Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(uItra @ 2007 04 19, 11:23)
Jos nemazai nuotrauku buvo publikuojama ar tai "mazylio" ar tai "mamos zurnale". Darbai grazus, svelnus, tvarkingi. Viena is tu, kieno darbai isimena.
Bet girdejau, kad honoraras vienas auksciausiu Lietuvoj - kazkas berods 3000 lt mokejo uz vestuves... ax.gif

Na mums turbut pasiseke, mokesime maziau ax.gif thumbup.gif , beto negaila, juk nuotraukos visam gyvenimui prisiminimas, kad tik grazios butu wub.gif O Gretos nuotraukos ir man labai patinka, tikiuosi nenusivilsim. biggrin.gif Tikrai nenusivilsim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 04 22, 09:37)
As radau universalu zmogu kuris mane ir filmuos ir fotografuos,anksciau neisivaizdavau kaip taip imanoma dirbti ir sugebeti,bet kai pamaciau galima viska sugebeti.... thumbup.gif

Jei gali numesk nuoroda, lauksiu
Atsakyti
As savaitgali buvau vestuvese, fotografas buvo Gintaras Tubutis (Kaunas), o cia jo darbai http://www.fotostudija.info/gintaras/)

Tikrai labai nuosirdziai siulau samdyti, labai puikus ir linksmas zmogus. Jau negana to, kad padare labai grazias foto, bet dar ir pusiau organizatorium pabuvo. Tikrai ne karta pagelbejo kebliose situacijose. Zino visa eiga ir visada pataria, kas po ko eina, ka kam daryti ir net kaip kur stoveti. doh.gif

O foto padare tikrai labai grazias, ir kadrai geri ir dar kai kur visokiu detalyciu prideda, nu zodziu, tikrai labai rekomenduoju. Be to galima sutarti kelis atsiskaitymo budus... mirksiukas.gif

Atsakyti
O musu svente fotorafuos Vaidas Garla thumbup.gif Pagal matytus jo darbus labai geras ispudis susidare. Jau vien del to fotografo labai laukiu savo sventes 4u.gif nes tikuosi sulauksiu graziu foto. Beje gal kas gali pasidalinti savo ispudziais apie si fotografa...
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 04 22, 20:41)
O foto padare tikrai labai grazias, ir kadrai geri ir dar kai kur visokiu detalyciu prideda, nu zodziu, tikrai labai rekomenduoju. Be to galima sutarti kelis atsiskaitymo budus... mirksiukas.gif

Uahaha...net nuotaika ant vakaro pasitaisė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal galetum placiau apie atsiskaitymo budus.
Aš žinau viena, seną gerą ir užtikrinta. T.y. už foto daugelis fotografu ima - pinigais. Va idomu kokie tie kiti? Grūdais atpilti? gal..... natūra?...
O kad detalyciu prideda tai irgi gerai. Labai gerai. Daugumai nuotakų patiks. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(E-E- @ 2007 04 23, 17:56)
Uahaha...net nuotaika ant vakaro pasitaisė biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal galetum placiau apie atsiskaitymo budus.
Aš žinau viena, seną gerą ir užtikrinta. T.y. už foto daugelis fotografu ima - pinigais. Va idomu kokie tie kiti? Grūdais atpilti? gal..... natūra?...
O kad detalyciu prideda tai irgi gerai. Labai gerai. Daugumai nuotakų patiks. tongue.gif

nereikia cia saipytis, kad ji visai ne ta turejo uomeny g.gif schmoll.gif
atsiskaitymo budai gali buti ne tik grudais ar natura kaip pats minejai, bet tarkim issimoketinai ar dar kaip kitaip
Atsakyti
QUOTE(E-E- @ 2007 04 23, 14:56)
Uahaha...net nuotaika ant vakaro pasitaisė biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal galetum placiau apie atsiskaitymo budus.

O kuom tau cia nepatiko "atsiskaitymo budai"???????? poster_offtopic.gif

Nu tai aisku, kad ne alaus kamstukais. Jei dar klausimu yra, tai prasom i az!!!! devil.gif
Atsakyti
gal galit parekomenduot fotografu Kaune? butu gerai,kad ju kontaktus man i az parasytumet....cia skaitineju skaitineju,bet pradedu nebesiorientuot kas kur, nes prirasyta begale psl...o vestuvems pasiruosimui menesi teturim,tai viskas ant greituju vyksta... ax.gif
Atsakyti
Seima, galiu pasiulyt sita http://www.fotostudi...fo/gintaras/)... 4u.gif
Atsakyti
Daug kas iš fotografų važiuoja ir iš kitur, tai jei kuris patinka, geriausia pasiskambint ir paklaust ar nerezervuota ir ar / už kiek fotografuotų Kaune.

QUOTE(seima @ 2007 04 23, 20:21)
gal galit parekomenduot fotografu Kaune? butu gerai,kad ju kontaktus man i az parasytumet....cia skaitineju skaitineju,bet pradedu nebesiorientuot kas kur, nes prirasyta begale psl...o vestuvems pasiruosimui menesi teturim,tai viskas ant greituju vyksta...  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 04 22, 17:41)
As savaitgali buvau vestuvese, fotografas buvo Gintaras Tubutis (Kaunas), o cia jo darbai http://www.fotostudija.info/gintaras/)

Na man tai asmeniškai nelabai tos foto... schmoll.gif blush2.gif Labai jau daug grynai akivaizdžiai pozuojamų .... ir šiaip kažkaip neužkabina.....
Na bet dėl skonio nesiginčyjama kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
man tai irgi jau nusibodusios tos nuotraukos kur visus sustato ir pyskina. graziausiai, tai kai netiketai pagauna, tada tos nuotraukos tokios naturalios ir grazios gaunasi wub.gif
Atsakyti