Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Labas.Esu naujokė jūsų forume blush2.gif Patarkite mergaitės kokį nors rimtesni ir nelabai brangų fotografą.Nesinori permokėti ir likti nepatenkintai(nuotraukų kokybės atžvilgiu) rolleyes.gif
Pasigirkite kiek mokėjote fotografams,jei tai nėra šeimyninė paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzews @ 2007 04 20, 22:45)
Labas.Esu naujokė jūsų forume blush2.gif Patarkite mergaitės kokį nors rimtesni ir nelabai brangų fotografą.Nesinori permokėti ir likti nepatenkintai(nuotraukų kokybės atžvilgiu) rolleyes.gif

Kažkaip man atrodo, jog paskaičius visą temą, įmanoma daug informacijos pasisemti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzews @ 2007 04 20, 22:45)

jei jau nori rimtesnio fotografo, tai jau ir kainuos nepigiai. bet fotografui pinigu negailek, nes nuotraukos liks visam gyvenimui
Atsakyti
grazi reklama.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 04 21, 15:18)
grazi reklama.

Tegu pasireklamuoja fotografai, o ko tu cia kisiesi,ar tau gaila, juk ne mergaite esi
Atsakyti
man asmeniskai tai nelabai patiko g.gif logiskai paaiskinti negali kodel, bet kazkas tose nuotraukose ne taip doh.gif , bet cia mano neprofesionali nuomone
Atsakyti
Ačiu,labai išsamūs atsakymai į paprastą klausimą. doh.gif
p.s.paieška naudotis moku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzews: 21 balandžio 2007 - 15:13
Sweikos mergaite, nieko nereklamuosiu tik pagirsiu labai sawo fotografa Donata - nuostabus zmogus, geros kokybes nuotraukos, ne kosmine kaina. Mes tuokemes vilniuje, bet jis waziuoja kiek pasakojo ir kitur. Mano vestuviu nuotraukas, nerusiuotas galite paziureti fotoalbumuose. Jei kam idomu, rasykit asmenine zinute, visoms kontaktus uosiu, nenoriu cia rasyti, ziuriu visi labai jautrus smile.gif
Sekmes visoms beieskancioms photo.gif
Atsakyti
sveikos, ar yra kam teke naudotis fotografes Irutes Jarusiaviciutes paslaugomis? g.gif ar bent jau yra teke ka nors girdeti ax.gif noreciau suszinoti jusu nuomone
Atsakyti
Na, čia fotografams nelabai yra ko čia reklamuotis, o jūs jau dalinkitės, girkite savus fotografus su visais adresais smile.gif

QUOTE(kimixnora @ 2007 04 21, 20:02)
Mano vestuviu nuotraukas, nerusiuotas galite paziureti fotoalbumuose. Jei kam idomu, rasykit asmenine zinute, visoms kontaktus uosiu, nenoriu cia rasyti, ziuriu visi labai jautrus smile.gif
Sekmes visoms beieskancioms  photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 21 balandžio 2007 - 19:45
As radau universalu zmogu kuris mane ir filmuos ir fotografuos,anksciau neisivaizdavau kaip taip imanoma dirbti ir sugebeti,bet kai pamaciau galima viska sugebeti.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzews @ 2007 04 21, 16:13)
Ačiu,labai išsamūs atsakymai į paprastą klausimą. doh.gif
p.s.paieška naudotis moku g.gif

čia vinas forumietis buvo įkėlęs visą sąrašiuką fotografų, tad prieš tai buvusioj temoj paieškok ir rasi jį mirksiukas.gif o ten tikrai rasi ką iš to sąrašiuko pasirinkti 4u.gif
Atsakyti