aš ir turiu tuos šortus. Sąžiningai panešiojau 1 mėnesį, bet kad nieko ten nevyko , tai bent jau vasarą nešiojau, kaip timpas prie sijono, vis negaila išmestų pinigėlų
QUOTE(Linciaika @ 2007 10 04, 17:12)
aš ir turiu tuos šortus. Sąžiningai panešiojau 1 mėnesį, bet kad nieko ten nevyko , tai bent jau vasarą nešiojau, kaip timpas prie sijono, vis negaila išmestų pinigėlų
As tai saziningai tuos sortukus nesiojau apie du menesius, dar papildomai tepiausi anticeliulitiniais kremais ir vakarais tryndavausi kavos tirsciais. Nezinau kas man pagelbejo, bet vasara drauges tikrai pastebejo, kad celiulito pasmane nelabai jau ir matosi
Dabar laukiu kol vel atves i top shopa, pirksiu naujas, nes tas atidaviau draugei naudotis
QUOTE(ingace @ 2007 10 03, 12:15)
Sveikutes. nu gi esu tikru tikriausia reklamos auka užsisakiau ta vibra tone dirža tik va klausimas ar jis man kiek nors pades. Gal kas naudojot?
Na ir aš galvoju apie diržo pirkimą, tik nežinau ar kas pagelbės. Brolis (ATA) buvo užsisakęs ankstesnį treniruoklį raumenims iš Topshopo, kur reikia patepti želė ir eletra vibruoja, tai jam tikrai matėsi poveikis, matėsi raumenukai ir figūra buvo pagražėjusi, kai aš jį naudojau, tai man rodos jis netiko, nes pradėjo skaudėti pilvą, dėl kurio turėjau daug problemų, tad dabar prisibijau kad vėl nepakenktų. Gal jau tau atvežė?
Sveikutes tai va naudoju aš ta vibra tone dirža ir gal visai nieko tik reklamoj nerodo kad jis jungiamas i rozete tai kai atsisedi tai kaip pririšta niekur, bet rezultatai šiokie tokie jaučiasi. Tiksliau nežinau ar nuo jo ar nuo sporto ji naudoti reikia daug kantrybės ,čia taspats kaip save kiekviena diena priverst daryt atsilenkimus
QUOTE(ingace @ 2007 11 20, 17:37)
Sveikutes tai va naudoju aš ta vibra tone dirža ir gal visai nieko tik reklamoj nerodo kad jis jungiamas i rozete tai kai atsisedi tai kaip pririšta niekur, bet rezultatai šiokie tokie jaučiasi. Tiksliau nežinau ar nuo jo ar nuo sporto ji naudoti reikia daug kantrybės ,čia taspats kaip save kiekviena diena priverst daryt atsilenkimus
Bet ar nesigaili, kad pirkai. Mane labai jis domina, o šiaip ar kažką jauti, kai treniruojiesi? Su praeitų diržu tai ta elektra keistai veikdavo.
As turiu solideja sortukus, bet tiksliau tas kur puses blauzdos(bridzai) tai jau nesioju sekmingai antra savaite.apimciu nematavai ir nemanau kad verta jas matuot nes tikrai netikiu kad jos apmazes, bet celiulitui gal kiek ir pades.nesiojas labai gerai man jos, niekur jokios siules nebega labai tvirtos.dabar nenusiimu ir i darba su jom ir po darbo.labai gerai atrodo jos prie sijonuko tokiu laiku nes nera plonos o ir pakankamai siltos.tik nepatariu pirkt ilgu, nes as pati 164cm ugio tai jos man pasidaro ilgos labai lengvai.nes jos labai elastines i visas puses tai pat ir i ilgi o aptempia labai gerai ir neslysta.
Apie tuos elektrinius dirzus tai as pasakysiu , nesamone kazkokia . Turejau dar seniai, kaip tik prasidėjo "ABGymnic" ar kaip ten vadinosi. Tai klijavau as ji ir ant pilvo ir ant uzpakalio. Ir jokių matomų rezultatų, po poros mėnesių numeciau.
Pavasarį isbandziau Svetlese sortukus, tai jau tikrai labiau apciuopiami rezultatai buvo. Bet irgi nusibodo, spintoj guli ir kapsulių ir sortukai Gal kada vel noras uzeis.
Pavasarį isbandziau Svetlese sortukus, tai jau tikrai labiau apciuopiami rezultatai buvo. Bet irgi nusibodo, spintoj guli ir kapsulių ir sortukai Gal kada vel noras uzeis.
taip gal ir nesamone tas diržas kaip ir visi tie šortukai, kaip ir visi kremai nuo celiulito jei jų nenaudoji, o tik nusiperki paskui save keiki kad geriau butum ką nors naudingo nusipirkus bet jei naudoji reguliariai tai ir rezultatai matosi. Diržą užsidejus po kokiu 5 min pradedi jaust kaip kaista tos vietos kur jis drebina. O kas dar del jo naudojimo tai net mano vyras didžiausias skeptikas sake kad jaučias kai panaudoji
Kodėl gi nenaudoju, naudojau aš tą diržą porą mėnesių sąžiningai. Ir tiesa užsidėjus ten krato kaip reikalas. Bet va rezultatų buvo nulis. Nei suplonėjau, nei celiulitas dingo, nei raumenų atsirado. Jau tikrai patogiau daryti atsilenkimus. Čia mano asmeninė nuomonė. O kokius rezultatus pajautėte jūs?
Beje apie šortukus as žymiai geresnės nuomonės Tikrai keliais cm suplonėjau ir oda stangresnė pasidarė.
Beje apie šortukus as žymiai geresnės nuomonės Tikrai keliais cm suplonėjau ir oda stangresnė pasidarė.
rezultatai neblogi nes per men. liemens apimtis sumažejo 3cm. o klubu net 4cm. aš manau kad tai neblogi rezultatai aišku tai ne tik diržo nuopelnas,pradejau mažinti maisto porcijas o ir pasportuoju truputi, nors sako kad pilates užsiėmimai tik laikysenai patobulint, o joga kunui atpalaiduot. Bet kažkas padedair tai labiausiai džiugina
Kai sumažinau porcijas, per porą mėnesių numečiau 5 kg, jau nekalbant apie centimetrus Visus drabužius reikėjo keisti dydžiu mažesniais.
Taip kad, jei porcijas sumažinai, tai čia ne diržo nuopelnas Nebet jis tave įkvėpė, mažinti porcijas.
Kai kalbėjau apie šortukų rezultatus, tai porcijų nemažinau, cm tikrai mažėjo nuo šortukų, bet labai jau lėtai, tai mečiau į šalį tuos šortukus ir pamažinau porcijas
Taip kad, jei porcijas sumažinai, tai čia ne diržo nuopelnas Nebet jis tave įkvėpė, mažinti porcijas.
Kai kalbėjau apie šortukų rezultatus, tai porcijų nemažinau, cm tikrai mažėjo nuo šortukų, bet labai jau lėtai, tai mečiau į šalį tuos šortukus ir pamažinau porcijas