turiu įtarimą, kad reikėjo pirkti mažesnius. , bet jau vieną kartą užsidėjęs nebegali bandyti grąžinti.
Dobiliukas,o kiek laiko tu jau nešioji, aš dabar ir masažą su taurele darau ir kremus tepu ir maistą riboju, nu vienu žodžiu paskelbiau karą celiulitui Tik bijau, kad jis mane, o ne aš jį įveiks
As tai kai oras saltas tai nuo spalio kazkur pradejau tai visa ziema aisku nereguliariai ,nes pirkau tai as praeita vasara tai kaip ir rasiau vasara visai negalejau nesioti nes nekvepuoja tai tik isbere tai buvau padejus,o dabar tai siaubingai issitampe tai ir nesmagu kai eini ir temti virsun reikia.
Paskaitinėjau apie SOLIDEA masažuojančių kojinių naudą ir nežinau ar verta susigundyti ar tai tik reklama?? Gal kuri jau pirkote?? Ar padeda atsikratyti celiulito??
Mėnesį beveik neišlipdama iš SOLIDEA Corsaro vaikščioju...
arba mano celiulitas yra pagerintas+pastiprintas+permanentinis arba tie triusikai silpnai veikiantys (gal kokie brokuoti) pasitaikė...
arba mano celiulitas yra pagerintas+pastiprintas+permanentinis arba tie triusikai silpnai veikiantys (gal kokie brokuoti) pasitaikė...
Tai kiek suprantu geriausi atsiliepimai apie sortukus is tvshopo-Sveltesse šortukai-,nes bent jau linuciuxxxx parase kad ji jaucia dideli pagerejima O gal dar kazkas juos jau isbande?Vis nesiryztu uzsisakyt
QUOTE(betite @ 2007 03 22, 10:49)
O as uzsisakiau ir laukiu dabar.
Tai tikiuosi,kad pasidalinsi savo rezultatais .O as jau savaite padariau pertraukele,nes vyras sake,kad perdaug slaunys suplonejo .Tai nutariau truputi padaryti pertraukele ir toliau nesioti.
Aš nusipirkau Solidea kelnaites, tai dabar namie vaikščiot man nekaršta, nors šilta namie, be kojiniu vaikštau atvirom tapkėm. Neišbėrė šlaunu, nors gana storos kelnaites SILWER WAVE su tarpais kai žiūri atrodo , tokios eglute: storiua-ploniau.
Tik norejau paklausti jūsų mergicos, ar "tomis dienomis" irgi nešiojate???
Tik norejau paklausti jūsų mergicos, ar "tomis dienomis" irgi nešiojate???
Pasidaviau reklamai ir nusipirkau...
Išsimatavau visus storumus ir žiūrėsiu dabar. Šiandien tik antra diena, tai įspūdžių visai nedaug dar. Šiaip jau norėdama suknelę kokią užsitempt - ypač per kalėdinius vakarėlius - dėvėdavau kokias pilvą ir šlaunis apspaudžiančias kelnaites, bet jausdavaus prastokai - verždavo viską. Šitie šortukai vakar jokių panašių pojūčių nesukėlė - išties nelabai juos jaučiau. Tai va tokie pirmi įspūdžiai. Aišku, geriausia juos turbūt būtų žiemą dėvėt, kai šalta. Ir biški gaila, kad tik juodi - per šviesias kelnes persišvies.
Na, rimčiau ką parašysiu po kelių savaičių.
Išsimatavau visus storumus ir žiūrėsiu dabar. Šiandien tik antra diena, tai įspūdžių visai nedaug dar. Šiaip jau norėdama suknelę kokią užsitempt - ypač per kalėdinius vakarėlius - dėvėdavau kokias pilvą ir šlaunis apspaudžiančias kelnaites, bet jausdavaus prastokai - verždavo viską. Šitie šortukai vakar jokių panašių pojūčių nesukėlė - išties nelabai juos jaučiau. Tai va tokie pirmi įspūdžiai. Aišku, geriausia juos turbūt būtų žiemą dėvėt, kai šalta. Ir biški gaila, kad tik juodi - per šviesias kelnes persišvies.
Na, rimčiau ką parašysiu po kelių savaičių.
Taigi pati aš laukiu dar labiau...
tiek tegaliu pasakyt, kad va sėdžiu su jais visą dieną ir beveik nejaučiu - na, nebent kad ant liemens (T.Y. toj vietoj kur liemuo turi būt ) raitojasi.
tiek tegaliu pasakyt, kad va sėdžiu su jais visą dieną ir beveik nejaučiu - na, nebent kad ant liemens (T.Y. toj vietoj kur liemuo turi būt ) raitojasi.
na, mergaites, galiu ir as pasidalinti savo patirtimi
nesioju tuos sortukus is topshop jau 2-3 savaites, na, dar naudoju anticeliulitini kremuka (paskelbiau dideli kara celiulitui ) ir esu tikrai patenkinta!! slaunu oda tapo tikrai lygesne ir, man rods netgi ju apimtys sumazejo!!
siaip man su jais nei per karsta (kazkas minejo), nei jie smunka . uzsidedu ir beveik pamirstu, kad esu su jais
tikrai jais labai dziaugiuosi, ir, tikiuosi, kad vasara dziaugsiuosi sortuku rezultatais
nesioju tuos sortukus is topshop jau 2-3 savaites, na, dar naudoju anticeliulitini kremuka (paskelbiau dideli kara celiulitui ) ir esu tikrai patenkinta!! slaunu oda tapo tikrai lygesne ir, man rods netgi ju apimtys sumazejo!!
siaip man su jais nei per karsta (kazkas minejo), nei jie smunka . uzsidedu ir beveik pamirstu, kad esu su jais
tikrai jais labai dziaugiuosi, ir, tikiuosi, kad vasara dziaugsiuosi sortuku rezultatais
as irgi buvau gana pesimistiskai nusiteikusi-niekada netikejau visokiom reklamom, tuo labiau liekninanciu priemoniu veiksmingumu
taciau, kazkaip mano mielasis padovanojo man tuos sortukus (sako, atsibodo mano zyzimas del celiulito), tai ir pradejau nesioti..pati TIKRAI nebuciau pirkusi.. bet labai dziaugiuosi jais
na, aisku, sunku pasakyti, ar cia vien sortuku nuopelnas (dar naudoju anticeliulitini kremuka ir 1-2 kartus per sav. darau kavos tirsciu pylinga, be to, prisiverciu gerti 2 l. vandens kasdien). bet tikrai matomi, nors ir menki (bt dar tik pradzia, tikiuosi ) rezultatai! vuolia!!
beje, mano sortukai yra juodi ir turbut biski paveluotai pradejau juos naudoti..nes jau sviesenes kelnes sunkiai beuzsidesiu-viskas sviesis
taciau, kazkaip mano mielasis padovanojo man tuos sortukus (sako, atsibodo mano zyzimas del celiulito), tai ir pradejau nesioti..pati TIKRAI nebuciau pirkusi.. bet labai dziaugiuosi jais
na, aisku, sunku pasakyti, ar cia vien sortuku nuopelnas (dar naudoju anticeliulitini kremuka ir 1-2 kartus per sav. darau kavos tirsciu pylinga, be to, prisiverciu gerti 2 l. vandens kasdien). bet tikrai matomi, nors ir menki (bt dar tik pradzia, tikiuosi ) rezultatai! vuolia!!
beje, mano sortukai yra juodi ir turbut biski paveluotai pradejau juos naudoti..nes jau sviesenes kelnes sunkiai beuzsidesiu-viskas sviesis
cherruti, o tai tavo šortukai iš top shop?