QUOTE(aggate @ 2007 05 17, 19:47)
Rita Petrolyte fotografavo mano pazystamos vestuves.Nuotraukos man begalo patiko...Galiu tik isgirti,nes visi kadrai pagauti
Patys jai skambinome,nes norejome ja samdyti,tik beda ir buvo kainoje.Ji uz darba ima 800lt ir viena nuotrauka 3lt,tai atitinkamai ir susimokama Mums pasirode per brangu,bet man jos foto
Patys jai skambinome,nes norejome ja samdyti,tik beda ir buvo kainoje.Ji uz darba ima 800lt ir viena nuotrauka 3lt,tai atitinkamai ir susimokama Mums pasirode per brangu,bet man jos foto
cia viena nuotrauka i albuma tiek kainuoja -3lt, ar cia apskritai kiek ji prifotkins ir kompakte 3lt? Nes jai i albuma, tai manau nebrangiau gautusi, nes mums i albuma sake padarys apie 50 nuotraukyciu, ir kompakta atiduos, kuriame bus visa medizga, kiek prifotkinta. Tai mums kainuos 2000Lt + kazkiek, jai noresime ypatingesnio albumo su daugiau nuotrauku Gal ir brangoka, bet mes nusprendeme nepagaileti pinigeliu geram fotografui, nes mums foto yra svarbiau, tai mes filmuotojo nesamdysim, o su savo kamera pafilmuosim kaip nors As kai rinkausi fotografa, tai pirma ziurejau ar jo darbai man patinka, bet kazkodel gaudavosi taip, kad visu kas patiko, kainos buvo is pacios brangiausios