Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

QUOTE(astulka1 @ 2012 03 21, 15:17)
solidea timpu rastas tikrai matosi, namuose tai kas, bet i gatve tikrai su jom vienom neiseiciau, sportuot galima, bet as ant virsau aždar apsimaunu lasivesnes sportines kelnes,kazkaip visviena kai tampai kojas tas rastas ziauriai matoso, man nejauku su jom vienom ne namju aplinkoje.

o aš kaip tik tokiom tympom džiaugiuosi ir mielai su jomis keliauju visur. man patinka kad jos raštuotos ax.gif nešioju su tunikom\, ilgais megztukais, nes sportuoti man vis nepavyksta blush2.gif tai bent kasdien vaikštinėju thumbup.gif esu žiauriai jomis patenkinta.. pradėjau nešioti savaitę po gimdymo, beveik kasdien apsimaunu jas bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu tokius beveik tokius pačius, tik kitos firmos, bet modelis tas pats. Ta liemuo tas aukštesnis net atsisėdus ar atsigulus man laikosi stabiliai, nereikia jo taisyti. Per džinsus ar kelnes kokias tai nepersišviečia jie, bet užtat pas mane ant užpakalio yra tokios dvi juostos išsikušusios, tai jei kelnes plonesnias ar kokias timpas užsimaunu tai matosi verysad.gif Bet kadangi man jie labai padesa tai pasiaukoju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As turiu is solidea tuos sortukus su sidabru. Tikrai jie nesigarbanoja, nesivynioja ir nereikia ju taisyti. Gerai apglunda ir uzsitraukiu iki krutines. Tik, kai pirkau, buvau didesnio svorio ir nusipirkau mazesnius, nes buvau ant ribos. Tai zinoma ir paemiau mazesnius. Dabar, kai nukrito keli kg, atitinka dydis, tai sakyciau, kad SUPER. Jei kelnes yra laisvesnes, tai nesimato.Ant timpu nenesiojau, tai negaliu pasakyti. Tokio poveikio, koki isivaizdavau, nera. Reikia labai mityba ziureti, kad kg mazetu ir pilvas grazetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2012 04 13, 19:30)
As turiu is solidea tuos sortukus su sidabru. Tikrai jie nesigarbanoja, nesivynioja ir nereikia ju taisyti. Gerai apglunda ir uzsitraukiu iki krutines. Tik, kai pirkau, buvau didesnio svorio ir nusipirkau mazesnius, nes buvau ant ribos. Tai zinoma ir paemiau mazesnius. Dabar, kai nukrito keli kg, atitinka dydis, tai sakyciau, kad SUPER. Jei kelnes yra laisvesnes, tai nesimato.Ant timpu nenesiojau, tai negaliu pasakyti. Tokio poveikio, koki isivaizdavau, nera. Reikia labai mityba ziureti, kad kg mazetu ir pilvas grazetu smile.gif

idomu butu palyginti, gal Jums taip pat, as kai uzsidedu kelnes, man sonuose tokie gumbeliai iskrenta ir jie labai erzina, nes negaliu tada jokio aptempto drabuzio uzsideti, ar tie sortukai islygintu tokia beda g.gif nes butent istisinis kelniu nesiojimas zemesniu liemeniu ir suformuoja tokius gumbelius , aisku ir keli kg pliuse. doh.gif
Atsakyti
o kas nors bandet nesiot situs apatines "Cornélie - Silhouette élégante" figūrą formuojantys ir liekninantys apatiniai + liekninantis serumas ... arba turite atsiliepimu....

