Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

as nesioju bermuda sortukus, sportuoju su jais, efektas geras, net kelnaites buna slapios ir apmtys mazeja. Dar "Senukuose" ir dirza nusipirkau.
Man tai super.
Atsakyti
QUOTE(kenkeja @ 2010 02 01, 20:49)
kas nesiojat bermuda sortukus apart to kad jie aptempia lasinukus ar yra dar koks nors poveikis?

Nesioju bermuda sortus,kolkas dar neseniai,kelios savaites,juos uzsidedu eidama i aerobika.Po treniruotes prakaitas nuo koju tiesiog begte bega,apatiniai buna slapi.Kad suliekneciau dar nepastebejau,taciau koju oda tikrai pagrazejo,pasidare daug svelnesne bigsmile.gif lauksim dar gal ir kitoks eleftas bus g.gif
Atsakyti
sortukus pirkau top shope, as Kaune Megoje, kur yra Top shopas pirkau. Rekomenduociau pries perkant pasimatuoti, nes pirkau XL, tai vos i juos itilpau, vat bedam kad jie manekenem gamina, o tokiom kaip as jau sunkiau., Is pradziu verze, bet dabar jau nieko. Po skalbimo pasidare malonesni prie kuno. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi neseniai dar nešioju, naminiai susimažinau, nes ir mažiausi man nepakankamai aptempia, noris kad gerai taip jaustūs. Irgi sulieknėjimo dar neįžvelgiu, celiul.. gal ir švelnesnis bet tebėra. O odai šiaip nelabai patinka tas nekvėpavimas, būna net niežti truputi. Įsivaizduoju kad sportuojant tikrai kažkiek rezultato turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 12 17, 16:38)
o aš jau turiu Vibratone. Šiandien pabandysiu pasimasažuot:)

Tai kaip tas vibraton dirzas? as jau ji 3 menesius gal turiu, pradzioje labai puoliau paskui kaip ir viskas pasimirsta ir upas dingsta, na man jis nelabai ka padare, bet zinoma kiekviena diena ir neuzsidedavau, blush2.gif , nes man nepatinka kad jis "ant laido" , tai tik isijungiu koks telefonas,kaimyne, paskui vaikas nori to ano, zodziu tuo atveju manau ta nauja kur top shop rodo du baterijomis geriau pirkt. Bet kaip kazkas minejo jis nugaros masazuoklis puikus thumbup.gif , man yra juosmens isvarza ir buna skausmai daznai, tai uzsidedu ant tos vietos, padauzo gerai, ir zinokit kaip "ridikas",tai daba ir naudoju ji tik kaip nugara susuka.nes laiko sedet prie tv ar prie knygos apsirisus ji ir i 220 isikisus nera man laiko tongue.gif
Atsakyti
Nesvajokit apie svorio metima naudojant vibruojančius ar purtančius diržus. Yra termoizoliaciniai diržai ir kelnės sulaikantys šilumą sporto metu ir yra aptempiantys "liekninantys" rūbai. Graudu skaityt kai prisiperkat vibratone ar kitokių vibra ir tikitės stebuklų. Geriausiu atveju tuos daiktus galima pavadint masažuokliais.
Atsakyti
gal yra naudojusiu TOPSHOP go4slim sortukus su nanodalelemis?
Atsakyti
Na stai, pagaliau gavau savo vibra tone dirza bigsmile.gif . Pirmi atsiliepimai bus sekantys:
Pakrato jis neblogai, sakyciau labai gerai, nusistacius maksimalu greiti jauciasi kaip dreba ne tik toji vieta, kurioje uzdetas dirzas, bet ir visas kunas biggrin.gif . Pastebejau, kad po ilgesnio naudojimo, ypac pilvo srityje, pradeda niezti oda, bet manau tai del to, kad mano oda sausa ir del siokio tokio trinimo susidirgina (taciau jau po kokiu 5 min ir daugiau, nustojus ji naudoti, niezejimas praeina), kitakart pabandysiu kremu pasitepti pries naudojima. Siaip manua jis yra gan neblogas kovai pries celiulitas, jei naudoti reguliariai kiekviena diena, zinoma stebuklu metant svori jis nepadarys, bet padailinti forma juo tikrai imanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angy*: 29 gegužės 2010 - 22:01
Sveikos!
Gal kas naudojate liekninamąjį japonišką apatinį trikotažą, ten yra kelnės, šortukai ir glaustė. Jei naudojate atrašykit ar veiksmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2010 06 02, 10:53)
Sveikos!
Gal kas naudojate liekninamąjį japonišką apatinį trikotažą, ten yra kelnės, šortukai ir glaustė. Jei naudojate atrašykit ar veiksmingas  4u.gif

Sveiki, mano atsiliepimai tik blogi. Pirkau sortus uz 600 lt, susidevejo per menesi (skyles sonuose atsirado), nors skalbiau tik pora kartu ir tai rankomis...efekto nulis..jau geriau buciau nesiojusi paprasta gorseta, nes jie atliko tik tokia funkcija..drauge turi ju liftingo sukes, sake irgi efekto nulis nors bruzinasi jau puse metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hete @ 2010 06 21, 16:56)
na kaip po kurio laiko su vibratonu??? atsiliepkite prasau, nes ir as ji noriu isigyti blush2.gif

Na, mano atsiliepaimai tokie - kadangi as kasdien darau atsilenkimus ir masazojuosi su Vibraton'u, tai nezinau ar jis man ka padejo, nes rezultatai matosi, bet, manau, tai labiau atsilenkimu nuopelnas biggrin.gif na, o vyras tai dziaugiasi - taip pat kasdien vibruojasi ir, sako, kad liemuo 1 cm suplonejo bigsmile.gif taciau, as jam ir maista labiau derinti pradejau ax.gif vienu zo, mano tokia isvada: reikia riboti maista ir masazuotis Vibraton'u - maisto derinimas mazina apimtis, o Vibraton'as neleidzia subliuksti odai 4u.gif
Atsakyti
as turiu farmacell firmos sortukus.naudoju dar tik 2 sav.ir labai saziningai tepuosi kremais.ryte viteks o vakare eveline seruma.dar kas antra diena isivynioju i plevele pasikaitint.na grazeja mano kojos ir pilvas.o del sortu tai manau biski per didelius nusipirkau,nelabai jie aptempia.bet kai nusivelku,matosi visi sortu rastai.jie turi masazuot atseit taip :)na ziuresiu kaip bus po dar 2 sav.per viena diena nereik laukt stebuklu.bet manau kad viska suderinus kartu ir saziningai masazuojantis bus puikus rezultatai.sekmes visoms.
Atsakyti