Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(tikurila @ 2007 05 22, 10:42)
Vat vat, ypac ta, kus su gulbem  doh.gif

man irgi sita pati paciausia lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos koks Garlos internetinio puslapio adresas?
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2007 05 18, 12:00)
Mano vestuves fotografavo 2 fotografai, vienas ceremonija bei pasivaiksiojima - Marius Sargevicius (www.sargevicius.com) kitas Andrius (http://www.andriuska.puslapiai.lt/vestuves_julijos/index.htm)...

Antra fotografo neplanavome imti, bet pasuisiule fotografuoti nemokamai, kad igyti patirties... ax.gif

Abieju fotografu darbai- SUPER... Andrius suzavejo tuo, kad buvo visiskai nepastebimas, o rezultatas tikrai pranoko visus lukescius!
Mariaus darbas, kaip ir reikejo tiketis buvo nepriekaistingas... Be tuo abu fotografai- tiesiog nuostabus zmones!!!

Tiems, kas dabar iesko reportazinio fotografavimo profus uz prieinama kaina (nes kitu fotografu datrbai man gal net ir labiau patiko, bet deja biudzetas vestuvems nera guminis) galiu juos rekomenduot- tikrai nenusivilsit!  4u.gif

Linkiu visiems grazios sventes!

Mes irgi uzsisakem Mariu Sargeviciu clap_1.gif Tikiuosi liksim ir mes patenkinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeiva @ 2007 05 22, 03:24)
Mano drauge fotografavo sis: www.lpfoto.net  Kam idomu iliskit.Labai graziai sumontuoja nuotraukytes ir uzglaisto visus trukumus.O ir siaip ji buvo labai patenkinta albumu. smile.gif

atsiprasau bet kazka klaikesnio sunku butu isivaizduoti.taip baisu kad ojoj. net juokinga biggrin.gif išvis nelabai galiu įsivaizduoti zmogu kuriam tai grazu galetu buti
akivaizdu,kad zmogus neturi ne tik kad skonio,bet net elementariu kompozicijos ziniu.tragiskai rezia aki...

o as ieskau fotografo kuris darytu reportazines foto, nieko pries kelias menines parezisuotas, bet labai subtiliai ir skoningai, jokiu sauliu ar piliu laikymu delne ir panasiu nesamoniu. bei kuo maziau pigių fotošopinių efektų. sutvarkyti nuotraukas -taip, ryškumas, kur reikia grayscale, color balance, bet tik ne montazai, neva nukramtyti 'senoviniai' nuotrauku kampuciai ir ar dar kas.

o vestuvės rugsėjo 14 diena. kaip suprantu ieskotis reik pradeti jau dabar g.gif
Papildyta:
mmm pasiziurejau cia pavardintų, labiausiau patiko Tomo Lopatos ir Mariaus Sargevičiaus

tik įdomu dabar įkainiai ir ar įmanoma toks dalykas kaipo fotografavimas pora-kelias valandas, vestuvių ceremonija ir poto kažkur mieste,gamtoj or smth. g.gif nes poto valgymo ir gerimo nematau prasmes fotkint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 27 gegužės 2007 - 13:40
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 05 27, 15:38)
tik įdomu dabar įkainiai ir ar įmanoma toks dalykas kaipo fotografavimas pora-kelias valandas, vestuvių ceremonija ir poto kažkur mieste,gamtoj or smth. g.gif nes poto valgymo ir gerimo nematau prasmes fotkint g.gif

manau, įmanoma viskas, o įkainius reikia individualiai derinti su fotografais, valandų kiekis irgi lemia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 05 27, 14:38)
atsiprasau bet kazka klaikesnio sunku butu isivaizduoti.taip baisu kad ojoj. net juokinga biggrin.gif išvis nelabai galiu įsivaizduoti zmogu kuriam tai grazu galetu buti
akivaizdu,kad zmogus neturi ne tik kad skonio,bet net elementariu kompozicijos ziniu.tragiskai rezia aki...

o as ieskau fotografo kuris darytu reportazines foto, nieko pries kelias menines parezisuotas, bet labai subtiliai ir skoningai, jokiu sauliu ar piliu laikymu delne ir panasiu nesamoniu. bei kuo maziau pigių fotošopinių efektų. sutvarkyti nuotraukas -taip, ryškumas, kur reikia grayscale, color balance, bet tik ne montazai, neva nukramtyti 'senoviniai' nuotrauku kampuciai ir ar dar kas.

o vestuvės rugsėjo 14 diena. kaip suprantu ieskotis reik pradeti jau dabar g.gif
Papildyta:
mmm pasiziurejau cia pavardintų, labiausiau patiko Tomo Lopatos ir Mariaus Sargevičiaus

Man asmeniškai irgi nepatiko šios nuotraukos, Taciau jokiu būdu nereikia varyti ant zmogaus kuriam jos patinka nono.gif Tai nekultūringa. Juk kas vienam yra beprotiskai gražu, kitam gali būti paišlykštėtina.

