Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(giedlius @ 2007 03 27, 20:24)
Keista, bet atrodo, kad ne tik fotografai, bet ir ju drauges ir zmonos isitrauke smile.gif

p.s. pas kelis is jusu gerbiamieji kuprineje vestuviu diena yra iranga uz 20 gabalu ? O kuris tamposi 30 kg ? Taigi nereikia taip sutirstinti... Nebent esate zmones - orkestrai.

Tuos keturis nuliukus su skaičiumi 2 priekyje pasiekti nėra taip sunku. Aš net bijau skaičiuoti kiek esu išleidęs, nors nieko neturiu, o kažkaip skaičius nenuvaldomai artėja prie keturių nulių.
30 kg tikrai nėra, tačiau užtektų ir kelias valandas palaktyti su fotoaparatu, ant kurio yra blykstė, kad ir tele objektyvas, tuomet suprastum ka reiškia rankose laikyti tokį daiktą. Iš pradžių atrodo, kad lengva, kas čia, palakstysiu ir viskas, nieko sunkaus, po valandėlės mintys kečiasi, o po kelių valandų norisi, kad viskas baigtųsi ir dėti fotoaparatą į krepšį, sėsti į automobilį ir namo. Atrodo, kad mažai sveria, tačiau tas svoris tikrai jaučiasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 27 kovo 2007 - 21:02
Svarbiausia - rezultatas smile.gif Puiki įranga auksinių kadrų nedaro, bet maksimalus rezultatas yra tada, kai yra puikus fotografas su puikia įranga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 27 kovo 2007 - 21:45

! 
Gerbiami fotografai, primenu Jums, kad šis skyrelis viso pirma priklauso būsimoms NUOTAKOMS ir jų išrinktiesiems. O ne Jūsų pasiaiškinimams, kieno technika kiek kainuoja, kas kiek kg vestuvių dieną ant kupros tampo ir t.t. Didelis prašymas Jums (dėje, jau ne pirmas): nepamirškite šios temos paskirties ir nesivelkite į ilgas diskusijas.

Ačiū už supratimą.

AsIrTu.
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 27, 17:48)
Fla palik mano avatara ramybeje! unsure.gif

mieloji Remista, ten prie mano avataro parasyta kada as prisijungiau i SM = isidejau ta paveiksliuka; galeciau rekti "atiduok mano katina" ir tt. ane? biggrin.gif

del bendros taikos ir geroves pasizadu savo katina avatare pakeisti i kita artimiausiu metu. kai tik rasiu laiko rasti ji. ok? peace? mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fla: 27 kovo 2007 - 21:55
nieko nesuprantu- tema vadinas "Vestuviu fotografai", atidarau- o cia avataru ir sunkumu kilnojimo karai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 03 28, 00:12)
nieko nesuprantu- tema vadinas "Vestuviu fotografai", atidarau- o cia avataru ir sunkumu kilnojimo karai g.gif  g.gif  g.gif

Tikrai. Man įdomiau būtų, jei nuotakos dalintųsi savo nuomonėmis, o ne fotografai aiškintųsi santykius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 27 kovo 2007 - 22:29
QUOTE(fla @ 2007 03 27, 23:54)
mieloji Remista, ten prie mano avataro parasyta kada as prisijungiau i SM = isidejau ta paveiksliuka; galeciau rekti "atiduok mano katina" ir tt. ane? biggrin.gif

del bendros taikos ir geroves pasizadu savo katina avatare pakeisti i kita artimiausiu metu. kai tik rasiu laiko rasti ji. ok? peace?  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

viskas gerai,tik kad as taves jau anksciau klausiau ar tu ji pasikeisi ar jau man eit keistis.Nieko neatrasei maniau kad pasikeitei...Antras dalykas prisijungimo laikas tavo nelygus tavo avatarui, nes avataras sukurtas apskritai gan neseniai, o prisijungus gali buti kad ir 10 metu.Zinau, nes kai prisijungiau pradzioje buvau su kit avataru, ir kai susiradau si, tai buvau tikrai kas SM jis pirmas tongue.gif taip kad meluot negrazu. ax.gif o siaip kai tik galesi pasikeisk, nes tiesiog nepatogu su vienodais avatarais tose paciose temose tiek tau tiek man. drinks_cheers.gif
Sorry for off topic! blush2.gif
Atsakyti
linkejimai Remistai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2007 03 28, 15:09)
linkejimai Remistai.  tongue.gif

na gal pagaliau baigsis jusu gincai thumbup.gif
Atsakyti
Jei kam reikia fotografas Aleksejus Vilniuje, o jo zmon afilmuoja
861153265
868735963
867840250
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2007 03 27, 17:23)
Lietuvoj kazkaip vis dar nesikeicia tas mastymas kad viska galiu ir pats arba kaimynas biggrin.gif. Pataisyt salydtuva, masina, numegzt kojnes, padaryt meniniu nuotrauku, filmuot profesionaliai, pastatyt nama, vairuot traktoriu ir tt biggrin.gif.

O tai tas yra blogai? g.gif

Paskaicius paskutinius postus iskilo klausimas - o tai jum, fotografam patinka jusu darbas ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 03 30, 00:41)
O tai tas yra blogai? g.gif
Paskaicius paskutinius postus iskilo klausimas - o tai jum, fotografam patinka jusu darbas ar ne? g.gif

thumbup.gif
Atsakyti