Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

O man reikia tokiai nukarusiai ir sudribusiai odai ant kinku, tai kažin tikėtis kad padės šortukai, nes su kremais per pusmetį tik labai nežymiai pagerėjo?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 02 06, 15:45)
O man reikia tokiai nukarusiai ir sudribusiai odai ant kinku, tai kažin tikėtis kad padės šortukai, nes su kremais per pusmetį tik labai nežymiai pagerėjo?

ka as galiu pasakyti.vien sortukai nepades tikrai.as pati esu pakankamai liekna bet pas mane celiulito buvo nemazai (daznai nukrisdavo priaugdavau tai pasekmes) dabar jis matosi nezymiai, o kas nzn tai nemato visai.as darau masazus su tauremis.labai rekomenduoju.masazo metu suaktyveja kraujotaka, oda ikaista, trukineja riebalai, susikaupe po oda, oda labai pagrazejo, tapo stangresne.nera brangus malonumas tereikia taure nusipirkti 12 lt ir alieju masazui apie 20lt ir darytis kiekviena diena menesi- du, po to kad neatsirastu vel profilaktiskai vel daryti.rezultatas puikus.o sortukai man yra priedas.jei sudribusi oda tai jie tau l gerai aptems muvesi po dzinsais ir atrodys stangrios kojos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(endi555 @ 2008 02 07, 22:23)
dydis geras jei neliktu bangeliu tada blogai.tame ir yra esme.sortukus muvint masazuojamos kojos todel liekai ispaudimai, jie pranyksta l greitai, nereikia ne pusvalandzio.nematau cia jokios problemos, juk celiulitas del to ir isnyksta g.gif
Papildyta:

jei nori kad butu rezultatas reikia daznai juos nesioti.reikia kantrybes nesitikek greit rezultatu, nesiok menesi du tris.cia kiekvienam individualiai.kad ir isnaikini celiulita po kurio laiko jis vel sugrista tad vel tenka nesioti sortukus.nereikia apsileisti.sekmes smile.gif

NA AS UZSISPYRIAU IR NORIU EFEKO. TAI KAS RYTA MAUSIUOS KAIP EILINIUS DRABUZIUS IR EISIU IKI TOL,KOL SILTA BUS. smile.gif
Papildyta:
PER TUOS ISISPAUDIMUS CELIULITAS MAZIAU MATOSI biggrin.gif
Atsakyti
merginos noriu paklausti, gal zinot kur galima sortus su neoprenu (cia sportuojan riebalus tirpdo, kaip naro medziagos panasus) nusipirkti, kad iki krutines butu, nes iki pilvo tokiu zinau kur yra

ir dar prasau gal galit pasikartot, jei nesunku bus, su kuriais is temoj minetu dar galima paprakaituot gerai, nes puse temos perskaiciau daugiau nebeturiu laiko siam kartui
aciu
Atsakyti
Vietoj brangių ir abejotinos kokybės šortukų siūlyčiau paprastą politileną ant storesnių kūno vietų užsivynioti ir pasportuoti, tikrai veikia, pati bandžiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai idomu ar bandete VIBRA TONE dirza, kuri per TVSHOP reklamuoja.
Ar nors kiek efektyvus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 02 17, 22:14)
O iki kiek uzsitempia tie sortukai, man aktualiau pilvo srities celiulitas doh.gif .
Ir ar tie pigesni, kuriuos jau cia minejo, kokybiski?

nezinau kieno klausiat, tik as spec ieskojau su paaukstintu liemeniu, tai jie kazkur siek tiek auksciau negu sonkauliai uzsitraukia.
man pirko sporto prekiu parduotuvej, taigi nezinau kokie vaistinej, kaip bus su kokybe isaiskes tik su laiku, be to as tai kazkokio stebuklo nesitikiu man svarbiausiai apimtis sumazinti, taigi be sporto (raumuo akivaizdziai stipreja) mitybos sureguliavimo, rezultatu nebus su tais sortai man rekomendavo krosus prasibekti
Atsakyti
Noriu paklausti ar kuriai nor pavyko sumažinti celiulitą ant kojų su solidea silver šortais?
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2008 02 28, 15:22)
Noriu paklausti ar kuriai nor pavyko sumažinti celiulitą ant kojų su solidea silver šortais?

As dar kovoju su celiulitu , bet vien sortuku neuztenka .Reikia ziuret ka valgai ir pasimankstinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(endi555 @ 2008 02 12, 21:32)
girdejau apie si buda tik vis galvodavau kaip tas politilenas laikysi ant tu koju. unsure.gif

zinau, kad nuo tokio budo su politilenu uzikemsa odos poros, ji pasidaro grubi ir reikia pilingo tada jau labai labai. apskritai labai nesveika oda dengti "nekvepuojanciomis" medziagomis, tokiu atveju geriau daugiau prisirengti sportuojant. daugaiu prakaito - maziau celiulito.
karta bandziau pilva apsivinioti, nu malonumo sportuoti jokio, viskas smunka, ir nemalonu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar esate naudoją gimnastikos juosta? Ar ji jums padėjo? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,matau si temele jau senokai pasibaigus rolleyes.gif ,bet manau dar atsiras kas pasidalins savo isbandymais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 17 kovo 2012 - 23:44