Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

Man shortukai irgi prasitampe shiek tiek biggrin.gif turiu xl, bet suprantu realiai, kad laisvai galejau imti L biggrin.gif todel vakar nuejau i ju parduotuve ir nusipirkau M dydi biggrin.gif Paneshiosiu kol kas dar tuos XL, dar kokie -5kg ir gerai tilpsiu i M dydi smile.gif) labiau aptems ir geriau pamasazhuos smile.gif na man svarbu, kad oda neishsitampytu biggrin.gif turbut ta fraze jau 20kartu pakartojau biggrin.gif
Todel kurios sakysis tuos shortukus ar pirks, siulychiau imti didzhiu mazhesnius smile.gif ypach kurios dietinasi ar sportuoja smile.gif
Atsakyti
As tai gailiuos, kad neemiau pacio maziausio dydzio. Nes geroookai prasitampe, dabar maziausiai 4 cm galetu but siauresni doh.gif
Atsakyti
sveikos
nusprendziau ir as liekninancius apatinius nusipirkti, po antro vaikelio pilvas baisiai issitampes nestuke.gif , o jau vasara.... reikia bent biskuti pasigrazinti
turiu du variantus
kurios patartumete????

1. Sitie su sidabro jonais

user posted image

2. Sitie is Pieno proteinų audinio

user posted image

Gal kas turite ir kitokius.
Patarkite!!!
ACIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 25 birželio 2012 - 12:40
Na va as jau gavau ir kelias dienas nesioju sortukus Solideos. Kad gydytu celiulita tai netikiu, bet apspaudzia tai visai neblogai. Tiesa su jom silta. Ir nevisai teisybe, kad po rubais nesimato... bent jau man tai tikrai matos... panesiosiu ir paziuresiu kokia kokybe ir tada rudeni bandysiu uzsisalyti timpas. Tai tiek atsiliepimu po keliu dienu nesiojimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau Solideos šortukus, bet... mane pradėjo berti smulkiais spuogeliais, kuriuos labai niežti, kaip manot ar čia galibūti nuo šortų, ar tiesiog padarinys po gimdymo...nežinau ką ir galvoti...kur ieškoti priežasties...
Atsakyti
o ka manote del ANTICELIULITINIAI MARŠKINĖLIAI BASIC T-SHIRT LONG SLEEVE? nes kazkaip pagalvojau komplektuka nusipirkt, kad ir kojos ir rankos biski suplonetu smile.gif gal kas turite?
Atsakyti
Aš turiu Solidea ir Farmacell koreguojančias timpas ir šortus. Dėviu pakaitomis, bet Solidea, rodos, geriau masažuoja. Jos su tokiomis tvirtomis storomis bangelėmis, o Farmacell raštas "skystesnis". Jei bus rezultatai, tai tik iš Solidea smile.gif
Atsakyti
Solidea turiu tokias
user posted image
Farmacell tokias
user posted image
Tik noriu paklausti tų, kurios turi ką nors iš Farmacell g.gif . Ant visų gaminių juosmens pvz. šortų, timpų, kurie vaizduojami internete, yra užrašas Farmacell. Pas mane jo nėra unsure.gif . Gal nusipirkau neoriginalą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 25 birželio 2012 - 12:46
AS irgi turiu solidea tokais kelnes,man jos labai patinka;

bet noriu dar nusipirkti tokias kelnes, kurios butu be tu bangeliu, kad per rubus neprsimustu, bet ar tada efektas toks pat bus kaip ir su solidea kelnemis, todelir ziuriu i tas bambuko pluosto kelnes ir maikutes;
Atsakyti
Planuoju įsigyti SOLIDEA šortukus žemiau kelių nuo celiulito smile.gif Pasiskaičiau, lyg ir nieko nuomonės smile.gif Bet gal yra tokių mamyčių, kurios jau senokai dėvi ir pamatė rezultatus? Suprantu, kad sėdint fotelyje tie šortukai nepadės. Man įdomu, ar jie kažkiek apmažins celiulitą derinant su sportu? ax.gif O gal užtenk tik sporto, ir neverta leist pinigus šortams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2011 11 30, 22:45)
Planuoju įsigyti SOLIDEA šortukus žemiau kelių nuo celiulito smile.gif Pasiskaičiau, lyg ir nieko nuomonės smile.gif Bet gal yra tokių mamyčių, kurios jau senokai dėvi ir pamatė rezultatus? Suprantu, kad sėdint fotelyje tie šortukai nepadės. Man įdomu, ar jie kažkiek apmažins celiulitą derinant su sportu?  ax.gif  O gal užtenk tik sporto, ir neverta leist pinigus šortams? smile.gif

nestumo metu oho koki celiulita turejau... doh.gif
po gimdymo (praejus kuriam laiukui) pardejau sportuoti butent su siais sortukais...rezultatas thumbup.gif
is pradziu nesiojau tik po namus (ir dabar nesioju, nes kai tvarkaisi,sode kuitiesi, vaisktai - tai irgi veikia), po to jau ir sportuot su jais nuejau...manau butent sporto metu jie veikia daugiausiai, bet kadangi sportuot einu tik karta/du i savaite.. tai papildomai juos dar ir po namus nesioju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 30 lapkričio 2011 - 21:56
Savo anticeliulitinių timpų kolekciją papildžiau dar šitomis
user posted image
Dar turiu tokias iš Solidea
user posted image
ir Farmacell tokias
user posted image
Tai dabar kaip kibsiu aš tam celiulitui į atlapus lotuliukas.gif
Atsakyti