Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(ishiri @ 2007 04 17, 19:42)
Maciau jo nuotraukas cia SM , temoje foto albumai. Atrodo forumietes PELE vestuvese. Mielos nuotraukos  wub.gif  Netingek uzsuk ir paziurek, turetum likti patenkinta jo darbais.

Tas foto as maciau, tai ir buvo argumentas jam pakambint, bet norejau isgirsti dar keleta nuomoniu pries galutinai apsisprendziant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 18, 17:09)
Tas foto as maciau, tai ir buvo argumentas jam pakambint, bet norejau isgirsti dar keleta nuomoniu pries galutinai apsisprendziant  4u.gif

O gal jis turi savo www puslapi...... Ten galetum zvilktelt. O beto manau, blogas fotografas negali staiga paimti ir vienus jaunuosius nufotkinti idealiai, o cia mano - neprofesionales akiai nera prie ko prisikabinti.. biggrin.gif Nors ir nuo paciu jaunuju daug priklausu. Nuotraukos tikrai grazios. Tikiuosi atsiras buvusiu nuotaku kurios pades tau apsispresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 04 18, 20:15)
O gal jis turi savo www puslapi...... Ten galetum zvilktelt. O beto manau, blogas fotografas negali staiga paimti ir vienus jaunuosius nufotkinti idealiai, o cia mano  - neprofesionales akiai nera prie ko prisikabinti..  biggrin.gif Nors ir nuo paciu jaunuju daug priklausu. Nuotraukos tikrai grazios. Tikiuosi atsiras buvusiu nuotaku kurios pades tau apsispresti  mirksiukas.gif

gaila, bet jis neturi savo www unsure.gif man irgi jo pagauti kadrai thumbup.gif idomu ka mano kiti sito forumo dalyviai g.gif tikiuosi pele nesupyks jei as parodysiu fotografo darba
http://public.fotki..../mes_tuokiames/
Atsakyti
Faustas Augustinas labai labai labai geras fotografas. O jei dar i juostele fotografuoja, tai isvis pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 18, 17:32)
  tikiuosi pele nesupyks jei as parodysiu fotografo darba
http://public.fotki..../mes_tuokiames/

Puikios nuotraukos, tai ko aš norėčiau mirksiukas.gif Žinoma, čia daug įtakos turi ir aplinka -pajūrys ir pan., bet man- neprofei viskas puiku mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2007 04 16, 15:17)
va cia: foto

ir keleta postu auksciau ji jau aptarinejo.  smile.gif

pavyzdziuose pateiktos nuotraukos issikiria puikiai pagautom emocijos, is technines puses kai kurios gal ir ne stebuklas, bet ir ne brokas smile.gif na gal mano monitorius tamsesnis, bet nematau del ko raukyti nosi wink.gif
Kaip bebutu, mano akim, Gedimino studijines fotkes zenkliai geresnes. Ten jau aukstasis pilotazas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ishiri @ 2007 04 17, 18:05)
Labuka.

Gal  kokiu atsiliepimu apie fotografe Greta is Vilniaus. Gal teko girdejote , o gal teko  matyti jos nuotrauku? As maciau tik vestuvines foto, jos internetiniame puslapyje www.gfoto.tai.lt  ax.gif
Labai lauksiu komentaru.

Jos nemazai nuotrauku buvo publikuojama ar tai "mazylio" ar tai "mamos zurnale". Darbai grazus, svelnus, tvarkingi. Viena is tu, kieno darbai isimena.
Bet girdejau, kad honoraras vienas auksciausiu Lietuvoj - kazkas berods 3000 lt mokejo uz vestuves... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 04 05, 00:59)
Ju svetaine http://www.meninenuotrauka.lt/, cia rasi kainas ir kalendoriu su jau uzimtom dienom, ir nuotraukas, zodziu visa info  4u.gif

labai kokybiski ir saunus darbai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 19 balandžio 2007 - 11:23
QUOTE(_ms_ @ 2007 04 19, 09:42)
Faustas Augustinas labai labai labai geras fotografas. O jei dar i juostele fotografuoja, tai isvis pasaka smile.gif

Aciu, norejau isgirsti profesionalo nuomone 4u.gif o kodel geriau i juostele fotografuoti?
Atsakyti
nors ir skaitmena pazengusi ir spalvos koreguojamos, taciau juostos spalvos - turtingesnes, gyvesnes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2007 04 19, 21:12)
nors ir skaitmena pazengusi ir spalvos koreguojamos, taciau juostos spalvos - turtingesnes, gyvesnes wink.gif

Jei juosta profesionali, kokybiska ir taisyklingai apdorojama... deja vestuvems naudojamos ne tokios... verysad.gif
Atsakyti
Cizikai, nebutinai.
portra labai gerai, bet ir paprastute legendine fuji superia 200 labai tinka ir skaitmena lenkia. Jei kalbant apie korekcijas, tai jeigu juostai reikia korekcijos, ji lengviau ir kokybiskiau padaroma nei is tokio pat skaitmeninio kadro.
Bet jokiu budu nesakau, kad skaitmena blogai smile.gif
Atsakyti
na (sprendžiant iš to, kas dabar skaito šią temą cool.gif ) tuoj prasidės debatai apie juostos viršenybę prieš skaitmeną....o terminai bus naudojami tokie, kad tik patys besiginčyjantys juos supras.
Atsakyti
neprasides jokie debatai wink.gif
Atsakyti