Norėčiau pasisakyti apie VIBRA TONE diržą Visų pirma niežti ne dėl sausos odos ar dėl to,kad diržas kažkuo blogas,niežti,nes masažuojant išsiskiria tam tikra medžiaga,dabar nepasakysu kokia Tas pats man būdavo po masažo vaakuminėm taurėm,labai niežėdavo.Masažistė/kosmetologė(dar ji daktarė) man paaiškino,kad taip TURI BŪTI,tai natūrali reakcija,vadinas veiksminga
Pats diržas stebuklo nedaro,bet derinant su geru liekninančiu kremuku galima tikėtis rezultato,bet reikėtų naudot BENT po 40 minučių kas dien,o jei naudojam karts nuo karto-rezultatų tikėtis neverta Man paskolino draugė ir esu labai patenkinta,dabar pati įsigysiu(laukiu kol atsiųs) man pastebimai sumažėjo celiulito.Ant šlaunų galima tikrai apsijuosti,nes mano jau gana plonos bet užtenka to lipuko Nepatinka man tik viena-jo garsas,tenka užsidėti ausinukus ar įsijungti muziką
nusipirkau senukuose sporto skyriujedirza lieknejimui tik nlb man ten prakaituoja tas pilvukas nebet kai pasportuoju ar be sporto tie dirzai padeda ar ne? ir kiek laiko per diena nesiojate dirzus? ar padeda? man ko taip lb odele niezti o kai pakasai tai lyg perstejimas koks
O gal kuri nors bandete naturalaus bambuko liekninamaji apatini trikotaza? Kazin ar veiksmingas. Pirkau maikute, o dabar maciau kad yra ir visas ciut ne kombis (gorsetas): ir krutine, ir sedmenis sukelia, aptempia kur reikia ir pns ir dar tirpdo idomu gal kuri jau dziaugiates tokiu
ai, ir dar nusipirkau kazkokius ziedelius su magnetukais ant koju nyksciu nesiot, jie stimuliuoja tam tikrus taskus ir galima iki 1100kcal per para sudegint... Ziuresim kaip ir kas, ar pasiteisins
ai, ir dar nusipirkau kazkokius ziedelius su magnetukais ant koju nyksciu nesiot, jie stimuliuoja tam tikrus taskus ir galima iki 1100kcal per para sudegint... Ziuresim kaip ir kas, ar pasiteisins
Kaip nesiojate paprastus dirsus sildomus? uzsidedat ryte ir per visa diena nesiojat? ar padeda?
Patenkinta kokybe ar liekninamuoju poveikiu? Nes kai kurios raso, kad celiulitas sumazejo, o kitos, kad nieko nepadeda. Siap as planuoju su jomis sportuoti. Tai prie silver wave aprasymo raso, kad sportuojant poveikis geresnis
as turiu Farmacell, tai greitai issitampo ir poveikio po 4 men. nera.
Labas vakaras panelytes
Esu uzsisakiusi vadinamus "naro" sortus "Bermuda", tai va, gal katra is jusu yra juos devejusios, o gal ir iki siol devi? Kokie ju rezultatai?
Esu uzsisakiusi vadinamus "naro" sortus "Bermuda", tai va, gal katra is jusu yra juos devejusios, o gal ir iki siol devi? Kokie ju rezultatai?
naudojau liekninamaji dirza "Slandertone" - neisivaizduoju is kur jus kai kurios cia pirkot dirzus ant laido mano su batareikom,uzsidedi ant pilvo ir slampineji kur nori nepilnai menesi laiko as ji naudojau kasdien - rezultatai liuxiski liemuo buvo plokscias stangrus !!
Buvo drauge paskolinusi tad dabar ruosiuosi pati isigyti nes sventes savo padare mano pilvukui
Buvo drauge paskolinusi tad dabar ruosiuosi pati isigyti nes sventes savo padare mano pilvukui
sweikos prisiskaiciau cia jusu geru atsiliepimu apie tas anticeliulitines kelnytes ir man ju reika tik dabar svarstau kurios geriau ar is silver wave ar farmacell......apie silver wave lyg ir daugiau geru atsiliepimu...tai ka patartumet?
QUOTE(tomutee @ 2011 02 05, 17:12)
sweikos prisiskaiciau cia jusu geru atsiliepimu apie tas anticeliulitines kelnytes ir man ju reika tik dabar svarstau kurios geriau ar is silver wave ar farmacell...apie silver wave lyg ir daugiau geru atsiliepimu...tai ka patartumet?
As irgi svarsciau kokie cia geriau. Aisku kaina skiriasi, bet nusipirkau silver wave zemiau kelio. Man patinka, nesioju ir kaip pedkelnes i aukstaaulius. Kas del celiulito tai manau rezultato pasiekiau kompleksiskai. Nes as sportuoju su siom pedkelnem, darau anticeliulitinius apviniojimus. Tai vyras sake kad celiulitas sumazejo