sveikutes na sortuku kolkas dar neisbandziau, bet pries menesi viena mano drauge rekomendavo nusipirkti vibra tone dirza, kuris padeda suliekneti ir raumenys pasidaro stangresni. drauge ikalbino, nors ir pati pastebejau, kad jai tikrai padejo, nes turejo problemu su kuno linijomis. Dabar ir as ji naudoju isties labiausiai norejau kad butu ne tik vienai kuno daliai dailinti, bet kelioms ir as tikrai labai dziaugiuos
turiu ir as si dirza, tikra reklamos auka esu, nes ir si dirza turiu, ir celliules, ir dar net pedkelnes kurios atseit lieknina ir nei apie viena nieko gero negaliu pasakyti, butent apie vibra tone dirza, tai man labiausiai nepatinka kad labai niezti pilva kai keleta minuciu pabunu ji uzsidejus, nzn kieno cia kalte, ar dirzo, ar mano odos, kaip kitoms buna? na ir siaip po kiek laiko atsibosta padetas lentynoj ir nebesinaudoju
O blogiausia yra tai, kad tą diržą reikia jungti į "rozetę" o laidas nėra labai ilgas, tai labai apriboja judėjimą po namus. Kai galėtum ką nors naudingo veikti su tuo diržu, tai praktiškai turi sėdėti arba gulėti .
Kadangi turiu dideli antsvori, nusipirkau vakuumines pompas "Ciuda banka". Jau dvi savaites jas naudoju kasdien po 20 minuciu, bet jokio rezultato nesimato . Gal kas nors gali pasidalinti savo patirtimi naudojant vakuumines pompas?
O kažin, kaip tie šortukai - ar neįsirėžia į šlaunį, ir ar nelipa aukštyn?... Įdomu ir, ar nesimato po drabužiais? Aš pvz. turiu gracija, tai su ja liuks, bet mano probleminės vietos žemiau, tai ir svarstau apie šortus.
mergaitės o kokius šortukus jūs ten perkat jų yra kelių rūšių silver wave strong, silver wave short, magic panty, ką geriausiai rinktis , kuom jie skiriasi?
Sveikos,
Pirkau prieš kelis metus Vibro Tone diržą. Tai galiu pasakyti kad tikrai jokio efekto nebuvo. Kartais užsidedu po gimdymo ant pilvo, vyrui ant nugaros dedu kad pamasažuotu. Taip pat pirkau ir bermuda šortus. Juos dėvėdavau kai sportuodavau ant treniruoklio (20-30 min per dieną). Tai kai nusiimdavau tikrai būdavo visi šlapi. Tik man išbėrė nuo jo kojas, tai dabar nebesidedu.
Tai tiek iš asmeninės patirties.
Pirkau prieš kelis metus Vibro Tone diržą. Tai galiu pasakyti kad tikrai jokio efekto nebuvo. Kartais užsidedu po gimdymo ant pilvo, vyrui ant nugaros dedu kad pamasažuotu. Taip pat pirkau ir bermuda šortus. Juos dėvėdavau kai sportuodavau ant treniruoklio (20-30 min per dieną). Tai kai nusiimdavau tikrai būdavo visi šlapi. Tik man išbėrė nuo jo kojas, tai dabar nebesidedu.
Tai tiek iš asmeninės patirties.
As pirkau Solidea ne sortukus bet ilgas kelnes, jau gal pries puse metu, vis dar nesioju sporto klube, o daznai ir namuose. Visai patenkinta, liuks masazuoja. Nepigios aisku, bet apsimokejo. Dar ir pedkelniu kompresiniu pirkau, tai venas issipletusias labai gerai uzspaudzia, ir kojos netinsta, visi batai laisvi pasidare
QUOTE(Maserati @ 2009 12 06, 18:13)
Merginos,ar tos solidea pedkelnes nedirgina slaunu odos?Nes pvz man nuo paprastu pedkelniu kazkaip ima niezteti kojas,nemalonu..
Papildyta:
Man tai nieko panasaus nebuvo, nors pirkau keliu rusiu. Tiesa, tos masazuojancios "anticeliulitines" su bangelem tai jautes kad apspaudzia,
nusimovus net bangeles kuri laika ant odos liko, bet man paaiskino
kad taip ir turi but, cia atseit tas masazuojantis anticeliulitinis veikimas.