Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

O kiek tuos šortukus reikia nešiot,kada jau baisusis celiulitas mažėt pradeda?Nes aš su taure masažuoju,tai labai jau iš lėto jis "traukias" doh.gif
Atsakyti
o kiek tas iš lėto, irkaip dažnai masažuoji? Nes ašturiu ją ale vispasimasažuot užmirštu.......... unsure.gif tai retokai gaunas..........
Atsakyti
QUOTE(Rosignolija @ 2007 03 13, 20:08)
O kiek tuos šortukus reikia nešiot,kada jau baisusis celiulitas mažėt pradeda?Nes aš su taure masažuoju,tai labai jau iš lėto jis "traukias" doh.gif

As tai nesioju praktiskai kiekviena diena nuo ryto iki vakaro,o mazet celiulitas net negaliu pasakyt po kiek laiko pradeda mazet,bet man tai palyginus greit,gal po dvieju savaiciu tai tikrai pastebejau smile.gif
Atsakyti
O kaip cia su tuo dydziu uzsakant? Parasytas svoris, bet ugis neminimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2007 03 15, 11:53)
O kaip cia su tuo dydziu uzsakant? Parasytas svoris, bet ugis neminimas.  g.gif

Dydis Jūsų svoris
S-M (36-40) 44-62
L-XL (42-44) 62-76
XXL (46-48) 76-90

Dar pagal dydį galima spręst (jei kelnių nešioji 36-40 dydį, tada tinka pirmieji)
Atsakyti
Dar klausimelis del tu dydziu. Paziurejau i kelnes ir randu kad nesioju 10 dydi ir 14 dydi , tai lygtais pagal europa 36 ir 40 tai lyg ir tu reiketu kur s-m dydis. Bet svoris tai mano 70, na bet auksta esu blink.gif tai tada tu didesniu reik. Tai kokes man pasirinkt kad nebut visai mazos, paskui neis isiskiepint ir kad per dideles nebutu. doh.gif Nu tundra esu, bet gelbekit, patarkit kurios nesioja. Gal jos labai elastinos? g.gif
Atsakyti
As irgi dar noriu paklaust ar tuos sortukus galima nesiot po dzinsais?ta prasme jei dzinsai su elastanu,ar neatrodys ,kad po dzinsais su pantalonais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va vartau ta solidea tinklalapy ir akys raipsta blink.gif kaskaip kelia didesni pasitikejima nei tie sortukai kur per TV reklamuoja. ale gal merginos pasidalintumet patirtimi del tu solidea kelnaiciu? kaip ten su tom pedkelnem? man pedkelnes laiko tik vienai dienai, ar ten jos jau tokios storos? kokia tu visu kelniu prieziura? tarkim, kur per TV rodo, tai reikalingos visokios kapsules ir pan. o kaip siuo atveju? gal galite kaskurias patarti, juk ten ju tiek daug 4u.gif
Atsakyti
As pavyzdziui nesioju ir po dzinsais,tai tikrai neatrodo,kad buciau su pantalonais.Ir dar karta pasikartosiu kad as esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2007 03 17, 22:41)
Tai prasom padiskutuot, o ne bile replika numest ir tept slides.  doh.gif

Tiksliai, gal turit kokių atsiliepimų, kad neveikia ar kokie pašaliniai poveikiai? Kiek pamenu, šiame forume skaičiau tik tiek, kad vienai moteriai per karšta su tais šortukais, todėl nepatiko, bet kad jie neveikia, čia nieks lyg ir nerašė. Būtų įdomu išgirst visokių nuomonių.
Atsakyti
Labutis, aš susigundžiau ir euro vaistinėj nusipirkau FarmaCell šortukus su kremu, bandysiu gražintis prieš vasarą kažko labai pakilo noras. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 19, 11:34)
Labutis, aš susigundžiau ir euro vaistinėj nusipirkau FarmaCell šortukus su kremu, bandysiu gražintis prieš vasarą kažko labai pakilo noras.  ax.gif  blush2.gif

Sveika
Zinok ir as tuos sortukus turiu,bet nazinau jie man taip issitampe kad krenta kai einu tai krenta,ir dydi savo nusipirkau gal ju dydziai skiriasi g.gif
Bet kazkokio efekto tai schmoll.gif .ir dar kai salta tai imanoma juos nesioti bet vasara tai doh.gif .
Atsakyti