Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

Praejo savaite ir viena diena kaip SVELTESSE sortukus nesioju. Atlikau visus apmatavimus, tai kaip buvo taip ir liko. O del celilito irgi kol kas pazangos nematau smile.gif Aisku ko noreti tik savaite prabego smile.gif
Sekmes kitoms merginoms 4u.gif
Atsakyti
Na ir as tapau jusu pokalbiu auka biggrin.gif . Uzsisakiau gimtadieniui Sweetles sortukus. Jau dvi dienos kaip nesioju. Norejau paklaust, o jie ten jau skaitosi ikrauti, ar nusipirkus reik iskart skalbt su ta kapsule???
Ispudis neblogas, nei spaudzia nei griauzia, tik siek tiek sildo, panasiai kaip storos pedkelnes. Ir jau apsiburbulavo nuo dzinsu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 29, 14:18)
Kiek suprantu, Tu nešiojai Sveltesse ar Sodidea liekninančius šortukus, o Duliteee pirko tik aptempiančius, ne liekninančius, nes TOP SHOP'as reklamuoja juos kaip apatinį trikotažą, skirtą nešioti po viršutiniais rūbais tam, kad tuo momentu gražiau figūra atrodytų. Tai visai skirtingi dalykai.

aga, mano sortukai is top shop. as juos kasdien po koki 12 val devedavau (kaip uzsimaudavau eidama i darba, tai tik pries miega juos nusimaudavau ax.gif ) na, dar gerdavau kokius 2l vandens ir arbatos zalios kasdien ir pora kartu per savaite su kava 'bruzindavau' slaunis. tai ir viskas ax.gif as net pati nustebau, kad tokie rezultatai thumbup.gif tuo labiau, kad visa laika buvau pati didziausia skeptike lieknejimo preparatu atzvilgiu.
tikrai nenoriu reklamuoti ar girti ju baisiai, bet man tikrai jie super!!
Atsakyti
As sortukus is top shop deviu 15 valandu, kai atsikeliu uzsidedu, kai gulu nusimaunu.
O stai Sveltesse sortuku anotaciniame lape rasoma, jog norint pasiekti gerus rezultatus sortukus eikia deveti ne maziau kaip 8 valandas per diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos as savo Sveltesse sortukus nesioju irgi nuo ryto kai atsikeliu ir nusimaudau, ir iki vakaro kada einu gulti nusimaunu. Po savaites ir as pasimatavau save, celiulito pozymiai man lyg ir pamazeje, per pilva -3 cm blush2.gif , bet pilvo neskaitau, nes ten visko buna su tuo valgymu ir tt. Nors matuojuosi tik ryte dar nevalgius. rolleyes.gif Uzpakaliukas 0, o slaunys -1 cm thumbup.gif . Ir sako netikek stebuklais.

Mano irgi siek tiek apsivele, bet as vis nusipesioju tuos rutuliukus. lotuliukas.gif O vakar maniskis sako, kam tu juok kavoji, dekis trumpa sijonuka, man jie atrodo kaip timpos. blush2.gif Tai uzsidejau toki trumpa sarafana ir atrode liuks. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės

o aš kažkaip perdegiau... jau turbūt trečia savaitė sąžiningai nuo ryto iki vakaro nešioju SOLIDEA žemiau kelių, prisitrinu anticeliulitiniu kremu, kontrastinį dušą rytais darau, bet apimtys nė krust... jaučiu pinigus išmetusi į balą, nusivyliau... gal dar per mažai laiko praėjo, nežinau
Atsakyti
taip reikia siuos sortukus priziurieti

Šortukų priežiūra
Skalbdami šortukus, kas trečią kartą naudokite anticeliulitinių medžiagų kapsulę šortukų pluošto mikrokapsulėms prisotinti.

Paprasta: išpilkite anticeliulitinės kapsulės turinį į vandenį, įmerkite šortukus ir palaikykite 20- 30 min. Elastiniai šortukai vėl bus minkšti paliesti ir tinkami dailinti Jūsų figūrą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2007 05 04, 18:06)
Valio !!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif Pagaliau ir as sulaukiau savo sortuku,niu viskas dabar jau nuo ryto iki vakaro su jais varysiu pioneer.gif ,gal reiktu ir miegot eit su jais? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O rimciau ar reikia juos pirmiausia isplauti ir kas kiek dienu jus plaunat juos g.gif su tablete zinau kad panasiai kas 3-4sav. o paprastai vandeni g.gif ar ali naudot skalbimo priemones g.gif

Aš skalbiu kas savaitę maždaug - paprasčiausiai, rankom, su ūkiniu muilu. Trečiam skalbimui - tą kapsulę įpilu vandenin, pusvalandį pamirkau. Betgi tau prie šortukų turėjo pridėti tokį lapą su informacija? Negi pamiršo?.. g.gif
Nežinau, ar tos apimtys man labai sumažėjo - bet šiek tiek jaučiasi. Ir šiaip man faina tuos šortukus dėvėti. Kažkaip gerai su jais jaučiuosi... ax.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif , perskaičiau visą jūsų temą apie tuos šortukus. galvoju ir aš juos užsisakyt, bet gal jau per vėlu, vasara visai ant nosies. dar norėčiau paklaust, buvau nuvažiavus į megą, top shopą, ir klausinėjau apie tuos šortukus liekninančius, tai pardavėja sakė, ,,kad jie greit išsitampo ir yra kaip storos pėdkelnės,, tai mane jau taip negerai nuteikė tie jos žodžiai, kad ką aš žinau. ir ji vis gyrė tuos kur dabar reklamuoja su petnešėlėmis, atseit, kaip jie gerai apspaudžia viską, ir kokia gera medžiaga, ir visai neišsitampys.
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2007 05 08, 23:17)
labas visoms  4u.gif , perskaičiau visą jūsų temą apie tuos šortukus. galvoju ir aš juos užsisakyt, bet gal jau per vėlu, vasara visai ant nosies. dar norėčiau paklaust, buvau nuvažiavus į megą, top shopą, ir klausinėjau apie tuos šortukus liekninančius, tai pardavėja sakė, ,,kad jie greit išsitampo ir yra  kaip storos pėdkelnės,, tai mane jau taip negerai nuteikė tie jos žodžiai, kad ką aš žinau. ir ji vis gyrė tuos kur dabar reklamuoja su petnešėlėmis, atseit, kaip jie gerai apspaudžia viską, ir kokia gera medžiaga, ir visai neišsitampys.

kiek girdejau, tai su petneselem labiau skirti figuros koregavimui, o ne nuo celiulito. galeciau patarti tai, kad juos reikia nebijoti pirkti mazesnius negul siulo. man siule XXL, neva tai pagal mano kg (84) tokio dydzio reiktu, bet as nusipirkau XL ( siulo iki 76 kg) ir nesigailiu, ir visai jie man nemazi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės! Jungiusi prie jūsų. Kaip tik galvoju, kokio dydžio užsisakyti g.gif Bet bijau, ar įtilpsiu. Mano svoris 85 , o ūgis 175 cm. Patarkit, kokius pirkti XL ar XXL? Ar mažesni nepradės per siūles irti?
Atsakyti
Tai kad tos su petneselem tik lasinukus apspaudia, o sitie sortukai celiulita naikina. mirksiukas.gif

As irgi sakiausi mazesnius nei siuele. Mano ugis 174, o svoris 72. Man siule tuos kur L-XL, tai as paprasiau S-M, nes pasiziurejau i kitu kelniu ismieras kures nesioju ir kurios su elasatanu. mirksiukas.gif
Atsakyti