Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(GF FERRE @ 2007 05 09, 16:09)
Gal kas galetu ka pasakyti apie fotografa Gintarą Česonį 4u.gif
Reikalingas vestuvems, labai nesinoretu apsirikt. Draugai dar siulo Faustą Augustiną bei Alkoviką.
Labai lauksiu jus nuomoniu, kazkaip ramiau, kad kas nuosirdziai pataria ar gal kam teke bendraut 4u.gif

girdeta pavarde http://www.photograp...=...2&aut_id=42

http://tvirtove.kaunas.lt/

Atsakyti
QUOTE(GF FERRE @ 2007 05 09, 16:09)
Reikalingas vestuvems, labai nesinoretu apsirikt. Draugai dar siulo Faustą Augustiną bei Alkoviką.
Labai lauksiu jus nuomoniu, kazkaip ramiau, kad kas nuosirdziai pataria ar gal kam teke bendraut 4u.gif

Apie Česonį neteko girdėti neigiamų atsiliepimų schmoll.gif bigsmile.gif Man asmeniškai pabai patinka jo darbai. Tik, greičiausiai, ne šiai vasarai jį renkiesi? Ko tai įtariu, kad jau seniai jo savaitgaliai bus "parduoti" blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GF FERRE @ 2007 05 09, 15:09)

Vienas iš tų kelių žmonių, kuriuos drąsiai samdyčiausi pats savo vestuvėms.
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2007 05 08, 23:01)
Elektroniniai laiškai kartais nenukeliauja ten kur reikia ir dingsta kažkur pakeliui.

Cia geras pastebejimas, belieka tik sutikt. Nors del telefono liksiu prie savo nuomones: apie netinkama momenta galima paprasciausiai pasakyt jei kazkas ne taip. Visko buna, tik kai vienas pazada atsakyt ir neatsako, kitas veluoja i susitikima valanda, trecias ateina gramuka padares, o kavinej po uzsakymo iforminimo atnesa surugusio vyno, atsitiktinumais kazkaip nustoji tiket. Negi toks bendravimas su klientu yra norma? Atrodo ir nesirenki kuo pigiausiu-paprasciausiu variantu...
Vienu zodziu, smulkmenos cia aisku, tik uzknisa irgi.
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2007 05 09, 22:00)
Vienas iš tų kelių žmonių, kuriuos drąsiai samdyčiausi pats savo vestuvėms.

kas dar patektu i sarasa?
Atsakyti
jau viena karta klausiau, bet niekas man neatsake. Gal turite kokiu atsiliepimu apieIrmnta Geluna???
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 10, 14:51)
jau viena karta klausiau, bet niekas man neatsake. Gal turite kokiu atsiliepimu apieIrmnta Geluna???

Šių metų "Lietuvos spaudos fotografijos" nominantas dviejose kategorijose - manau reikalo nepagadintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 05 10, 16:03)
Šių metų "Lietuvos spaudos fotografijos" nominantas dviejose kategorijose - manau reikalo nepagadintų smile.gif

na, as ji pazystu ir zinau, kad bent jau spaudos fotografas tikrai neblogas.
Bet kaip vestves fotkina nezinau... smile.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos esamos ir busimos,

Gal ka girdejote apie fotografe Dzineta is Kauno? Girdejau gandu, kad ji pavedineja janavedzius aceit ne pati fotkina o vestuviu diena atsiuncia kitus zmones!!!! Idomu ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Lokiene24 @ 2007 05 11, 12:30)
Sveikos supermamos esamos ir busimos,

Gal ka girdejote apie fotografe Dzineta is Kauno? Girdejau gandu, kad ji pavedineja janavedzius aceit ne pati fotkina o vestuviu diena atsiuncia kitus zmones!!!! Idomu ar tai tiesa?

nezinau ar cia apie sita asmeni, bet kad tokiu dalyku pasitaiko tai zinau 100%
Atsakyti
Norėčiau užduoti tokį klausimą, kuris greičiau skirtas fotografams.

Ar reikia fotografą įspėti prieš ceremoniją, kad nevaikščiotų už altoriaus? blush2.gif Šį savaitgalį buvau vestuvėse, kur fotografas būtent taip ir darė. Man tai pasirodė labai nepagarbu. Tik va dabar esu pasimetusi, ar, jei noriu, jog maniškis fotografas taip nedarytų, reikia jį pespėti, ar ten tiesiog pasitaikė žmogus, kuris truputį nepagalvojo? Beje, tas vaizdas užkliuvo ne man vienai...

Gal ir davatkiškai atrodo klausimas, bet man tikrai įdomu blush2.gif
Atsakyti
fotografas yra darbuotojas, bet ne baznytinio proceso dalyvis. Siekdamas atlikti kuo geriau savo darba, gali reiketi ieskoti geresniu rakursu, todel tenka praeiti tarp altoriaus ir kunigo. Tai daroma ne is nepagarbos proceso dalyviams, o del to, kad tiems dalyviams butu geriau, t.y. geresnes/idomesnes nuotraukos.
Bet siaip ta "nuodeminga vieta" geriau naudoti tik fotografavimui, o ne vaiksciojimui, nes nueiti baznycioje is tasko A i taska B nebutinai reikia eiti trumpiausiu keliu pro altoriu smile.gif

Kai kuriose baznyciose kunigai i tai ziuri atlaidziai, kai kuriose - neigiamai. Dar kai kuriose - net pasiulo, kad "jauniesiems nuotraukos grazesnes butu". Tokie modernus kunigai yra archikatedroje, bernardinu baznyteleje. Ypac nemalonus kunigai kai kuriose provincijose - dazniausiai apie vilniu (lenku, pusiau baltarusiu).

Bet jei jauniesiems nepatinka, kad fotografas praeina tarp kunigo ir altoriaus - zinoma, kad pasakyk, kad zinotu, nes tai gali buti tikrai ne "nepagalvojimo" pasekme. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 14 gegužės 2007 - 15:52