Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

biggrin.gif As irgi trecia diena nesioju tai kol kas pastebejau toki pokyti, jog dzinsai kabo kaip maisai biggrin.gif , nes tos kelnaites aptempia visus lasinukus biggrin.gif
Savaites gale darysiu matavimus, gal koks centimtras nukris 4u.gif
Atsakyti
Tik viena beda, man akis nubego. doh.gif Ar nevienai tai nenutiko. g.gif Gal i garantini kreiptis. g.gif O gl tai nesudarys jokios reiksmes. unsure.gif
Atsakyti
ir man jau pirma nesiojimo diena nubego akis.. unsure.gif nors nepasakyciau kad labai super jos aptemptos.....gal per dideles uzsisakiau??? g.gif bet jau ismeciau visus porpierius, saskaitas fakturas ir .t.t. nieko jei bus rezultatas pirksiu mazesnes
Atsakyti
Aš turiu solidea masažuojančias pėdkelnes, gal kuri žinot, ar galima jas skalbiant naudoti anticeliuilitinių medžaigų kapsulę?Paprastai šios kapsulės naudojamos skalbiant sweltesse šortukus iš topshop.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2007 04 25, 21:30)
Aš turiu solidea masažuojančias pėdkelnes, gal kuri žinot, ar galima jas skalbiant naudoti anticeliuilitinių medžaigų kapsulę?Paprastai šios kapsulės naudojamos skalbiant sweltesse šortukus iš topshop.

Vargu ar kas atsakys tiksliai. Mano manymu, skalbimas su ta kapsule tikrai nepakenks - jei tų kapsulių kartais turi. O jei žadi pirkti g.gif Vėlgi tegaliu išsakyt asmeninę nuomonę. Turėdama solidea, jų nepirkčiau - visgi gaminius reik naudot taip, kaip pataria gamintojai.
Spręsk pati 4u.gif
Atsakyti
ka gi, dar tik penkta diena, o slaunu pavirsius akivaizdziai lyginasi!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vienintelis minusas kuri izvelgiu, kad sortukai nera labai patvarus is tikruju... ir cia kaip kazkuri saket, kad nubego akis - nesistebiu:)

dar nepastebiu, kad mazetu slaunu apimtis, kaip kad raso.. nors gal dar ir anksti:))
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2007 04 25, 19:21)
Tik viena beda, man akis nubego. doh.gif Ar nevienai tai nenutiko.  g.gif Gal i garantini kreiptis.  g.gif O gl tai nesudarys jokios reiksmes.  unsure.gif

QUOTE(Delta @ 2007 04 25, 20:27)
ir man jau pirma nesiojimo diena nubego akis.. unsure.gif

nors nepasakyciau kad labai super jos aptemptos.....gal per dideles uzsisakiau??? g.gif bet jau ismeciau visus porpierius, saskaitas fakturas ir .t.t. nieko jei bus rezultatas pirksiu mazesnes

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Tu matai............ O duoda garantiją kažkokią?

Hm o kaži koks mažiausias dydis buna jų? Jei gerai aptempia tai paimčiau po suknele dėtis, kaip reik.......... Tik gaila, kad tie svitles( neieškosiu kaip tiksliai parašyt hihihi.gif ) tik juodos spalvos............. O gal man tada geriau užsisakyti solidėjos? Nors man jaučiu reik ir tų ir anų lotuliukas.gif Vienois kad celiulitas mažėtų, kitos, kad aptemptų kai suknę ar sijonėlį dėsiuos.......... nes jei lygi suknelė tai kumpiai iššoka baisiai unsure.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 04 26, 14:33)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Tu matai............ O duoda garantiją kažkokią?
Hm o kaži koks mažiausias dydis buna jų? Jei gerai aptempia tai paimčiau po suknele dėtis, kaip reik.......... Tik gaila, kad tie svitles( neieškosiu kaip tiksliai parašyt hihihi.gif ) tik juodos spalvos............. O gal man tada geriau užsisakyti solidėjos? Nors man jaučiu reik ir tų ir anų  lotuliukas.gif Vienois kad celiulitas mažėtų, kitos, kad aptemptų kai suknę ar sijonėlį dėsiuos.......... nes jei lygi suknelė tai kumpiai iššoka baisiai  unsure.gif sad.gif

SOLIDEA juk ir tik juodi... O gal aš klystu, nes pirkau tas kelnes žemiau kelių, tai sakė tik juodos
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 04 26, 14:33)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Tu matai............ O duoda garantiją kažkokią?
Hm o kaži koks mažiausias dydis buna jų? Jei gerai aptempia tai paimčiau po suknele dėtis, kaip reik.......... Tik gaila, kad tie svitles( neieškosiu kaip tiksliai parašyt hihihi.gif ) tik juodos spalvos............. O gal man tada geriau užsisakyti solidėjos? Nors man jaučiu reik ir tų ir anų  lotuliukas.gif Vienois kad celiulitas mažėtų, kitos, kad aptemptų kai suknę ar sijonėlį dėsiuos.......... nes jei lygi suknelė tai kumpiai iššoka baisiai  unsure.gif sad.gif

Garantija, rodos dviem savaitėm - sveltesiukams. Bet jie irgi, žinok, po keliais. Tai jei žadi miniakus nešiot, nieko nebus! lotuliukas.gif
Įsilindau į tokį mėgiamą ilgą džinsinį sijoną su praskiepu - ir ką gi? Matosi mano šortai per plyšį kuo puikiausiai! Tai va, iš džinsų ir nebeišlendu verysad.gif
Nors ne, neliūdna man visai.
O dydžiai, rodos, du - svoriui iki 62 kg ir virš.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveltesse yra sie dydziai:

S-M (36-40) 44-62
L-XL (42-44) 62-76
XXL (46-48) 76-90

ir as kai sakiausi tai ten tas uzsakymu priiminetojas pirmiausia klausia koks yra svoris.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 07, 13:54)
Dabar per TV reklamuojami anticeliulitiniai Svbeltesse šortukai, kuriuos galima įsigyt paskambinus po reklamos arba tiesiogiai TOP SHOP"e. Gal kas išbandėt? Įdomu, ar jie tikrai veikia, ar tai eilinis akių dūmimas? Štai nuoroda apie tą gaminį:
http://www.topshop.l...t...6&pid=12181

as tai isbandziau tuos naujus su sleikutemis sortukus is tos reklamos gavau du tai ir sese bande na grynas sudas suliekneti tai tikrai nesulieknejau na ir patogumo jokio o kai reikalas prispaudzia tai ir pasikarti galima.Be to ilgiau panesiojus petneseles visas pazastis nugriauzia tai su sese ,,zvengeme,,toki suda nusipirkusios biggrin.gif
Atsakyti
O as labai dziaugiuosi, isigijusi tuos sortukus thumbup.gif nors celiulitas ir neisnyko (deja, sumazejo neypatingai daug verysad.gif ), bet slaunu, uzpakaliuko ir pilvo apimtys akivaizdziai sumazejo! ax.gif aplinkiniai nuolat klausineja apie 'sukudima', o ir pati pastebejau - vakar pirkau naujas kelnes ir..? o gi teko imti 2 dydziais mazesnes, nei pries 2 men (tiek laiko nesiojau sortukus diena dienon)
tik vat vienas blogumas-po 2men nesiojimo man sortukai vietomis isdilo g.gif turbut teks vasara dziaugtis esamais rezultatai, o rudeni ar ziema pirkti naujus sortukus ax.gif
Atsakyti