Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

Dabar jau naujus sortukus reklamuoja per Top shop, siluet 40, kartu ir gelis. Gal kuri turite ir naudojate?
Atsakyti
o kazi tos silver wawe long neapsiburbuliuoja jei kartais nesioji po kokiom kelnem, o po to su sijonuku nori nesiot... g.gif
Atsakyti
o kaip reikia priziureti solidejos sortukus?Nu ta prasme skalbti 4u.gif juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus ax.gif o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?
Atsakyti
QUOTE(editute @ 2007 08 13, 13:00)
o kaip reikia priziureti  solidejos sortukus?Nu ta prasme skalbti 4u.gif juk ten irgi sidabro jonai tai ar jie veiks iskalbus ax.gif o kas atsitiktu jei juos skalbtum su tom tabletem?ae jus paprastai skalbiat?

manau kad jokiu tableciu nereikia, jos papildomo efekto nesukurs 4u.gif
Atsakyti
solideja sortukai man nenusibumbulavo, dabar paziurejau gal keli ir yra nu bet nedaug smile.gif bet as ju nenesiociau po sijonuku nes tas rastas visvien persimato, nu gal cia tik man jis trugdo nezinau ax.gif o dabar kai karsta as juos nesioju tik namie smile.gif vien su jais ir vaikstau nu man nekarsta smile.gif o efekto nezinau, dabar truputi pamazinau porcijas , truputi apkudau tik nezinau nuo to ar ano g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editute: 16 rugpjūčio 2007 - 14:32
QUOTE(edska @ 2007 08 30, 10:44)
parasykit ar tikrai padejo jum tie sortukai nuo celiulito

schmoll.gif man nepadėjo
Atsakyti
Nu tau gal ir nepadejo tongue.gif bet man asmeniskai tai stebuklas thumbup.gif saziningai nesioju kiekviena diena mazdaug apie 12 d tai zinokit pagerejo nerialiai biggrin.gif mama pamate tai sake viskas ir ji pirks biggrin.gif o is pradziu juokesi is manes , kad i bala pinigus metu doh.gif na pas mane solidea . Vakarais kai jau nusimaunu tai dar pasitepu tokiu tipo termokontrentratu is Faberlic mama nupirko tai irgi zinokit lb geras dalykelis biggrin.gif o kai maudaus pasisveitineju kavos tirsciai . Ir viskas blush2.gif Esu be galo be krasto patenkinta seis sortais biggrin.gif ir savo kojytemis ir uzpakaliuku blush2.gif
Atsakyti
Man ne padejo. Vienu zodziu--š.... schmoll.gif
Atsakyti
Seip mano nuomone sie sortukai yra ne tiek lieknejimoj o celeliutuj naikinti thumbup.gif
Atsakyti
Jos yra zemiau keliu Corsaro vadinas man rodos biggrin.gif

O del kremuko tai tepuosi Faberlic termokoncentratu lb fainulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2007 09 02, 14:28)
Seip mano nuomone sie sortukai yra ne tiek lieknejimoj o celeliutuj naikinti  thumbup.gif

sureguliavus mityba ir celiulitas sumazeja 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau as tuos sortukus tikras s.... .Nieko jie nepadeda. verysad.gif doh.gif
Atsakyti