Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Mindoozas @ 2007 05 18, 13:13)
nedarom off-topic. Be siu paskaiciavimu pridekime dar viena varianta: prisiminkite, kad kuo toliau, tuo labiau inoringesni pasidaro uzsakovai. Nieko pries uz 100Lt fotografuot, taciau nereikalaukite tukstancio nuotrauku, nepriekaistingos kokybes ir t.t.  Nufotografuociau, laidas i kompa, nuotraukos i cd ir atidaves cd sakyciau ate smile.gif
visuomet reikia ivertinti ir kitokius faktorius, ne tik sudeti visu objektyvu, aparato, transporto islaidas.
ax.gif

drinks_cheers.gif Nesu fotografė, bet mudu su MB informatikai, todėl tikrai žinom, kiek laiko gali užtrukti nuotraukos korekcija doh.gif Tai sužinojęs, fotografas mums siūlė patiems nuotraukas susitvarkyti, bet šito malonumo atsisakėme blush2.gif
O dėl perdėto pinigų taupymo, tai turiu pavyzdį: vienas vestuves fotografavo pažįstamas (kaip supratau mėgėjas, mokantis elgtis su fotoaparatu ir turintis šiek tiek geresnę technoką). Na ir ka? Jaunoji paklausta, ar ji gražiai nuotraukose atrodo, pasakė, kad nelabai. Be abejo, pagauto kadro nuotraukoje nebepakeisi, bet patį vaisdą sutvarkyti galima ir netgi reikia ax.gif
Aš jokiu būdu neagituoju už tai, kad reikia rinktis pačius brangiausius fotografus schmoll.gif Kartais to tiesiog negalim sau lesti. Bet šiaip ar taip iš fotografo ir reikia reikalauti atitinkamai: už 200Lt tiktai negali gauti to paties kaip už 2000Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 05 18, 15:55)
drinks_cheers.gif  Nesu fotografė, bet mudu su MB informatikai, todėl tikrai žinom, kiek laiko gali užtrukti nuotraukos korekcija  doh.gif Tai sužinojęs, fotografas mums siūlė patiems nuotraukas susitvarkyti, bet šito malonumo atsisakėme  blush2.gif
O dėl perdėto pinigų taupymo, tai turiu pavyzdį: vienas vestuves fotografavo pažįstamas (kaip supratau mėgėjas, mokantis elgtis su fotoaparatu ir turintis šiek tiek geresnę technoką). Na ir ka? Jaunoji paklausta, ar ji gražiai nuotraukose atrodo, pasakė, kad nelabai. Be abejo, pagauto kadro nuotraukoje nebepakeisi, bet patį vaisdą sutvarkyti galima ir netgi reikia  ax.gif
Aš jokiu būdu neagituoju už tai, kad reikia rinktis pačius brangiausius fotografus  schmoll.gif  Kartais to tiesiog negalim sau lesti. Bet šiaip ar taip iš fotografo ir reikia reikalauti atitinkamai: už 200Lt tiktai negali gauti to paties kaip už 2000Lt 4u.gif

Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 18, 12:30)
tada jus man pasakykite kodel pries 2-3 metus tokiu kainu nebuvo? ir neveiskit cia bedos ant kokybiskos irangos  smile.gif  visi mes cia zinom, kad kainos nesamoningai pakilo del emigrantu, kurie gryzta susituokti i gimtaja sali ir kuriems nera labai didelio skirtumo tukstanteliu daugiau ar maziau.
o visas pramogu sektorius tuo ir naudojasi.

Na čia tik metodika smile.gif Jei yra kiti pajamų šaltiniai (dažniausiai būna) - galima skaičiuot mažesnes norimas pajamas. Galima ir įrangos kainą mažint - pirkt užsienyje, pirkt žemesnės klasės ar naudotą, galų gale vogtą (gink dieve nesiūlau - bet yra tokią perkančių) ir pan. Ne paskutinėj vietoj ir tie emigrantai - gali pasiskaičiuot labai gerą kainą, bet kas iš to jei tiek nieks nemokės.
Atsakyti
Paskaitykyte ir prisidekyte http://www.supermama...howtopic=173727
Atsakyti
Laba, 4u.gif
gal kas ką blogo AR gero galit pasakyti apie RIČARDĄ PAMARNACKĄ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 05 19, 08:50)
Laba, 4u.gif
gal kas ką blogo AR gero galit pasakyti apie RIČARDĄ PAMARNACKĄ? ax.gif

