Sveikos,
as galiu pasidalinti nuomone apie Beza sortukus, del lieknejimo tai tikrai nedaro jokio poveikio o del celiulito tai sunku pasakyti jau 2 metai kaip intensyviai nesportuoju, na kas ryte, vakare dviracaiu pavaziuoju keliolika minuciu, tai masaziste sake, akd celiulitas gal buti ivardintas kaip 1 laipsnio tai gal ir padeda tie sortukai, taciau turiu kita pastebejima padejo del mastopatijos, turbut daugeliui moteru pries PMS buna krutu tempimas, skausmas tai nesiojan sortukus sitie reiskiniai isnyko, vasara kai buvo karsta nedevejau situ sortuku ir mastopatija gryzo. As juos nesioju kasdien apie 10 val. Buvau paskolinusi draugei ir jai mastopatija buvo dingusi kai devejo juos.
MICROMASSAGE MAGIC 70den, Sheer, 12/15 mmHg kompresinės pėdkelnės
70 denų, 12/15 mmHg profilaktinio suspaudimo pėdkelnės. Lygaus mezgimo, minkštos ir patogios pėdkelnės. Dėvint šias pėdkelnes, patentuota trimatė bangų struktūra aktyviai masažuoja kojas. Atlikus klinikinius bandymus gaminys buvo patvirtintas kaip veiksminga priemonė, užkertanti kelią celiulitui atsirasti ir mažinanti jau esamą celiulitą. Per visą kojos ilgį paskirstyta kompresija padeda išvengti problemų, susijusių su kraujo sąstoviu kojų venose. Neišsitampo ir nesmunka.
Ar kas nors bandėte? nzn ar verta pirkti?
70 denų, 12/15 mmHg profilaktinio suspaudimo pėdkelnės. Lygaus mezgimo, minkštos ir patogios pėdkelnės. Dėvint šias pėdkelnes, patentuota trimatė bangų struktūra aktyviai masažuoja kojas. Atlikus klinikinius bandymus gaminys buvo patvirtintas kaip veiksminga priemonė, užkertanti kelią celiulitui atsirasti ir mažinanti jau esamą celiulitą. Per visą kojos ilgį paskirstyta kompresija padeda išvengti problemų, susijusių su kraujo sąstoviu kojų venose. Neišsitampo ir nesmunka.
Ar kas nors bandėte? nzn ar verta pirkti?
Uzhsisakiau ir ash Go4Slim ilgus shortukis, nes man svarbiausia buvo kad polvo apachia aptemptu esme tame, kad per 4,5men numechiau 20kg, tai oda laisva pasidare, nors ir masazhuojuosi ir vonias darau matyt krenta greichiau nei speja oda susitraukti. O dar laukia kaip nieko 26kg nuridenti... Tai mano tikslas ne celiulita naikinti, nors chia pliusas zhinoma, o kad padeti odai susitraukti
Gal kas bande tokiais tikslais shortukus tuos visus pirkti? Man tas lieknejimas tai nulis, nei vieni apatiniai per 4,5men manau nesumazhins subiniuko 22cm
Gal kas bande tokiais tikslais shortukus tuos visus pirkti? Man tas lieknejimas tai nulis, nei vieni apatiniai per 4,5men manau nesumazhins subiniuko 22cm
sveikos, as noriu paklausti turinciu is TOP SHOP akcijinius Go4Slim sortukus:
koks visas ilgis trumpuju sortuku? ir koks visas ilgis ilguju sortuku?
ir dar kiek nuo klynuko i virsu? na ta prasme ar aukstas liemuo, ar visa pilva suspaudzia?
ir dar kai renkates dydi, tai ar matuojate savo dabartinius cm, ar tuos, kuriuos turejote pries sustorejima?
na tikiuos suprantamai paklausiau
aciu atsakiusioms
ir dar kiek nuo klynuko i virsu? na ta prasme ar aukstas liemuo, ar visa pilva suspaudzia?
ir dar kai renkates dydi, tai ar matuojate savo dabartinius cm, ar tuos, kuriuos turejote pries sustorejima?
aciu atsakiusioms
QUOTE(virgonca @ 2011 03 31, 21:09)
sveikos, as noriu paklausti turinciu is TOP SHOP akcijinius Go4Slim sortukus:
aciu atsakiusioms
aciu atsakiusioms
Sveika
Nieko nezhinau apie trumpus shortus, bet apie ilgus galiu pasakyti, kad pilva man beveik iki krutines aptempia
Bet ir i apachia, zhemiau keliu
O dydi rinkausi pagal dabrtines apimtys, o ne pagal kurios buvo
QUOTE(Natty* @ 2011 03 31, 22:28)
Sveika
Nieko nezhinau apie trumpus shortus, bet apie ilgus galiu pasakyti, kad pilva man beveik iki krutines aptempia
aciu, dar gal kas apie trumpuosius atrasys, koks ju ilgis?
aciu
QUOTE(virgonca @ 2011 04 01, 12:15)
gavau ir as pagaliau . tai va , kadangi ugis mano 178 tai trumpieji puse blauzdu. o ilgieji tai tikrai zemiau keliu . iki krutines tikrai nedasitempiu o ismieras tikrai rinktis mazesnes, bent jau jeigu jus ne del svorio o del laibu kojyciu juos uzsisakinesit. man liemuo tabaluoja . gerai, kad du uzsisakiau skirtingu dydziu. na o rezultato lauksim . tikiuosi.....
Aš penkta diena nešioju savuosius go4slim trumpuosius šortukus mano ūgis 1,74, tai trumpuosius šortukus užsitempiu kažkur apie 10 cm virš kelių ir iki apie 10 cm žemiau krūtinės Dydi ėmiau M pagal dabartinius išmatavimus ir viskas puikiai tiko
Tiksliau taip: užsitempiu juos tai nuo pat krūtinės iki pat kelių, bet bevaikštant jie vistiek nusivažiuoja iki pusės pilvo ir aukščiau kelių