user posted imageuser posted image

Papildyta:
Tarp koju skylute padaryta (tualeto reikalams), kelnaitės tikriausiai dedas iš viršaus cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 25 birželio 2012 - 12:56
as visa ziema ir pradzia pavasario saziningai po visa diena pranesiojau solidea su sidabru tas timpas. galiu paskyti, kad tikrai padejo nuo celiulito, nes jis pas mane pastoviai vis atsiranda. o iki dabar jo dar nera:) tik karsta su jom kai orai jau silteja. bet apsiburbuliavo jos man irgi...
Atsakyti
Na, gal kas dar galėtų pasidalinti patirtimi su vibruojančiais diržais? smile.gif
Aš labai daug laiko leidžiu prie kompiuterio (iš namų) todėl bėdos tame, jog reikia sėdėti vienoje vietoje neturiu smile.gif Tik ar tikrai jis nors kiek padeda? Mano problema - pilvas. Šikniukas mažas, ir tas pilvas atrodo nekaip. Jei bent būtų klubai, tada atrodytų kitaip... Bet visi riebalai pas mane kaupiasi ant pilvo, o ne ant užpakalio verysad.gif Todė atrodau kaip koks pilvuotas vyras doh.gif
Atsakyti
sveikos, nutariau, kad ir man reikia sortu.. bet nelabai suprantu.. ar galesiu juos nesioti i darba einant..t.y.po pedkelnemis?

nes pvz sie http://www.beautylin...ve-corsaro.html
jau neisivaizduoju kaippo pedkelnemgali buti.. reikia trumpesniu? bet minejote,kad matosi ju rastas?

galmano klausimas butu kokie jie abskritai yra ar pedkelniu storio ar tokie kaip sortai (storesni)
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif O kokius liekninančius šortukus/apatinius geriausia rinktis prie aptemptos suknelės? ax.gif Nebūtina anticeliulitiniais ar dar kokie nrs labai stebuklingi, tiesiog noriu, kad gerai apsaustų pilvuką ir liemenį, taip sakant, kad paslėptų ko nereikia ir gražiai atrodytų po aptempta suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2012 10 07, 12:31)
sveikos, nutariau, kad ir man reikia sortu.. bet nelabai suprantu.. ar galesiu juos nesioti i darba einant..t.y.po pedkelnemis?

gal mano klausimas butu kokie jie abskritai yra ar pedkelniu storio ar tokie kaip sortai (storesni)

ne, šortai yra kaip šortai, ne kaip pėdkelnės..po pėdkelnėm jų tikrai nedėvėsit, nebent sijonas iki žemės..o nežiūrėjot pėdkelnių, formuojančių figūrą?
QUOTE(*Tėja* @ 2012 10 15, 09:30)
Sveikos, merginos 4u.gif O kokius liekninančius šortukus/apatinius geriausia rinktis prie aptemptos suknelės? ax.gif Nebūtina anticeliulitiniais ar dar kokie nrs labai stebuklingi, tiesiog noriu, kad gerai apsaustų pilvuką ir liemenį, taip sakant, kad paslėptų ko nereikia ir gražiai atrodytų po aptempta suknele smile.gif

aš turiu aptempiantį bodį, va tokį, super viską apspaudžia, nerealiai esu patenkinta.. thumbup.gif o po suknele rinčiaus tokią apatinę suknelę
Atsakyti
Galvoju pirkt solidea timpas... norejau pasitikslint del dydzio, nes ispakavus negalima ju grazint kiek skaiciau keliose internetinese parduotuvese... Pagal dydzio lentele tiktu M dydis. Gal kurios panasus ismatavimai ir galetu patart?
Mano ugis 174 cm, o svoris 65 kg, apimtis per klubus 103 cm blush-anim-cl.gif ax.gif
Atsakyti
Aš ir įsigijau solidea tampes iki keliu, tai pirma kartą 10min moviaus, kol uzsidėjau. Labai gerai aptraukia, vakare matosi tos bangelės, tai vadinas masažuoja..efektą tai gal po mėnesio matysiu. na bet kaip vyrui patiko, sakė geriausias pirkinys ever. labai gerai aptraukia, gerai atrodo paryskina kūno linijas.. žodžiu nesigailim nei vienas kad pirkau:)
Atsakyti