Skubiai reikia GEEEEERUUU fotografo ir filmuotojo liepos 14 diena, prie Kauno... Jei kas gali rekomenduoti, rasykit i az, arba tel. 868777884
QUOTE(saulute111 @ 2007 03 10, 11:13)
Skubiai reikia GEEEEERUUU fotografo ir filmuotojo liepos 14 diena, prie Kauno... Jei kas gali rekomenduoti, rasykit i az, arba tel. 868777884
Forume bent 5 temos apie vestuviu fotografus su rekomendacijom ir kuo tik nori, tikrai rasi
QUOTE(Joa @ 2007 03 10, 11:30)
Forume bent 5 temos apie vestuviu fotografus su rekomendacijom ir kuo tik nori, tikrai rasi
čia merginai skubiai reikia, juk liepos mėnuo jau labai greitai
man pati geriausia vestuviu fotografe Giedre Rein
jos web'as www.giedrerein.lt
jos web'as www.giedrerein.lt
QUOTE(besyte @ 2007 03 12, 01:01)
man ji irgi patiko,bet kai uzvele kaina kai paskambinom tai akys is orbitu isleke...2700lt...
QUOTE(remisita @ 2007 03 11, 23:55)
man ji irgi patiko,bet kai uzvele kaina kai paskambinom tai akys is orbitu isleke...2700lt...
na kaina tai jos didele, bet ir nuotrauku kokybe bei siuzeto parinkimas ypatingas
o kadangi musu vestuves buvo labai mazos, tai mes tilpo i 800+nuotraukos darymas fotoatelje tai esam lamingi, kad butent ji fotkino
QUOTE(besyte @ 2007 03 12, 00:01)
internete paziurejau jos nuotraukas, visai grazios, bent jau is vestuviu. bet siaip brangokai, neatrodo tokia labai jau nereali fotografe. nieko neprikisi, bet nera to tokio didelio didelio vau kai ziuri i jos nuotraukas.
QUOTE(Gera_Zmona @ 2007 03 14, 20:01)
Kiek mokejote ar ketinate moketi uz fotografa ir uz kokias jo paslaugas?
manau, kad be 1000Lt nė iš vietos nepajudėsim...
QUOTE(gabi.sh @ 2007 03 15, 01:57)
Kazkada rasiau cia zinute, bet taip ir pamirsau parasyti rekomendacija , o siandien uztikau internete, tai ir prisiminiau . Mano sesers vestuves pernai vasara fotografavo si mergina www.fotoalbumo.puslapiai.lt , atrodo Akvile, nors galiu ir klysti. Visi liko labai patenkinti. Tikrai super!
Laabai idomios nuotraukos, tikrai verta atkreipti demesi!
QUOTE(gabi.sh @ 2007 03 15, 00:57)
Kazkada rasiau cia zinute, bet taip ir pamirsau parasyti rekomendacija , o siandien uztikau internete, tai ir prisiminiau . Mano sesers vestuves pernai vasara fotografavo si mergina www.fotoalbumo.puslapiai.lt , atrodo Akvile, nors galiu ir klysti. Visi liko labai patenkinti. Tikrai super!
Yra tikrai į ką pažiūrėti. Įdomu kiek jinai ima?