Labukas, tik gero ir labai gero thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gaila, kad negaliu ykelti jo fotografuotu nuotrauku, nes laikinai esu uzsienyje ir su savimi ju neturiu verysad.gif Jis fotografavo musu vestuvias ir po to musu visi pazystami ir gimines tik ji ir samde. Nuotraukos meniskos, be tu dirbtinu pozavimu, gera kokybe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tik uz ji thumbup.gif
Atsakyti
mūsų vestuves fotografavo Juozas Kamenskas, jo darbų pavyzdžių yra puslapyje fotopro, tarp jų yra ir pora mūsų nuotraukyčiųsmile.gif tam žmogui jaučiu pagarbą ir dėkingumą - už gražiai įamžintą mūsų nuostabiausią dieną ir už jo palaikymą, jo buvimas suteikė mums ramybės, pasitikėjom juo labai ir nenuvylė, mokėjo ir laiku pajuokauti ir nuraminti, nuostabus žmogus ir tik teigiamos emocijos:))
Atsakyti
QUOTE(kristedzuke @ 2007 05 19, 15:23)
Labukas, tik gero ir labai gero thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gaila, kad negaliu ykelti jo fotografuotu nuotrauku, nes laikinai esu uzsienyje ir su savimi ju neturiu verysad.gif Jis fotografavo musu vestuvias ir po to musu visi pazystami ir gimines tik ji ir samde. Nuotraukos meniskos, be tu dirbtinu pozavimu, gera kokybe thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif As tik uz ji thumbup.gif

niu, ir šiaip kiek praskambinėjau tai jo kainos normaliausios pasirodė
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 05 19, 21:34)
niu, ir šiaip kiek praskambinėjau tai jo kainos normaliausios pasirodė

gal gali ir man jo kontaktus duoti. kokios kainytes pas ji?
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 05 18, 14:44)
O kur Alytuje vaziavot gamtoje fotografuotis??? g.gif

Sveika,
na labai grazios nuotraukos isejo centre prie teatro baltu sienu.. vaziavom i Punia, ant piliakalnio, ten labai grazi baznycia buvo ir nuostabus vaizdas i Nemuna nuo Piliakalnio...taip pat mes vestuves sventem sodyboje, kurioje labai grazi aplinka, tai ten nemazai nuotrauku pridarem:D
Is esmes Faustas bet kur pridaro geru nuotrauku, man kartais per musu vestuves atrode, ka jis cia dabar per nesamone sugalvojo, o paskui kai pamatai rezultata, tada aisku pasidaro, kodel pavyzdziui mus su vyru i telefono budelel kiso ir liepe pozuoti biggrin.gif , ar kodel pozavome, kad tranzuojame kazkur viekiemyje esancioje autobusos stoteleje.. biggrin.gif tongue.gif
O siaip pacio Fausto galim paklausti kur grazios vietos, jis tikrai patars.. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 21 gegužės 2007 - 08:18
ar jus man galit paaiskint kaip apsiskaiciuot tikslia kaina,kai fotografas pasako kiek ima uz darba ir plius viena nuotrauka pvz.5lt?tai viskas priklauso kiek tu nuotrauku jis padarys,jei padarys 200 tai plius 1000lt ir taip be galo....
ar jus isanksto sutariate kiek mazdaug bus tu nuotrauku?
kiek paprastai gaunasi tu nuotrauku jaunavedziams g.gif as cia kazkaip pasimeciau.... 4u.gif
Atsakyti
VISADA geriausia tai aptarinėti su pačiu fotografu. Skirtingi fotografai skirtingai skaičiuoja, žmonių spėliojimų, ko gero, dar daugiau. Tikriausiai, apmokestina tik tas nuotraukas, kurias užsisakote. Kitaip galima būtų nuspausti mygtuką ir per sekundę gaut 5 kadrus (25 Lt) ;-)

QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 05 21, 18:31)
ar jus man galit paaiskint kaip apsiskaiciuot tikslia kaina,kai fotografas pasako kiek ima uz darba ir plius viena nuotrauka pvz.5lt?tai viskas priklauso kiek tu nuotrauku jis padarys,jei padarys 200 tai plius 1000lt ir taip be galo....
ar jus isanksto sutariate kiek mazdaug bus tu nuotrauku?
kiek paprastai gaunasi tu nuotrauku jaunavedziams g.gif as cia kazkaip pasimeciau.... 4u.gif

Atsakyti