Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

QUOTE(immm @ 2007 04 17, 08:45)
ale visi tie sortukai prasideda nuo liemes. o kazin kokiu man reiketu, jei mano pilvas iškart po papais prasiseda blink.gif ?

Top shop šortukai prasideda nuo papų biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis paskaitinėju, pagaliau nutariau parašyti. Susidomėjau anticeliulitiniais šortukais kai pradėjau sportouti. Pastebėjau rūbinėje, kad kai kuriu moteriškių kojos juostelėm nusėtos, paklausiau, sako kad čia tokios kelnės, ir kad joms trenerė rekomendavo. Ypač gerai sportuojant, ir pati trenerė jas nešioja, nors figūrą turi thumbup.gif Na, tai ką reikia ir man tokiu, tik niekas nežinojo kur jų pirkti yra. Veliau sužinojau kad tai SOLIDEJOS kelnės nuo celiulito. Vakar nuvažiavau ir nusipirkau ilgas kelnes, o ne šortukus. Dabar sėdžiu prie kompo patenkinta tongue.gif Kol kas neprakaituoju. Ir tikrai galiu pasakyti kad jos veikia, nes iki šiol nešiojau kitokius šortukus, pigesnius, iš maximos, tai per mėnesį nuo šlaunų po 2cm nukrito.
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2007 04 17, 10:24)
Top shop šortukai prasideda nuo papų biggrin.gif

O tai jie nesmunka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2007 04 17, 13:38)
O tai jie nesmunka?  rolleyes.gif

Vat nesmunka - kuo esu baisiai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif siaip tai as nesioju vienus tokius sortukus, mano mama is kazkokio zurnalo uzsake. Nesioju kasdien. Manau pirmas pliusas tame, kad maziau suvalgai, bo pilva vistiek prilaiko, antra - lasiniai nesitabaluoja blink.gif trecia - gal ir mazeja apimtys - nezinau ax.gif Vienas dalykas nepatinka - nuo nugaros man jie zemyn raitojasi blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Aš juos dėviu ir džiaugiuosi. Gal kiek ir pamažėjo apimtys - aišku, ne vien nuo jų (tu, Vėtruže, žinai ax.gif ). Sportuot klubuose neturiu laiko, tai griebiaus visokiausių pašalinių priemonių - esu iš tų bevalių, kurie privalo kažkur pinigus įmerkt, kad rezultatą išspaustų.
Ir neagituoju kitų, kad pirkt būtinai reikia, nes čia kažkas stebuklingo, tiesiog tai mano pasirinkimas, ir nesu juo nepatenkinta. Niekas neveržia, nespaudžia, neprakaituoja. Ir oda šlaunų išties lygesnė.
Man gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nešioju Solideja kelnes ir kol kas patenkinta. vakare kai nusimaunu kojų oda buna švelni ir kojos atrodo plonesnės, bet dar apimčių nesimatuoju, dar palauksiu.
Aš anksčiau irgi labai skeptiškai žiūrėjau ir i liekninančius papildus ir visokias kitokias priemones, nes norėjau nieko nedarant, o vien piliules geriant ir bulkutes kemšant numesti svorio. Bet dabar ėmiausi kitokios taktikos: prisižiūriu maistą, geriu papildus, kad nesinorėtu saldumo, kartais pasportuoju ir nešioju masažines kelnes. Ir rezultatai jau yra, per 1 mėn 4,5 kg. ir celiulitas mažėja. smile.gif
Beje, šitos kelnes labai gera profilaktika nuo kojų venų išsipletymo, thumbup.gif kas turbūt irgi nemažai kam rūpi.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Na, atpėdinau ir aš šiandien į darbuką su savo nauju pirkinuku Solidea. Jausmas tikrai įdomus. Prisimozojau dar visokio ten anticeliulitinio kremo, kojytes pakilnojau, pasukiojau ir į trasą. Baisiai gaila, kad darbas mano sėdimas, tai per dieną kažikokio efekto ir pojūčio turbūt nebus. Stengsiuos savo kelnikėms padėti dirbti savo darbą ir lauksiu pokyčių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė: 20 balandžio 2007 - 09:01
QUOTE(Mantė @ 2007 04 20, 10:00)
Sveikutės  4u.gif

Na, atpėdinau ir aš šiandien į darbuką su savo nauju pirkinuku Solidea. Jausmas tikrai įdomus. Prisimozojau dar visokio ten anticeliulitinio kremo, kojytes pakilnojau, pasukiojau ir į trasą. Baisiai gaila, kad darbas mano sėdimas, tai per dieną kažikokio efekto ir pojūčio turbūt nebus. Stengsiuos savo kelnikėms padėti dirbti savo darbą ir lauksiu pokyčių ax.gif

O solidea yra tik masazines, ar taip pat imirkomos su visokiomis priemonemis, kaip top-shop sortukai?
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2007 04 20, 10:05)
O solidea yra tik masazines, ar taip pat imirkomos su visokiomis priemonemis, kaip top-shop sortukai?

Jų mirkyti nereikia, bent man nieko nesakė
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2007 04 20, 10:05)

Solidea yra tik masažines, bet jau masažuoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vidinėje pusėje yra daug-daug bangelių, kurios prisispaudžia prie kūno ir atlieka mikromasažą, dėl to pagerėja kraujotaka ir išjudinamos riebalinės lastelės, t.y. celiulitas. Sakė, kad labai geras efektas jeigu su jomis sportuoti. dar ne banžiau, bet anksčiau mačiau mačiau kad kitos su jomis sportuoja ir labai patenkintos.
Atsakyti
Tiesa, cia kazkas labai kategoriskai pasisake pries visokias priemones. Bet juk ten apie tuos sortukus neparasyta, kad jie numes uz mus svori. schmoll.gif Ten juk aiskiai raso, naikina celiulita. Pas mane irgi nukares pilvukas ir tikrai netikiu kad su siu sortuku pagalba as ji numesiu, bet nuosirdziai tikiu kad celiulita apnaikinsiu bent jau. thumbup.gif
Atsakyti