Ir man akis 1 pabego, nieko taip ir palikau galvojau gal grazinti ispradziu po to galvoju ai del 1 akies.... nu gal kaip nors. Sortukus nesioju jau 6 diena, bet rezultatu dar nematau
Po trijų savaičių Svetleese nešiojimo rezultatai: liemuo -3cm (oda gerokai standesnė, beveik neliko drebučių, kurie buvo po gimdymo), klubai -2 cm, šlaunys -nieko (o gaila, nes ten daugiausiai problemų).
Bet dėl liemens irgi nežinau ar tie cm dėl šortukų ar kad saldumynų mažiau kemšu, nors svoris tai nekinta.
Rašykit, ir jūs kokie rezultatai.
Bet dėl liemens irgi nežinau ar tie cm dėl šortukų ar kad saldumynų mažiau kemšu, nors svoris tai nekinta.
Rašykit, ir jūs kokie rezultatai.
QUOTE(minte @ 2007 05 15, 15:44)
Po teisybei, jei ne tokie neblogi atsiliepimai, galvociau, kad esu eiline reklamos auka, nusipirkus stroas pedkelnes iki keliu... ... Ir dar beganciom akim uz nemazs babkes...
Nu bet reikia palaukt menesiuka, ir ziuret...
Nu bet reikia palaukt menesiuka, ir ziuret...
Panašiai iš pradžių ir aš taip galvojau.nusipirkau tas "storas pėdkelnes"panešiojau kelias dienas ir nusprendžiau, kad tai eilinis "š...",nes jokio rezultato.Pasiskaičiau atsiliepimus, pradėjau sąžiningai nešioti, dar su jom pasportuju, pasitepu kremu nuo celiulito, praėjo pora savaičių ir rezultatai, nors ir nežymūs,matyti.Nu ir ką, toliau tas pėdkelnes nešioju ir tikiuosi dar geresnių rezultatų.
Lieknėjimo rezultatų nematau ir aš... Gal po kokį cm, ne daugiau... Odos stangrėjimas - akvaizdus.
Dėviu jau virš mėnesio - ale taip smagu su tais šortukais, kad be jų jaučiuos lyg ir neapsirengus
Raitojas virš pilvo, raitojas, bet timpteliu aukštyn ir varau toliau. Jaučiu, jei darbas būtų ne sėdimas, rezultatai būtų geresni.
Dėviu jau virš mėnesio - ale taip smagu su tais šortukais, kad be jų jaučiuos lyg ir neapsirengus
Raitojas virš pilvo, raitojas, bet timpteliu aukštyn ir varau toliau. Jaučiu, jei darbas būtų ne sėdimas, rezultatai būtų geresni.
po trecio uzsidejimo nubego apie keturiu pirstu plocio akys tokia skyle siaubas ar galima toliau nesioti nes taip gaila juk pinigai ir nesakyciau kad antsvoris didelis ir dydis atitiko nes mano ugis 175/70kg,labai kompleksuoju del svorio
Mante as nesioju top shop. tikrai saziningai nuo ryto iki vakaro. Nenaudoju jokiu papildomu anticeliulitiniu kremu isskyrus kuno pieneli. Gal efektas su juo butu dar geresnis. tai 3 savaiciu mano rezultatai:
liemuo - (0); per bamba- (-3); uzpakalis- (0) kojos pati stambiausia vieta(kaip cia issireiksti ) (-3); zemiau mazdaug 15 cm - (-1). Kitu kokie rezultatai???
liemuo - (0); per bamba- (-3); uzpakalis- (0) kojos pati stambiausia vieta(kaip cia issireiksti ) (-3); zemiau mazdaug 15 cm - (-1). Kitu kokie rezultatai???
Ka tik kalbejausi su Top shop atstove, tai sake, kad jeigu nubega akis, tai jie pakeicia 2 savaiciu laikotarpyje.
Niu as jais nesiskundziu bet kokybe ju tai ,gal cia tik man ,bet man jie nusibumburiave visi nusivele atrodo kad as juos jau nesioju kokius puse metu (nors nesioju tik 2sav.) geda kad neislystu is po kokiu kelniu ,nes visos beveik zemu liemeniu tik atsitupiu ir islenda lyg senas pedkelnes kokias buciau uzsidejus Niu bet nesiot man jas patinka,kai neuzsidedu ,kaip kazkas jau cia rase,jauciuos lyg kazko truktu
O kaip jums su celiulitu? Nu man tai vaizdas, kad ne kiek nesumazejo . Nesioju Top Shop tris savaites. Pilvo oda stangresne, nu kojos visai nepakito
QUOTE(laurriukas @ 2007 05 18, 09:41)
O kaip jums su celiulitu? Nu man tai vaizdas, kad ne kiek nesumazejo . Nesioju Top Shop tris savaites. Pilvo oda stangresne, nu kojos visai nepakito
Aš nešioju SOLIDEA, jau turbūt ketvirta savaitė, tai rezultatas 0. Pradedu mąstyti, kad abeji tie produktai gali būt ko gero naudojami prevenciškai arba, kai celiulitas tik pradeda rodyti savo ragelius, nes jau pažengusį tą siaubūną pažaboti šortukais manau nebepavyks. Oda lygesnė, bet tikrai ne nuo tų šortukų, nes kremus anticeliulitinius naudoju jau seniai... Odai efektas tikrai yra (jos lygumui), bet apimčių neveikia
O MB kaip tik pastebejo celiulito sumazejima. Aisku jis pas mane ir nebuvo siaubuniskas, bet matesi, o dabar nebe.