Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys šortukai, diržai ir pan.

QUOTE(panelytė @ 2007 05 10, 16:23)
Man solidea sortukai nepalieka jokiu zymiu.  g.gif  Tik kaitik nuspirikau, tai savaite nessiojant pacioje pradzioje budavo ispaudimai. Po skalbimu irgi nebuna jokiu ispaudimu g.gif
Idomu kodel taip g.gif

Gal per didelius šortukus nusipirkai?O gal tavo šortukai kitokie?Maniškių tai vidinėj pusėj yra iškilusios juostos,nuo kurių ir lieka žymės.Tikslus pavadinimas Silver Wave Long masažuojančios kelnaitės nuo celiulito.
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2007 05 10, 14:35)
del liekanciu ir neliekanciu zymiu ant kuno:

solidea yra mikromasazines ir palieka zymes...
top shop yra imirkomos ir zymiu nepalieka...

issiaiskinkit kas apie koki gamini kalba...  4u.gif

As pirkau is top shop ir grioveliai nusimovus aiskiai matosi vidineje ir isorinej(sone) slaunu pusese mirksiukas.gif ,nes ir ant sortuku tie grioveliai padaryti tik tose vietose mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites as pasitaisau, teigiau jog pas mane nesimato ant slaunu jokiu grioveliu.
Tai is to pykcio vakare po nesiojimo atidziau perzziurejau blink.gif ir tikrai vidineje slaunu puseja buvo ant odos matomi grioveliai blush2.gif
Atsakyti
Labukas!

Pagaliau ir as ryzausi! sake, kad yra tik juodi, tai vistiek pirkau...
klausykit, o jum nuo pilvo nesiraitoja?
as s/m pirkau, viskas gerai, bet juosmuo labai aukstas. kaip pas jus? iki kiek uzsitempiat?
ir man labai nuo liemens "lipa", raitojasi....
Atsakyti
Pas mane taip pat liemuo aukštas ir nuo liemens šiek tiek raitojasi, bet aš juos vis patempiu į viršų kuo aukščiau, kad ir ant pilvo apsitemptų.
Atsakyti
vakar, po pirmos devejimo dienos, paziurejau, tai pas mane tikrai liko randeliai isispaude, tai cia kaip suprantu - gerai?
dar nusipirkau Nivea anticeliulitini krema su L-karnitinu, dabar kur reklamuoja, pora dienu ryte/vakare tepu, man kazkaip is karto oda lygesne.... gal cia todel, kad labai noriu, jog lygetu smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jei teisngai supratau,tai šie šortukai skrti šlaunims ir užpakaliui, o kaip dėl nukarusio pilvo po gimdymo ir liemens apimties mažinimo - ar yra efektas?
Ar ieškoti kažko kito?
Atsakyti
Sveikutės,

mane irgi domina pilvas... Ar jam yra kažkoks efektas? Tai didžiausia mano problema verysad.gif O sportas per 4 savaites tikrai nepadės, vaikščiojau į sportą kas antrą dieną, vakare nevalgiau ir ką 2,5 kg minus, bet kaip ne keista tikrai ne per pilvą, o per užpakalį kuris ir taip normalus (sportavau pagal sudarytą programą), matyt kažkas negerai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciaika: 14 gegužės 2007 - 10:50
Manau, kadjos tinka ir kojoms, ir pilvui, nes žymės lieka ir ant pilvo.Tik tiek ,kad nuo pilvo viršutinės dalies jos vis atsiraito.Mano kelnaitės yra iš SOLIDEA, joms mirkyti nereikalingos tabletės, tai kad būtų geresnis efektas, aš dar tepuosi kremu nuo celiulito.
Atsakyti
niu as ir jau gal keturias dienas nesioju galvoju gal jau plauti jas reikia? g.gif kas kiek kas plauna jas ? g.gif man atrodo per dideles nusipirkau bet zymes lieka smile.gif bet i vieno dydzio mazesnes kelnes neilendu blush2.gif o gal ir nereikia dar i jas i lysti biggrin.gif o kas naudojo be pagalbiniu antceliulitiniu kremu tuos sortukus ar efektas buna tik kai dar ir ivairius kremukus naudoji ? g.gif
Atsakyti
Įdomu o jai prie jų kokias gumines petnešėles pritaisius gal nenusiraitytu nuo to pilvo g.gif
Atsakyti
Nu kagi , parisnesiau, devejau visa diena, patinka kol kas.... Tik akys nubego ir man jau pirma diena, nuo klyno.... doh.gif doh.gif

O kam akys nubegusios, siuvot jas, ar taip ir palikot?

Susirasiau "mierkas" visas, seksim.... mirksiukas.gif
Atsakyti