Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

As tai solidejos nesioju jau daugiau kaip savaite - jokios akys dar nenubego, tfu tfu tfu... o nuo klubu jau -2 cm blink.gif Bet nezinau, ar cia nuo tu kelniu ar nuo tu karsciu tongue.gif
Atsakyti
Jungiuosiu prie jusu 4u.gif Siandien gavau Solidea sortukus thumbup.gif pirma reakcija buvo - kad sumaisyti dydziai, nes jos atrode tokio pat dydzio kaip mano dvimecio vaiko pedkelnes blink.gif nemaniau kad i juos igrusiu savo simtakilogramini uzpakali blush2.gif na bet kai vis delto uzsimoviau, tai dabar jausmas super thumbup.gif Visiskai nevarzo judesiu, jauciuosi lieknesne, nes apspaudzia, dzinsai smunka thumbup.gif Neturiu vilciu kad su jai susikudinsiu, bet noriu grazesnes odos. Lauksiu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 06 12, 11:46)
Ačiū ,ar ne karšta su jom 4u.gif

Man tai tikrai nekarsta, as kadangi dirbu namie tai bunu su sortukais ir ilgesne maike, atrodo kaip timpos thumbup.gif Labai patogios, nesmunka nuo pilvo, nors gerokai apspaudzia bet visiskai nevarzo judesiu.

Po savaites nesiojimo Solidejos sortukus galiu tik pasidziaugti, kad oda pasidare lygesne, dingo drebutiena tokia , aisku dar daug darbo, bet matau postumius i gera ir nesiosiu toliau thumbup.gif Tiesa, as dar pasitepu ryte vakare su Vishy Lipo-metric anticeliulitiniu kremu. Apimciu nematavau.
Atsakyti
As nesiojau sveltesse sortukus, db nenesioju, nes man asmeniskai per karsta su jomis, tai rudeni pratesiu nesiojima smile.gif
Geriausia komplimenta isgridau is draugiu, jog nesimato ant koju celiulito bigsmile.gif , kuris tikrai matydavosi. Tik nezinia ar cia nuo sortuku, kar nuo celiulitinio kremo, bet rezultatas yra thumbup.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as biggrin.gif tikrai rezultato nesitikejau jokio schmoll.gif nesioju gera menesiuka ,nesioju po kelnemis ir kaip timkes po sijonu,anksciau oda buvo nelygi,celiulitas isvesejes ,dabar thumbup.gif ,svelni oda pasidare ,tu kalnu net nematyt unsure.gif ,tik vakar atsitiko avarija cool.gif uzkabinau siula ir ne akis nubego o skyle liko ir teks tik po kelnem nesiot ir kai jos tamposi nezinau kaip bus kai susiusiu verysad.gif tikrai galiu pasakyt dalykelis thumbup.gif thumbup.gif ,na pas mus vesoku tai galiu vaikstinet kol kas thumbup.gif
nesu naivi zinau netapsiu liekna po ju nesiojimo biggrin.gif ,bet tikrai nesigailiu kad nusipirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 20 birželio 2007 - 09:52
O sakykit kuo skiriasi tie solidea, ar sveltesse, ar is tv parduotuves sortukai? Kurie veiksmingesni?
Atsakyti
Kadangi turiu solidea sortukus, o topshopiniu nemaciau, tai galiu tik speti is pasisakymu, kad solidejos tvirtesni g.gif Solidea turi tokias iaustas rieveles vidineje puseje, kurie masazuoja oda, nusimovus kelnes dar ilgai matosi ispaudai. Beje, pirma savaite tie ispaudai buvo labai gilus ir ilgai islikdavo, dabar, nesiojant trecia savaite, tie ispaudai zymiai mazesni tapo, speju del to, kad nulygino jau virsutini ta puruji riebalini sluoksni, oda stangresne pasidare ir maziau isipaudzia. Nors jie tikrai tamprus ir reikia papluseti kol uzsitempi, dar ne viena siule nei akis nenubego ir skyliu neatsirado.
Atsakyti
QUOTE(Bronė @ 2007 06 13, 13:43)
Ar patenkinta tu tomis kelnėmis iki pusės blauzdų? kokios spalvos pirkai?

as tai labai patenkinta, oda tikrai lygesne, o vyras pastebejo, kad uzpakalis labiau uzsiriete blush2.gif pirkau juodos spalvos 4u.gif

o siaip tai jei namie nesioji tai nekarsta su jais, bet jei silta diena eiti i lauka po kokiais dzinsais tai ne kas, jei po sijonu, tai normaliai smile.gif o as ir susidariau nuomone, kad solidejos tvirtesni, nei akys nubega, nei ka...
Atsakyti
as esu nusiziurejusi Silver Wave Long, tik man iskilo klausimas, ar tu grioveliu rashtas matosi is isores? ax.gif
ir kiek tos ilgosios jums kainavo?

galit pasiskaityti aprasymus arba paziuret pristatymus ir pasirinkt jums labiausiai tinkancius, as paziurejau pristatymus ir pasirinkau su sidabro jonais (Silver Wave Long)
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 25, 15:14)
as esu nusiziurejusi Silver Wave Long, tik man iskilo klausimas, ar tu grioveliu rashtas matosi is isores?  ax.gif

Is toli gal ir nelabai matosi tie rastai, bet is arti tai gerai matosi ax.gif as su jais vienais tik po namus vaikstau apsivilkusi ilga maikute, o i gatve nedristu iseiti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 26 birželio 2007 - 09:35
QUOTE(organizatore @ 2007 06 26, 10:58)
na tuomet lai visi galvoja,kad tai rashtuotos pedkelnes smile.gif nes jas nusipirkusi ketinu nesiot su sijonu...po kelnem pedkelniu - negaliu pakest  blink.gif

As ir po sijonu nesioju, man normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2007 06 02, 11:02)
beveik menesi laiko nesioju, tai rezultatas -2cm nuo klubu... oda daug lygesne. Del tu akiu nubegimo, tai cia tikrai gal kokie brokuoti, nes man jokiu problemu... tik liemens  juosta issitampe baisiai, tai pastoviai smunka sortuka...  ax.gif  doh.gif

gal gali parasyt kokie rezultatai ir kaip tiksliai masazuojiesi, nes man oda lygeja, bet apiltys nemazeja, tai galvoju, gal kazka netaip darau. doh.gif
Atsakyti