Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Skubiai reikia GEEEEERUUU fotografo ir filmuotojo liepos 14 diena, prie Kauno... Jei kas gali rekomenduoti, rasykit i az, arba tel. 868777884
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2007 03 10, 11:13)
Skubiai reikia GEEEEERUUU fotografo ir filmuotojo liepos 14 diena, prie Kauno... Jei kas gali rekomenduoti, rasykit i az, arba tel. 868777884

Forume bent 5 temos apie vestuviu fotografus su rekomendacijom ir kuo tik nori, tikrai rasi
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 10, 11:30)
Forume bent 5 temos apie vestuviu fotografus su rekomendacijom ir kuo tik nori, tikrai rasi

čia merginai skubiai reikia, juk liepos mėnuo jau labai greitai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 10 kovo 2007 - 13:16
man pati geriausia vestuviu fotografe Giedre Rein bigsmile.gif
jos web'as www.giedrerein.lt
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 03 12, 01:01)

man ji irgi patiko,bet kai uzvele kaina kai paskambinom tai akys is orbitu isleke...2700lt... blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 11, 23:55)
man ji irgi patiko,bet kai uzvele kaina kai paskambinom tai akys is orbitu isleke...2700lt... blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif

na kaina tai jos didele, bet ir nuotrauku kokybe bei siuzeto parinkimas ypatingas bigsmile.gif
o kadangi musu vestuves buvo labai mazos, tai mes tilpo i 800+nuotraukos darymas fotoatelje bigsmile.gif tai esam lamingi, kad butent ji fotkino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 03 12, 00:01)

internete paziurejau jos nuotraukas, visai grazios, bent jau is vestuviu. bet siaip brangokai, neatrodo tokia labai jau nereali fotografe. nieko neprikisi, bet nera to tokio didelio didelio vau kai ziuri i jos nuotraukas.
Atsakyti
Kiek mokejote ar ketinate moketi uz fotografa ir uz kokias jo paslaugas?
Atsakyti
QUOTE(Gera_Zmona @ 2007 03 14, 20:01)
Kiek mokejote ar ketinate moketi uz fotografa ir uz kokias jo paslaugas?

manau, kad be 1000Lt nė iš vietos nepajudėsim...
Atsakyti
Kazkada rasiau cia zinute, bet taip ir pamirsau parasyti rekomendacija doh.gif , o siandien uztikau internete, tai ir prisiminiau smile.gif . Mano sesers vestuves pernai vasara fotografavo si mergina www.fotoalbumo.puslapiai.lt , atrodo Akvile, nors galiu ir klysti. Visi liko labai patenkinti. Tikrai super!
Atsakyti
QUOTE(gabi.sh @ 2007 03 15, 01:57)
Kazkada rasiau cia zinute, bet taip ir pamirsau parasyti rekomendacija  doh.gif , o siandien uztikau internete, tai ir prisiminiau smile.gif . Mano sesers vestuves pernai vasara fotografavo si mergina www.fotoalbumo.puslapiai.lt , atrodo Akvile, nors galiu ir klysti. Visi liko labai patenkinti. Tikrai super!

Laabai idomios nuotraukos, tikrai verta atkreipti demesi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi.sh @ 2007 03 15, 00:57)
Kazkada rasiau cia zinute, bet taip ir pamirsau parasyti rekomendacija  doh.gif , o siandien uztikau internete, tai ir prisiminiau smile.gif . Mano sesers vestuves pernai vasara fotografavo si mergina www.fotoalbumo.puslapiai.lt , atrodo Akvile, nors galiu ir klysti. Visi liko labai patenkinti. Tikrai super!

Yra tikrai į ką pažiūrėti. Įdomu kiek jinai ima?
Atsakyti