Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Tai kad tokiu poziniu jis padaro kelias didelio formato, kurios tikrai labai grazios. O tokiu kur "prigaudyta" visas albumas (virs 100 foto). Bet to nemanau, kad vestuviu foto bus grazios vien, tik is prigaudytu kadru. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 24, 12:22)
man tai irgi jau nusibodusios tos nuotraukos kur visus sustato ir pyskina. graziausiai, tai kai netiketai pagauna, tada tos nuotraukos tokios naturalios ir grazios gaunasi  wub.gif

Pritariu ax.gif todel mes rinkomestokia fotografe , kur nebusim visi kaip inkubatoriuje sustatyti
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 04 22, 09:37)
As radau universalu zmogu kuris mane ir filmuos ir fotografuos,anksciau neisivaizdavau kaip taip imanoma dirbti ir sugebeti,bet kai pamaciau galima viska sugebeti.... thumbup.gif

Kaip ten su nuoroda gal gali parasyti
Atsakyti
QUOTE(Vestuvyte2008 @ 2007 04 24, 14:28)
Kaip ten su nuoroda gal gali parasyti

jisai klienturos neiesko,dirba tik is rekomendaciju...bet uztat kokybiskai....maciau jo darbus,ziuresim kaip bus per mano vestuves... doh.gif ax.gif 4u.gif biggrin.gif cool.gif juk nedaug liko blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 25 balandžio 2007 - 14:38
QUOTE(raskke @ 2007 04 21, 20:16)
sveikos, ar yra kam  teke naudotis fotografes Irutes Jarusiaviciutes paslaugomis? g.gif  ar bent jau yra teke ka nors girdeti ax.gif  noreciau suszinoti jusu nuomone

As ja ir jos vyra uzsisakiau savo vestuviu fotofrafavimui. Buvau pas ja studijoje. Kainos nemazos. Nuotraukos be galo grazios ir originalios. Tikiuosi tokios pat bus ir mano vestuviu nuotraukos. smile.gif
Atsakyti
Suzinojau, kad mano pasirinktas fotografas fotkina i juostele, tai norejau paklausti ar labai po to sudetinga sukelti i kompa? ir kodel vieni fotografai fotografuoja su skaitmeniniais, o kiti su juostiniais? ar cia $ trukumas ar isitikinimai?
Atsakyti
manau LT trukumas, nes dabar tiek geros aparaturos, ir beje veidrodiniu skaitmeniniu pasirinkimas didziulis. Arba nebent jis turi gera senesne technika.
o sukelti i kompa tai nuskanuoi ir susikeli. 4u.gif
Atsakyti
Dėl sukėlimo į kompą:

reta fotolaboratorija nuskenuoja taip, kad įtiktų fotografams smile.gif Arba 1 kadro skenavimas tampa labai brangus. Na, bet tikėtina, kad įtinka daugumai „paprastų“ žmonių smile.gif

Skaitmena ar juosta: kam įdomu, esu daug prirašęs apie savo matytus skirtumus, tačiau yra vienas tikras ir svarbiausias kriterijus – rezultatas. Jis apima ir naudojamą techniką, ir fotografo sugebėjimus, ir jo matymą. Ne jo techniką laikysit albume ir ne ją su nostalgija rodysit savo vaikams, o fotografijas.

QUOTE(Rani @ 2007 04 27, 09:34)
Suzinojau, kad mano pasirinktas fotografas fotkina i juostele, tai norejau paklausti ar labai po to sudetinga sukelti i kompa? ir kodel vieni fotografai fotografuoja su skaitmeniniais, o kiti su juostiniais? ar cia $ trukumas ar isitikinimai?

Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 25, 22:02)
As ja ir jos vyra uzsisakiau savo vestuviu fotofrafavimui. Buvau pas ja studijoje. Kainos nemazos. Nuotraukos be galo grazios ir originalios. Tikiuosi tokios pat bus ir mano vestuviu nuotraukos.  smile.gif

As irgi Jos paslaugas uzsisakiau fotografuot vestuves clap.gif Kada tavo vestuves? Kiek paprase? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 04 27, 10:43)
As irgi Jos paslaugas uzsisakiau fotografuot vestuves  clap.gif  Kada tavo vestuves? Kiek paprase?  ax.gif

Mano liepos 28d. Prase 2000lt pavyko susitarti uz 1500lt. O kada tavo?
Atsakyti
[quote=VEJUNE,2007 04 27, 17:28]
[/qu

mes taip pat ja uzsisakeme, tikiuosi liksime patenkinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 25, 22:02)
As ja ir jos vyra uzsisakiau savo vestuviu fotofrafavimui. Buvau pas ja studijoje. Kainos nemazos. Nuotraukos be galo grazios ir originalios. Tikiuosi tokios pat bus ir mano vestuviu nuotraukos.  smile.gif

tai pas jus bus 2 fotografai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 27, 16:28)

kaip fainai, kad tiek jums nuleido thumbup.gif labai gera kaina
Atsakyti