Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Mes irgi uzsisakem Mariu Sargeviciu  Tikiuosi liksim ir mes patenkinti 

tikrai man negaila komplimentu siam fotografui! thumbup.gif linka i jo fotografuota musu svente galesit rast Vestuves -> vestuviu fotoalbumai blush2.gif

tik įdomu dabar įkainiai ir ar įmanoma toks dalykas kaipo fotografavimas pora-kelias valandas, vestuvių ceremonija ir poto kažkur mieste,gamtoj or smth.  nes poto valgymo ir gerimo nematau prasmes fotkint

Marius pas mus kaip tik ir buvo ne visa diena- pasitiko mus prie zagso ir paskui nuvaziavome fotografuotis i senamiesti- is viso 5 valandos.... neplanavom uzsakineti baliaus fotografavimo... tik pries vestuves atsirado kitas fotografas- Andrius, kuris pasisiule nemokamai padirbeti... negalejome nesutikti smile.gif thumbup.gif

Rezultate -puikus albumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 05 28, 09:55)
Taip pat mielos jaunosios bukit ta diena kuo meilesnes, daug sypsokites , juokites, laisvai reikskite emocijas, nesijaudinkit del iskilusiu problemu tadien, jas isspres pirsliai ir tt... nes si savaitgali teko kariauti vos ne su jaunaja biggrin.gif, visalaik susiraukus, nepatenkinta, niurzganti bei pan.

Aš tai galvoju, kaip čia nesiraukyt prieš tokią saulutę smile.gif, nebent rimtai kokį skėtį pasiimti...
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 05 28, 11:19)
Galima galima  biggrin.gif Man asmeniskai pirma vieta uzima sis:
http://www.videofoto.puslapiai.lt/ Vien zalieji burbuliukai ar "prevedas" su meska verti prizo. Juokas ilgina gyvenima  lotuliukas.gif

Katastrofa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 05 28, 12:19)
http://www.videofoto.puslapiai.lt/ Vien zalieji burbuliukai ar "prevedas" su meska verti prizo. Juokas ilgina gyvenima  lotuliukas.gif

ohmy.gif
to tai jau per daug.. biggrin.gif

jetau ojetau... lotuliukas.gif cia jau kaip ir nebezinia verkt ar ka daryt..
http://www.videofoto...oto/mok/12m.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 28 gegužės 2007 - 18:22
QUOTE(Vardenė @ 2007 05 28, 11:19)

oho kokios originalios nuotraukos........buvo pries kokius10metu lotuliukas.gif gal kas kontaktus turit lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 28, 11:06)
va del skecio ir as pritariu, tai jau pasirupinau tuo  thumbup.gif

o koki? parodyk... bent nuotaku temoj... blush2.gif
Atsakyti
mano vestuves fotografavo Jurate, nuotrauku galima paziureti cia www.gustulis.lt
likom patenkinti.. ir baltu skeciu netgi turejo thumbup.gif gal kam irgi patiks 4u.gif
Atsakyti
visai neblogos nuotraukos, tik ju mazokai, kad koki nors vaizda susidarytum apie fotografa
Atsakyti
as tai pasilieku ties faustu augustinu, tik nezinau kaip su juo bendrauti nes jis tikras menininkas issiblaskes toks doh.gif
gal kas turit patirties kaip bendrauti su bohemos atstovais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 29 gegužės 2007 - 07:27
QUOTE(Rani @ 2007 05 29, 08:27)
as tai pasilieku ties faustu augustinu, tik nezinau kaip su juo bendrauti nes jis tikras menininkas issiblaskes toks  doh.gif

Kodel sakai, kad sunku bendrauti??
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 05 29, 08:27)
as tai pasilieku ties faustu augustinu, tik nezinau kaip su juo bendrauti nes jis tikras menininkas issiblaskes toks  doh.gif

Na man irgi keista, kad su Faustu Augustinu sunku bendrauti g.gif ..pazistu ji nuo mokyklos laiku, jis per mano vestuves fotografavo, tai viskas su juo gerai..labai paprastas zmogus, su kuriuo lengva bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2007 05 29, 14:20)
Na man irgi keista, kad su Faustu Augustinu sunku bendrauti g.gif ..pazistu ji nuo mokyklos laiku, jis per mano vestuves fotografavo, tai viskas su juo gerai..labai paprastas zmogus, su kuriuo lengva bendrauti biggrin.gif

teko girdeti, kad buvo pamirses vestuves, tai gerai, kad jaunieji is vakaro pasiskambino thumbup.gif
Atsakyti