Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

QUOTE(~MILENA~ @ 2012 02 26, 19:22)
ieskau tema kur cia SM parduoda lieknejimo sortus, kazka da maciau temoje "KITA" bet dabar nerandu. Gal zinot jus?

Lyg ir nėra dabar tokios temos. Bet galite naują sukurti (ir geriau ne Kita skyrelyje, o Tėvams) 4u.gif
Atsakyti
Šaindien gavau savo siuntuką su Solidea Corsaro. Pirmą kartą labai sunku apsimauti buvo.. Bet jausmas su jomis geras, maloniai masažuoja.
Dar šiandien nusipirkau Nivea Goodbye-cellulite nes Maximoj akcija.
Noriu paklausti, kada geriau anticeliulitinį kremą tepti? Ar prieš sportuojant ir apsivelkant kelnes ar po sporto ir dušo?
Atsakyti
Sveiki, noreciau sau nusipirkti sortus, radau Slim Lift ir kitos is neopreno, perskaiciau daug info, bet noreciau jus paklausti. Kurios geriau rinktis ??? laikausi dietos ir noreciau pagerinti rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 03 03, 22:17)
Sveiki, noreciau sau nusipirkti sortus, radau  Slim Lift  ir kitos  is neopreno,  perskaiciau daug info, bet noreciau jus paklausti. Kurios geriau rinktis ??? laikausi dietos ir noreciau pagerinti rezultata ax.gif

viskas priklauso kuria kuno vieta norite stipriau pakoreguoti, man asmeniskai reikia pilva tai pirkau sortus su paaukstintu liemeniu, yra tik uzpakaliukui skirtu ar slaunims, tad jau cia pagal poreiki. del firmu tai cia isbandziusiu reiktu klaust, man is patikimesniu su normalia kaina pasirode is sio tinklapio sio tipo: My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2012 03 03, 22:21)
viskas priklauso kuria kuno vieta norite stipriau pakoreguoti, man asmeniskai reikia pilva tai pirkau sortus su paaukstintu liemeniu, yra tik uzpakaliukui skirtu ar slaunims, tad jau cia pagal poreiki. del firmu tai cia isbandziusiu reiktu klaust, man is patikimesniu su normalia kaina pasirode is sio tinklapio sio tipo: My Webpage

man reikia i virsus ir apacia rolleyes.gif tvarkyti
kazkada senai viena drauge nesiojo sortus is neopreno tai prakaitavo gerai. Bet dabar toks didelis pasirinkimas ir kainos nemazos g.gif Galvoju nuvaziuoti i sporto parduotuve pasiziureti dar ten kainos ir pasimatuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 03 kovo 2012 - 21:31
QUOTE(Juorita @ 2012 03 03, 15:01)
Dairausi dar kaip tik i sitas :
http://www.celiulita...ave-corsar.html
kazin l imti, ar m/l pakaktu, su ugui 1.72 ir 72 kg g.gif , kad paskui per laisvos nebutu.

kiek per klubus esat? jeigu +/-120 tai imti L
jeigu maziau tai M imkit.
Atsakyti
As kiek bandziau korsetu man labiausiai kas patiko ir tikrai gerai jauciuosi tai bambuko angliess puosto korsetas. Nerealu, buvau skeptike ypac kai ganetinai didele kaina, bet su juo taip smagiai jauciuosi, nesioju jau net namie, nes super patogus. Paslepia rinkutes, pilvuka prispaudzia, kad kazin ka padarys ir istirps lasinukai nesitikiu, bet estetini vaizda pakoreguoja, o svarbiausia labai smagu juos nesioti. Zodziu man atsipirkusi nemaza investicija, bet labai patikusi. Dar kas man patiko kad salia visu paslepimu jis dar krutine graziai suformuoja biggrin.gif push up funkcija atlieka, liuks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip reikalai su tualetu,jei kur uzsidejus iseini?Reikia ji nusimauti,bet jeigu vientisas ten kostiumas po rubais,tai rubus rengtis reikia blush2.gif ?

QUOTE(sena pana @ 2012 03 06, 21:08)
As kiek bandziau korsetu man labiausiai kas patiko ir tikrai gerai jauciuosi tai bambuko angliess puosto korsetas. Nerealu, buvau skeptike ypac kai ganetinai didele kaina, bet su juo taip smagiai jauciuosi, nesioju jau net namie, nes super patogus. Paslepia rinkutes, pilvuka prispaudzia, kad kazin ka padarys ir istirps lasinukai nesitikiu,  bet estetini vaizda pakoreguoja, o svarbiausia labai smagu juos nesioti. Zodziu man atsipirkusi nemaza investicija, bet labai patikusi. Dar kas man patiko kad salia visu paslepimu jis dar krutine graziai suformuoja biggrin.gif push up funkcija atlieka, liuks biggrin.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Niekaip neapsisprendziu, kurie sortukai geriau??? Solidea, ar sortai is neopreno? Noriu padailinti slaunis ir atsikratyti celliulito! biggrin.gif Ir vieni ir kiti turi daug pliusu, todel apsispresti sunku......Kolkas kaip ir linkstu prie Solidea sortuku, kadangi juos galima nesioti ir jie puikiai atrodo ne tik sportuojant bet ir kasdien..Bet norisi issirinkt tai kas geriausia.... ax.gif
Gal galite pasidalinti ispudziais nesiojancios Solidea sortukus ir sorus is Neopreno? 4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_butterfly_ @ 2012 03 09, 14:05)
Niekaip neapsisprendziu, kurie sortukai geriau??? Solidea, ar sortai is neopreno? Noriu padailinti slaunis ir atsikratyti celliulito!  biggrin.gif Ir vieni ir kiti turi daug pliusu, todel apsispresti sunku......Kolkas kaip ir linkstu prie Solidea sortuku, kadangi juos galima nesioti ir jie puikiai atrodo ne tik sportuojant bet ir kasdien..Bet norisi issirinkt tai kas geriausia.... ax.gif
Gal galite pasidalinti ispudziais nesiojancios Solidea sortukus ir sorus is Neopreno?  4u.gif

Aciu ax.gif

as jau cia sakiau, kad turiu solidea, nusipirkau po gimdymo, nes buvo baisiaus slaunys, nesiojau istisus metus beveik kiekviena diena, liuks - thumbup.gif slaunytes vel grazios. dabar besioju keleta kartu per savaite namuose ir kai sportuoju (profilaktikai).
Atsakyti
Solidea timpos (nuo celiulito, raštuotos) persišviečia, todėl be ilgesnio drabužio neišsiversit smile.gif
Atsakyti
solidea timpu rastas tikrai matosi, namuose tai kas, bet i gatve tikrai su jom vienom neiseiciau, sportuot galima, bet as ant virsau aždar apsimaunu lasivesnes sportines kelnes,kazkaip visviena kai tampai kojas tas rastas ziauriai matoso, man nejauku su jom vienom ne namju aplinkoje.
Atsakyti