Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

Sveikos,
as galiu pasidalinti nuomone apie Beza sortukus, del lieknejimo tai tikrai nedaro jokio poveikio o del celiulito tai sunku pasakyti jau 2 metai kaip intensyviai nesportuoju, na kas ryte, vakare dviracaiu pavaziuoju keliolika minuciu, tai masaziste sake, akd celiulitas gal buti ivardintas kaip 1 laipsnio tai gal ir padeda tie sortukai, taciau turiu kita pastebejima padejo del mastopatijos, turbut daugeliui moteru pries PMS buna krutu tempimas, skausmas tai nesiojan sortukus sitie reiskiniai isnyko, vasara kai buvo karsta nedevejau situ sortuku ir mastopatija gryzo. As juos nesioju kasdien apie 10 val. Buvau paskolinusi draugei ir jai mastopatija buvo dingusi kai devejo juos.
Atsakyti
MICROMASSAGE MAGIC 70den, Sheer, 12/15 mmHg kompresinės pėdkelnės

70 denų, 12/15 mmHg profilaktinio suspaudimo pėdkelnės. Lygaus mezgimo, minkštos ir patogios pėdkelnės. Dėvint šias pėdkelnes, patentuota trimatė bangų struktūra aktyviai masažuoja kojas. Atlikus klinikinius bandymus gaminys buvo patvirtintas kaip veiksminga priemonė, užkertanti kelią celiulitui atsirasti ir mažinanti jau esamą celiulitą. Per visą kojos ilgį paskirstyta kompresija padeda išvengti problemų, susijusių su kraujo sąstoviu kojų venose. Neišsitampo ir nesmunka.

Ar kas nors bandėte? nzn ar verta pirkti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
radau cia toki straipsni smile.gif

http://edieta.mama.l...ejimo-priemones
Atsakyti
O čia yra bandžiusių šortukus liekninančius su karnitinu?
Atsakyti
Uzhsisakiau ir ash Go4Slim ilgus shortukis, nes man svarbiausia buvo kad polvo apachia aptemptu smile.gif esme tame, kad per 4,5men numechiau 20kg, tai oda laisva pasidare, nors ir masazhuojuosi ir vonias darau smile.gif matyt krenta greichiau nei speja oda susitraukti. O dar laukia kaip nieko 26kg nuridenti... Tai mano tikslas ne celiulita naikinti, nors chia pliusas zhinoma, o kad padeti odai susitraukti smile.gif
Gal kas bande tokiais tikslais shortukus tuos visus pirkti? Man tas lieknejimas tai nulis, nei vieni apatiniai per 4,5men manau nesumazhins subiniuko 22cm biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as noriu paklausti turinciu is TOP SHOP akcijinius Go4Slim sortukus:
koks visas ilgis trumpuju sortuku? ir koks visas ilgis ilguju sortuku?
ir dar kiek nuo klynuko i virsu? na ta prasme ar aukstas liemuo, ar visa pilva suspaudzia?
ir dar kai renkates dydi, tai ar matuojate savo dabartinius cm, ar tuos, kuriuos turejote pries sustorejima?
na tikiuos suprantamai paklausiau doh.gif

aciu atsakiusioms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2011 03 31, 21:09)
sveikos, as noriu paklausti turinciu is TOP SHOP akcijinius  Go4Slim sortukus:
koks visas ilgis trumpuju sortuku? ir koks visas ilgis ilguju sortuku?
ir dar kiek nuo klynuko i virsu? na ta prasme ar aukstas liemuo, ar visa pilva suspaudzia?
ir dar kai renkates dydi, tai ar matuojate savo dabartinius cm, ar tuos, kuriuos turejote pries sustorejima?
na tikiuos suprantamai paklausiau  doh.gif

aciu atsakiusioms  4u.gif

Sveika 4u.gif
Nieko nezhinau apie trumpus shortus, bet apie ilgus galiu pasakyti, kad pilva man beveik iki krutines aptempia smile.gif
Bet ir i apachia, zhemiau keliu smile.gif
O dydi rinkausi pagal dabrtines apimtys, o ne pagal kurios buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natty* @ 2011 03 31, 22:28)
Sveika  4u.gif
Nieko nezhinau apie trumpus shortus, bet apie ilgus galiu pasakyti, kad pilva man beveik iki krutines aptempia smile.gif
Bet ir i apachia, zhemiau keliu smile.gif
O dydi rinkausi pagal dabrtines apimtys, o ne pagal kurios buvo smile.gif

aciu, dar gal kas apie trumpuosius atrasys, koks ju ilgis?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2011 04 01, 12:15)
aciu, dar gal kas apie trumpuosius atrasys, koks ju ilgis?
aciu  4u.gif

gavau ir as pagaliau biggrin.gif . tai va , kadangi ugis mano 178 tai trumpieji puse blauzdu. o ilgieji tai tikrai zemiau keliu smile.gif . iki krutines tikrai nedasitempiu bigsmile.gif o ismieras tikrai rinktis mazesnes, bent jau jeigu jus ne del svorio o del laibu biggrin.gif kojyciu juos uzsisakinesit. man liemuo tabaluoja mirksiukas.gif . gerai, kad du uzsisakiau biggrin.gif skirtingu dydziu. na o rezultato lauksim mirksiukas.gif . tikiuosi.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asdova: 01 balandžio 2011 - 16:30
smile.gif Aš penkta diena nešioju savuosius go4slim trumpuosius šortukus smile.gif mano ūgis 1,74, tai trumpuosius šortukus užsitempiu kažkur apie 10 cm virš kelių ir iki apie 10 cm žemiau krūtinės tongue.gif Dydi ėmiau M pagal dabartinius išmatavimus ir viskas puikiai tiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif Tiksliau taip: užsitempiu juos tai nuo pat krūtinės iki pat kelių, bet bevaikštant jie vistiek nusivažiuoja iki pusės pilvo ir aukščiau kelių blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O jum tie sortai neprasitampe? Man zymiai laisvesni, pilvo visai neprispaudzia doh.gif
Atsakyti