Fotošopiniai elementai taip pat nera pigus jei su jais dirba patyręs ir išmanatis savo darbą žmogutis.

O įkainius, laiką, fotografafimo stilių ir ect. susitarsite su fotografu, šiais laikais viskas suderinama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 05 27, 19:54)
Man asmeniškai irgi nepatiko šios nuotraukos, Taciau jokiu būdu nereikia varyti ant zmogaus kuriam jos patinka nono.gif Tai  nekultūringa. Juk kas vienam yra beprotiskai gražu, kitam gali būti paišlykštėtina.

Fotošopiniai elementai taip pat nera pigus jei su jais dirba patyręs ir išmanatis savo darbą žmogutis.

O įkainius, laiką, fotografafimo stilių ir ect. susitarsite su fotografu, šiais laikais viskas suderinama mirksiukas.gif

fotošopu pati dirbu puikiai,išmanau kas pigiai atrodo kas ne biggrin.gif

ant zmonu kuriems patinka nevarau,tiesiog negaliu isivaizduot kokia zmogui tai galetu patikt.o visa kita mano asmenine nuomone apie sias foto,tiksliau montazus.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 27, 13:30)
merginos koks Garlos internetinio puslapio adresas?

www.vgfoto.lt ar www.vgfoto.com
Atsakyti
Isiterpsiu ir as. Pamaciau, kad kalbat apie jaunikius ant delno, kas man irgi laaaabai nepatinka... tiesiog nepernesu tokiu foto, kaip ir montazu bei pigiu triuku kaip sake nukramtytais sonais senoviskai bei pan biggrin.gif. Buvau si savaitgali isprievartautas vos ne kad padaryciau toki kadra, jaunieji tiesiog liepe ir zyze padaryt tokia foto, atsisakinejau, bet jie primygtinai reikalavo tokios foto, kuriai nebuvo tinkamos vietos (reikalinga kalniukas ir ilgas lygus laukas), teko suktis is padeties ir daryt kaip jau gaunasi... tai teko perlipt per savo isitikinimus ir klausyt uzsakovo...
Taip pat mielos jaunosios bukit ta diena kuo meilesnes, daug sypsokites , juokites, laisvai reikskite emocijas, nesijaudinkit del iskilusiu problemu tadien, jas isspres pirsliai ir tt... nes si savaitgali teko kariauti vos ne su jaunaja biggrin.gif, visalaik susiraukus, nepatenkinta, niurzganti bei pan.
Tad pagalvokit kad foto kokybe bei grozis priklauso tik nuo Jusu mielosios sypsenos wink.gif.
Beje jei kuri nors tuoksites per siuos karscius, patariu be alkoholio i gamtas ir pan pasiimti labai daug geriamo vandens (jaunoji galetu tureti ir koki dekoratyvine sketi grazu apsauganti nuo kaitros). sunku ir Jums ir mums tokioj kaitroj, todel vandens tokia diena visi turi gert labai daug...
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 05 28, 10:55)
Isiterpsiu ir as. Pamaciau, kad kalbat apie jaunikius ant delno, kas man irgi laaaabai nepatinka... tiesiog nepernesu tokiu foto, kaip ir montazu bei pigiu triuku Beje jei kuri nors tuoksites per siuos karscius, patariu be alkoholio i gamtas ir pan pasiimti labai daug geriamo vandens (jaunoji galetu tureti ir koki dekoratyvine sketi grazu apsauganti nuo kaitros). sunku ir Jums ir mums tokioj kaitroj, todel vandens tokia diena visi turi gert labai daug...

va del skecio ir as pritariu, tai jau pasirupinau tuo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 05 27, 14:38)
atsiprasau bet kazka klaikesnio sunku butu isivaizduoti.

Galima galima biggrin.gif Man asmeniskai pirma vieta uzima sis:
http://www.videofoto.puslapiai.lt/ Vien zalieji burbuliukai ar "prevedas" su meska verti prizo. Juokas ilgina gyvenima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 05 28, 10:19)
Galima galima  biggrin.gif Man asmeniskai pirma vieta uzima sis:
http://www.videofoto.puslapiai.lt/ Vien zalieji burbuliukai ar "prevedas" su meska verti prizo. Juokas ilgina gyvenima  lotuliukas.gif

kaip neskoninga blink.gif
nu nezinau, gal kazkada pries n metu tai ir atrode grazu ir idomu, bet dabar tai tiesiog pasene.
as nezinau ka galvoja fotografas savo psl paskelbdamas tokiu nuotrauku pavyzdzius? nieko blogo negaliu sakyt apie ji, bet jei rinkciausi fotografa, tai pamacius sias foto niekada jo nepasirinkciau. net nemokamai ax.gif
nenorejau nieko izeisti, siaip tik pasakiau savo nuomone.
Atsakyti