Dabar jau naujus sortukus reklamuoja per Top shop, siluet 40, kartu ir gelis. Gal kuri turite ir naudojate?
o kaip reikia priziureti solidejos sortukus?Nu ta prasme skalbti juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?
QUOTE(editute @ 2007 08 13, 13:00)
o kaip reikia priziureti solidejos sortukus?Nu ta prasme skalbti juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?
manau kad jokiu tableciu nereikia, jos papildomo efekto nesukurs
solideja sortukai man nenusibumbulavo, dabar paziurejau gal keli ir yra nu bet nedaug bet as ju nenesiociau po sijonuku nes tas rastas visvien persimato, nu gal cia tik man jis trugdo nezinau o dabar kai karsta as juos nesioju tik namie vien su jais ir vaikstau nu man nekarsta o efekto nezinau, dabar truputi pamazinau porcijas , truputi apkudau tik nezinau nuo to ar ano
QUOTE(edska @ 2007 08 30, 10:44)
parasykit ar tikrai padejo jum tie sortukai nuo celiulito
man nepadėjo
Nu tau gal ir nepadejo bet man asmeniskai tai stebuklas saziningai nesioju kiekviena diena mazdaug apie 12 d tai zinokit pagerejo nerialiai mama pamate tai sake viskas ir ji pirks o is pradziu juokesi is manes , kad i bala pinigus metu na pas mane solidea . Vakarais kai jau nusimaunu tai dar pasitepu tokiu tipo termokontrentratu is Faberlic mama nupirko tai irgi zinokit lb geras dalykelis o kai maudaus pasisveitineju kavos tirsciai . Ir viskas Esu be galo be krasto patenkinta seis sortais ir savo kojytemis ir uzpakaliuku
Man ne padejo. Vienu zodziu--š....
Seip mano nuomone sie sortukai yra ne tiek lieknejimoj o celeliutuj naikinti
Jos yra zemiau keliu Corsaro vadinas man rodos
O del kremuko tai tepuosi Faberlic termokoncentratu lb fainulis
O del kremuko tai tepuosi Faberlic termokoncentratu lb fainulis
QUOTE(Pėdutėss @ 2007 09 02, 14:28)
Seip mano nuomone sie sortukai yra ne tiek lieknejimoj o celeliutuj naikinti
sureguliavus mityba ir celiulitas sumazeja
nusipirkau as tuos sortukus tikras s.... .Nieko jie nepadeda.