Tai kad tokiu poziniu jis padaro kelias didelio formato, kurios tikrai labai grazios. O tokiu kur "prigaudyta" visas albumas (virs 100 foto). Bet to nemanau, kad vestuviu foto bus grazios vien, tik is prigaudytu kadru.
QUOTE(gala @ 2007 04 24, 12:22)
man tai irgi jau nusibodusios tos nuotraukos kur visus sustato ir pyskina. graziausiai, tai kai netiketai pagauna, tada tos nuotraukos tokios naturalios ir grazios gaunasi
Pritariu todel mes rinkomestokia fotografe , kur nebusim visi kaip inkubatoriuje sustatyti
QUOTE(puma @ 2007 04 22, 09:37)
As radau universalu zmogu kuris mane ir filmuos ir fotografuos,anksciau neisivaizdavau kaip taip imanoma dirbti ir sugebeti,bet kai pamaciau galima viska sugebeti....
Kaip ten su nuoroda gal gali parasyti
QUOTE(Vestuvyte2008 @ 2007 04 24, 14:28)
Kaip ten su nuoroda gal gali parasyti
jisai klienturos neiesko,dirba tik is rekomendaciju...bet uztat kokybiskai....maciau jo darbus,ziuresim kaip bus per mano vestuves... juk nedaug liko
QUOTE(raskke @ 2007 04 21, 20:16)
sveikos, ar yra kam teke naudotis fotografes Irutes Jarusiaviciutes paslaugomis? ar bent jau yra teke ka nors girdeti noreciau suszinoti jusu nuomone
As ja ir jos vyra uzsisakiau savo vestuviu fotofrafavimui. Buvau pas ja studijoje. Kainos nemazos. Nuotraukos be galo grazios ir originalios. Tikiuosi tokios pat bus ir mano vestuviu nuotraukos.
Suzinojau, kad mano pasirinktas fotografas fotkina i juostele, tai norejau paklausti ar labai po to sudetinga sukelti i kompa? ir kodel vieni fotografai fotografuoja su skaitmeniniais, o kiti su juostiniais? ar cia $ trukumas ar isitikinimai?
manau LT trukumas, nes dabar tiek geros aparaturos, ir beje veidrodiniu skaitmeniniu pasirinkimas didziulis. Arba nebent jis turi gera senesne technika.
o sukelti i kompa tai nuskanuoi ir susikeli.
o sukelti i kompa tai nuskanuoi ir susikeli.
Dėl sukėlimo į kompą:
reta fotolaboratorija nuskenuoja taip, kad įtiktų fotografams Arba 1 kadro skenavimas tampa labai brangus. Na, bet tikėtina, kad įtinka daugumai paprastų žmonių
Skaitmena ar juosta: kam įdomu, esu daug prirašęs apie savo matytus skirtumus, tačiau yra vienas tikras ir svarbiausias kriterijus rezultatas. Jis apima ir naudojamą techniką, ir fotografo sugebėjimus, ir jo matymą. Ne jo techniką laikysit albume ir ne ją su nostalgija rodysit savo vaikams, o fotografijas.
reta fotolaboratorija nuskenuoja taip, kad įtiktų fotografams Arba 1 kadro skenavimas tampa labai brangus. Na, bet tikėtina, kad įtinka daugumai paprastų žmonių
Skaitmena ar juosta: kam įdomu, esu daug prirašęs apie savo matytus skirtumus, tačiau yra vienas tikras ir svarbiausias kriterijus rezultatas. Jis apima ir naudojamą techniką, ir fotografo sugebėjimus, ir jo matymą. Ne jo techniką laikysit albume ir ne ją su nostalgija rodysit savo vaikams, o fotografijas.
QUOTE(Rani @ 2007 04 27, 09:34)
Suzinojau, kad mano pasirinktas fotografas fotkina i juostele, tai norejau paklausti ar labai po to sudetinga sukelti i kompa? ir kodel vieni fotografai fotografuoja su skaitmeniniais, o kiti su juostiniais? ar cia $ trukumas ar isitikinimai?
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 25, 22:02)
As ja ir jos vyra uzsisakiau savo vestuviu fotofrafavimui. Buvau pas ja studijoje. Kainos nemazos. Nuotraukos be galo grazios ir originalios. Tikiuosi tokios pat bus ir mano vestuviu nuotraukos.
As irgi Jos paslaugas uzsisakiau fotografuot vestuves Kada tavo vestuves? Kiek paprase?
QUOTE(Garbanike @ 2007 04 27, 10:43)
As irgi Jos paslaugas uzsisakiau fotografuot vestuves Kada tavo vestuves? Kiek paprase?
Mano liepos 28d. Prase 2000lt pavyko susitarti uz 1500lt. O kada tavo?
[quote=VEJUNE,2007 04 27, 17:28]
[/qu
mes taip pat ja uzsisakeme, tikiuosi liksime patenkinti
Papildyta:
tai pas jus bus 2 fotografai?
[/qu
mes taip pat ja uzsisakeme, tikiuosi liksime patenkinti
Papildyta:
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 25, 22:02)
tai pas jus bus 2 fotografai?
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 27, 16:28)
kaip fainai, kad tiek jums nuleido labai gera kaina