Aš tai turiu jau seniai nusipirkusi SOLIDEA masažuojančias kelnes, ne šortukus, bet iki pėdos kauliuko spec pirkau, kad man tiktų su jom ir sportuoti, kadangi truputį turiu problemų dėl išsiplėtusių venų. Mokėjau biešinai daug, kažkur netoli dviejų šimtų ir taip pat labai baiminausi, ar verta, be va nešioju daugiau pusė metų, ir jos vis dar puikiam stovy, tik liemuo truputį prasitampė. Iš pradžių nešiojau kasdien ir tepdavausi dar anticeliulitiniu kremuku, bet kadangi tuo pačiu ėjau ir į masažus ir į sporto salę, tai poveikis buvo tikrai didelis, celiulitas vizualiai stipriai apsilygino. Dabar nešioju tik kai sportuot einu, aunuos po treninginėm, tai tikrai kad jau darosi šilta su jom. Šiaip jos labai stipriai apspaudžia kojas ir subinę, masažuoja, sportuoti daug lengviau, taip nepavargsta kojos, o ir šiaip visai man jas malonu dėvėti. Tik kai nusiaunu, tai kojos visos dryžuotos būna
Šiaip oda su jom kvėpuoja puikiai, neprakaituoja nei kiek, namie kai nešiodavau nieko daugiau ant jų ir nesiaudavau, nes jos tokios storokos. Todėl manau, kad ir "tomis dienomis" galima drąsiai jas dėvėti. Bendrai paėmus, tai esu jomis labai patenkinta, manau, kad dar tarnaus ilgai, o kad pasiekt gerų rezultatų dėl celiulito, vien jomis pasikliauti nereikėtų. Būtinai prieš apsiaudamos pačios gerai įmasažuokit į problemines vietas ir anticeliulitinio preparato (ir visai nebūtinai brangių kremų, yra ir iki 10 lt kainuojančių labai veiksmingų, kas norės, parašysiu, ką naudoju) arba dar geriau pasitaupykit pinigėlio ir papildomai 1-2 k metuose į spec masažus nueikit
Tiesa, tų pėdkelnių priežiūrai nereikia jokių kapsulių ir tt. Tiesiog išsiskalbi jas paprastai rankomis ir viskas. Visa esmė jų rašte, kuris išorinėj pusėj atrodo kaip ir lygus, o vidinėj pusėj stipriai juostuotas tokiomis eglutėmis, vat jos stipriai apsispaudžia ir judant tie rimbai masažuoja, išjudina kraujo apykaitą ir pan
Tik dar pagalvojau, kad vasarą tai tikrai bus nepatogu dėvėti, per karšta
Čia geriausia rudenį, žiemą ir pavasarį, kai dar nėra labai šilta ir galima pasiauti po džinsais arba kad ir vietoj timpų po sijonuku