Panasu, kad as truputeli susivelinau:) teks panesioti kiek ilgeliau tada
Idomu, o kaip del muvejimo tomis kelnemis nakti?
QUOTE(changer @ 2007 04 09, 10:11)
Panasu, kad as truputeli susivelinau:) teks panesioti kiek ilgeliau tada
vat man irgi buvo iskiles tas klausimas del ju devejimo nakti-butu daug patogiau. bet tie sortukai aptempia ir suspaudzi tiek pilva, tiek slaunis, tai galvoju, kad gal nera labai gerai-visgi reikia nakti leisti kunui pailseti
man tuos sortukus mylimasis padovanojo bet manau, kad jis pirko tiesiai is topshop, nes kaip pats sake, juos parinko pagal svori - atseit iki 62kg (36-40 kelniu dydis), tai sortukai s/m dydzio. tai man jie kaip tik
beje, nenusigaskit, kaip pirma syki juos uzsimausit-as pati vos itilpau ir visa diena keistai spaude bet dabar jau net uzmirstu, kad juos deviu
beje, nenusigaskit, kaip pirma syki juos uzsimausit-as pati vos itilpau ir visa diena keistai spaude bet dabar jau net uzmirstu, kad juos deviu
QUOTE(cherruti @ 2007 04 09, 17:11)
man tuos sortukus mylimasis padovanojo bet manau, kad jis pirko tiesiai is topshop, nes kaip pats sake, juos parinko pagal svori - atseit iki 62kg (36-40 kelniu dydis), tai sortukai s/m dydzio. tai man jie kaip tik
Kaip matau iš atsiliepimų, tie šortukai tikrai veikia, tik niekaip nesuprantu, kaip tas jų aptemptumas derinasi su medikų teiginiais, kad negalima nešiot aptemptų rūbų, ypatingai kelnių, nes tai sutrikdo limfos tekėjimą ir sukelia celiulitą.
As tai nusipirkau sortukus iki keliu.JUos pirkau apatiniu trikotazo parduotuveje.Jie labai saunus, masazuoja ir labai aptempia, kai nusivelki, tai palieka riavialiai.
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 09, 19:03)
Kaip matau iš atsiliepimų, tie šortukai tikrai veikia, tik niekaip nesuprantu, kaip tas jų aptemptumas derinasi su medikų teiginiais, kad negalima nešiot aptemptų rūbų, ypatingai kelnių, nes tai sutrikdo limfos tekėjimą ir sukelia celiulitą.
as irgi visada buvau laaabai skeptiska visokiu liekninanciu priemoniu atzvilgiu-net gavusi tuos sortukus dovanu, brangiausiaji isvadinau reklamos auka
negaliu ir dabar garantuoti 100proc ju nauda-kartu as naudoju anticeliulitini krema, bandau kasdien isgert 2l vandens, 1-2kart per savaite 'bruzinu' slaunis kavos tirsciais. bet visa tai sudejus po menesio pastangu - visos ankstesnes kelnes per placios ir celiulitas tikrai nebe toks baisus gal dar tas mano beprotiskas tikejimas karo celiulitui sekme veikia
Kas per prakaitavimas?
Nieko panašaus
Dėviu jau antrą savaitę, jaučiuos patenkinta. Leškos gal puscentimetriu susiaurėjo, ne daugiau, ale vis vien smagu!
Nieko panašaus
Dėviu jau antrą savaitę, jaučiuos patenkinta. Leškos gal puscentimetriu susiaurėjo, ne daugiau, ale vis vien smagu!
QUOTE(Alan @ 2007 04 13, 07:55)
sveltesiukai...
Nu va dar kata pasitvirtina kad nuo situ neiviena neprakaituoja, o nuo solidea prakaituoja.
Na tokių diržų nesu bandžiusi. Žiūriu į tai gana skeptiškai... Bet viena mano draugė turi tokias lieknėjimo kelnes. pirko kažkur užsieny. nežinau dabar tiksliai pavadinimo, bet turbūt panašaus veikimo. Jos tokios storos, iš medžiagos panašios į nardymo kostiumą, bet daug storesnės ir viduj dar su tokiu kaip pamušaliuku trikotažiniu. Ji jas nešioja kelias valandas per dieną, dažniausiai sakė po darbo užsivelka ir taip iki vakaro. Tai kai nusiima tai nors gręžk, ir šlaunys paraudusios.Gal tikrai ką masažuoja ten? ir dar sakė poto tepa kremą ir tipo jis labai gerai susigeria.
ale visi tie sortukai prasideda nuo liemes. o kazin kokiu man reiketu, jei mano pilvas iškart po papais prasiseda ?