

mes kai taremes,tai situ ne nebuvom mate-pas ji paziurejom kitas...bet savom labiausiai patenkinti esam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 06 05, 12:58)
mes kai taremes,tai situ ne nebuvom mate-pas ji paziurejom kitas...bet savom labiausiai patenkinti esam  thumbup.gif

Na saunu kad jums patiko, na parodykit tada savo albumeli vestuvini?? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 05 birželio 2007 - 12:25
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 09:13)
Gal siaip ir nieko, bet nzn man kazkas jose nepatiko.. g.gif

As zinau kas nepatiko (nuotakos suknele) doh.gif o siaip fotografas neblogas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 05 birželio 2007 - 13:15
QUOTE(tikurila @ 2007 06 05, 14:15)
As zinau kas nepatiko (nuotakos suknele)  doh.gif  o siaip fotografas neblogas  g.gif

Jo is tikruju suknele tai kazkokia netokia.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2007 06 05, 11:22)
Jei kas nors iš skaitančių šią temą buvote susitarę dėl vestuvių fotografavimo su Vladu Babarsku iš Kauno, tai liūdnos žinios. Žmogus vakar netikėtai ir staigiai mirė. A.A.

Nu va dar atsirado vienas žmogus, kuriam nuotakos parūpo thumbup.gif Aš vakar parašiau į Kauno planuojančių nuotakų skyrelį, bet niekas neatsiliepė. Žinau, kad šiam savaitgaliui jis pas kažką turėjo fotkinti, bet matomai ta pora supermamoj nesilanko.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 04, 20:15)
va as jau paziurejau jo nuotraukas, o kas nores tai ikeliu saita
http://www.fotopro.l...erija/vestuves/

idomios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 13:19)
Jo is tikruju suknele tai kazkokia netokia.. doh.gif

žiurėjau ir aš ilgai į šią suknelę g.gif lotuliukas.gif

Mes fotografą pačiupom iš šio forumo ir esam labai laimingi, nei pamiršo mūsų vestuvių, nei kojų kilnot reikėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliukė: 05 birželio 2007 - 17:12
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 12:25)
Na saunu kad jums patiko, na parodykit tada savo albumeli vestuvini?? mirksiukas.gif

tik vakar nuotruakytes pasiemem, tai dar nesukele ne i kompa... blush2.gif bet jau kai sudesim, parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 06 05, 18:33)
tik vakar nuotruakytes pasiemem, tai dar nesukele ne i kompa... blush2.gif  bet jau kai sudesim, parodysiu smile.gif

laukiam laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Ot tai lauksim lauksim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 05 birželio 2007 - 17:37
Buciau labai dekinga,jei kuri nors pasakyti ka nors apie fotografa ANDRIU MACIUNA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti