su petneselemis yra korsetas, be liekninancio-anticeliulitinio poveikio. Tiesiog lasinukus prispaudzia, kad 'gelbejimosi ratai' ant liemens ir kt. neisvirstu
merginos o jus prie tu sortuku ar pirkote Sveltesse Refill anticeliulitines kapsules? Ar jau buna komplekte prie tu sortuku? ir dar i rinkini ieina tik kuno spalvos ar ir juodi?
Sveikutės, tie stebuklingieji šortukai jau yra pas mano draugę, tai lauksim rezultato. Pirkom abi megoj, Kaune toj top shop parduotuvėj. Tai pardavėja žinot pareiškė, kad be tu kapsulių skalbimui jie visai neveiksmingi, tai išeina, kad nusiperki bet kokį gorsetuką ir mirkai tose kapsulėse ir lieknėji taip pat kaip ir su tais ju gamybos? Dar buvo idomu išgirsti, kad ištipdžius kapsulę į tą vandenį galima dėti tik vienus šortukus, o jei aš turiu dvejus? Tai ką, jiems atskirų kapsulių reikia? Kažkokia nesąmonė, nors ruošiausi pirkti, susilaikiau, žiūrėsiu kaip draugė sulieknės
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 09, 22:26)
Sveikutės, tie stebuklingieji šortukai jau yra pas mano draugę, tai lauksim rezultato. Pirkom abi megoj, Kaune toj top shop parduotuvėj. Tai pardavėja žinot pareiškė, kad be tu kapsulių skalbimui jie visai neveiksmingi, tai išeina, kad nusiperki bet kokį gorsetuką ir mirkai tose kapsulėse ir lieknėji taip pat kaip ir su tais ju gamybos? Dar buvo idomu išgirsti, kad ištipdžius kapsulę į tą vandenį galima dėti tik vienus šortukus, o jei aš turiu dvejus? Tai ką, jiems atskirų kapsulių reikia? Kažkokia nesąmonė, nors ruošiausi pirkti, susilaikiau, žiūrėsiu kaip draugė sulieknės
del tu kapsuliu ir man itarimas kilo. Gal ju visai nereikia. Kai apie tai pasakiau pardavejai, tai ji tik nusimaive ir sake, kad tada bus tiesiog paprastas korsetas. gal pradioj pabandysiu be tu kapsuliu
QUOTE(linele** @ 2007 05 09, 19:49)
gal galetumet kuri pasidalinti patirtimi apie SOLIDEA sortukus? ziurejau internete, tai kainos didokos....o kaip poveikis? ir rusiu daug...
Aš turiu SOLIDEA šortukus, su sidabro jonais.Nešioju trečia savaitė.Kažkokio ypatingo poveikio nepajutau,gal oda šiek tiek ir palygėjusi,bet manau kad nereikia tikėtis greito poveikio. Sunku lyginti su šortukais iš TOPSHOP, nes jų nesu išbandžiusi.Aš turiu nusipirkusi ne šortukus, o ilgas kelnes,bet manau, kad ilgos nebūtinos, užtenka šortukų žemiau kelių arba iki kelių.Vakare, kai nusivelku, dar kokią valandą matosi įspaustos žymės, vadinasi masažuoja visai neblogai.
o nuo TV shopo sortu kam nors matosi zymes, kai nusimaunat? as nesioju visa diena ir pirkau mazesnius nei siule, bet jokiu ispaustu zymiu pas mane nelieka. gal mano lasinukai labai minksti?
Papildyta:
o tu nejauti diskomforto juos devedama? gal jie labai spaudzia juos devint? jau nebezinau, gal dar per didelius nusipirkau
Papildyta:
QUOTE(Neringa30 @ 2007 05 10, 10:14)
Aš turiu SOLIDEA šortukus, su sidabro jonais.Nešioju trečia savaitė.Kažkokio ypatingo poveikio nepajutau,gal oda šiek tiek ir palygėjusi,bet manau kad nereikia tikėtis greito poveikio. Sunku lyginti su šortukais iš TOPSHOP, nes jų nesu išbandžiusi.Aš turiu nusipirkusi ne šortukus, o ilgas kelnes,bet manau, kad ilgos nebūtinos, užtenka šortukų žemiau kelių arba iki kelių.Vakare, kai nusivelku, dar kokią valandą matosi įspaustos žymės, vadinasi masažuoja visai neblogai.
o tu nejauti diskomforto juos devedama? gal jie labai spaudzia juos devint? jau nebezinau, gal dar per didelius nusipirkau
QUOTE(magrema @ 2007 05 10, 09:02)
o nuo TV shopo sortu kam nors matosi zymes, kai nusimaunat? as nesioju visa diena ir pirkau mazesnius nei siule, bet jokiu ispaustu zymiu pas mane nelieka.
Papildyta:
Papildyta:
Na man irgi apie valandą žymės išlieka. Ne giliai, bet įspaustas raštas . Aš pirkau S/M dydį, man jie netgi laisvoki atrodo, aptempia ne labiau nei paprastos pėdkelnės. Diskomforto visiškai jokio, netgi malonu. Keista kad pas tave žymių nelieka
nu pas mane irgi lieka ispaudos po sortuku, ypac is vidines slaunu puses. Net pirstais perbraukus grioveliai jauciasi. Gal tikrai jie tau perdideli.
o man irgi jokiu zymiu nesimato:(pirkau S/M dydi..turbut irgi lasinukai minksti..aptempt apsitempia, bet jokiu rastu nelieka ant koju tai kame cia reikalas? vadinas visai jos nieko nedaro man?
del liekanciu ir neliekanciu zymiu ant kuno:
solidea yra mikromasazines ir palieka zymes...
top shop yra imirkomos ir zymiu nepalieka...
issiaiskinkit kas apie koki gamini kalba...
solidea yra mikromasazines ir palieka zymes...
top shop yra imirkomos ir zymiu nepalieka...
issiaiskinkit kas apie koki gamini kalba...
Man solidea sortukai nepalieka jokiu zymiu. Tik kaitik nuspirikau, tai savaite nessiojant pacioje pradzioje budavo ispaudimai. Po skalbimu irgi nebuna jokiu ispaudimu
Idomu kodel taip
Idomu kodel taip