Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

www.vestuviufilmavimas.lt
Atsakyti
Mano drauge fotografavo sis: www.lpfoto.net Kam idomu iliskit.Labai graziai sumontuoja nuotraukytes ir uzglaisto visus trukumus.O ir siaip ji buvo labai patenkinta albumu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeiva @ 2007 05 22, 01:24)
Mano drauge fotografavo sis: www.lpfoto.net  Kam idomu iliskit.Labai graziai sumontuoja nuotraukytes ir uzglaisto visus trukumus.O ir siaip ji buvo labai patenkinta albumu. smile.gif

uj, glaistymo tikrai daug pastebėjau. Net paspringau bevalgydamas pyragą. ax.gif
Atsakyti
Na šiaip jau aš nerašau niekad į šį forumą, kai man kasnors nepatinka ar negražu, bet tokių nuotraukų nė už ką nenorėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Medeiva @ 2007 05 22, 02:24)
Mano drauge fotografavo sis: www.lpfoto.net  Kam idomu iliskit.Labai graziai sumontuoja nuotraukytes ir uzglaisto visus trukumus.O ir siaip ji buvo labai patenkinta albumu. smile.gif

Oi, nu man tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif visai schmoll.gif
Pati dar geresniu pridaryciau hihihi.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 22 gegužės 2007 - 11:29
man primena kazkodel tai foto is Disneilendo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 22, 12:32)
man primena kazkodel tai foto is Disneilendo  unsure.gif

Vat vat, ypac ta, kus su gulbem doh.gif
Atsakyti
Hmmm... Vaizdelis tikrai nelabai koks... blush2.gif Nors yra žmonių, kuriems tokie montažai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 05 17, 17:17)
O ir apskritai galių Tomą pagirti....
Tik vat jeigu čia šiai vasarai dėl jo domiesi, tai bijau, kad jau visi jo savaitgaliai ir net penktadieniai užkimšti unsure.gif

Didelis ir nuoširdus dėkui visoms už gerus žodžius, tikrai buvau maloniai nustebintas. Vienas tik prašymas - negąsdinkit ir nebaidykit man klientų smile.gif Jeigu rimtai - tai didelė problema tampa pačios kalbos, kad "visi kas savo darbą išmano užimti metams į priekį". Berods gretimoj diskusijoj, apie muzikantus, jau buvo kalba apie labai neprastą muzikantų grupę, kuri sėdi be darbo - nes visi, ieškantys muzikantų, mano kad skambint jiems jau neverta, užimti metams į priekį. Ir niekas neskambina. Baisu, kad greit panaši situacija pasidarys ir su fotografais. Didžioji dalis žmonių jokių forumų neskaito, renkasi ne kas geriau, o kas pigiau. Ir šiuo metu, kai šiek tiek atsiskyrė gerų ir pigių fotografų paslaugų kainos - ieškančiam būtent gero fotografo yra tikrai lengviau jį susirast negu prieš kelis metus. Net jeigu tos vestuvės už savaitės - ir tai galima paieškojus rasti tikrai gerą fotografą. Aišku, paskutinei akimirkai atidėlioti nereiktų, bet kiek pašneku su kitais kolegom - pas visus yra kažkiek likę laisvų dienų, netgi šeštadienių, visais mėnesiais, nuo dabar iki pat vėlyvo rudens. Jeigu kas ieško fotografo - tikrai nereik pult į neviltį, tikrai verta pasiskambinti arba bent parašyti laišką.

Tomas
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2007 05 22, 16:30)
Didelis ir nuoširdus dėkui visoms už gerus žodžius, tikrai buvau maloniai nustebintas. Vienas tik prašymas - negąsdinkit ir nebaidykit man klientų smile.gif Jeigu rimtai - tai didelė problema tampa pačios kalbos, kad "visi kas savo darbą išmano užimti metams į priekį". Berods gretimoj diskusijoj, apie muzikantus, jau buvo kalba apie labai neprastą muzikantų grupę, kuri sėdi be darbo - nes visi, ieškantys muzikantų, mano kad skambint jiems jau neverta, užimti metams į priekį. Ir niekas neskambina. Baisu, kad greit panaši situacija pasidarys ir su fotografais. Didžioji dalis žmonių jokių forumų neskaito, renkasi ne kas geriau, o kas pigiau. Ir šiuo metu, kai šiek tiek atsiskyrė gerų ir pigių fotografų paslaugų kainos - ieškančiam būtent gero fotografo yra tikrai lengviau jį susirast negu prieš kelis metus. Net jeigu tos vestuvės už savaitės - ir tai galima paieškojus rasti tikrai gerą fotografą. Aišku, paskutinei akimirkai atidėlioti nereiktų, bet kiek pašneku su kitais kolegom - pas visus yra kažkiek likę laisvų dienų, netgi šeštadienių, visais mėnesiais, nuo dabar iki pat vėlyvo rudens. Jeigu kas ieško fotografo - tikrai nereik pult į neviltį, tikrai verta pasiskambinti arba  bent parašyti laišką.

Tomas

Teisus, Tomai, ypac dabar kai panikos apimti jaunieji uzsisako "geresni" ju manymu fotografa pries metus, o atejus laikui nusprendzia nesituokti ir lieka laisvas fotografas, net ...liepos 7 ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, ne bėda, galiu pas save svetainėj pažymėt, kad yra vienas toks šaunuolis laisvas smile.gif O šiaip atgal į temą, kaip kurie fotografai užimti: kiek žiūrėjau, Garla jau senokai užpildė šeštadienius, kažkam šiemet greičiau pildosi, kai kam atvirščiai. Žodžiu, bandykit nuotakos, galbūt jums pasiseks smile.gif

QUOTE(KENGAS @ 2007 05 22, 16:01)
Teisus, Tomai, ypac dabar kai panikos apimti jaunieji uzsisako "geresni" ju manymu fotografa pries metus, o atejus laikui nusprendzia nesituokti ir lieka laisvas fotografas, net ...liepos 7 ax.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Mes su Garla suitarem pries 5 menesius iki vestuviu thumbup.gif Ir esu labai labai patenkinta, kad ta diena jisai buvo laisvas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 22 gegužės 2007 - 15:47