Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

per 8 nestumo savaite pasilupinau garineje pirtyje, bet pries tai vyras pasedejo tenai, patikirino ar ne per karsta smile.gif . Tai gi manau, svarbiausia kad nebutu per karsta, tada ir mamytei ir leliukui bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Uoj i pirti tikrai neiciau ax.gif o vonia nekarsta pasilepinu kartais... rolleyes.gif noreciau i baseina eiti, bet pas mane mieste tokio nera sildomo unsure.gif visi kai po pirties isbegi ir tiek doh.gif
Atsakyti
o as su pirmu iki keturiu menesiu nejau,bet po to i pirti kas savaite nueidavau,aisku eidavau paskutine kai jau karscio tokio nebebudavo,ir ne per ilgai.bet man tai nepakeiciamas dalykas,be pirties neisivaisduoju savo gyvenimo.bet kam per aukstas kraujospudis geriau pasisaugot.
Atsakyti
Na paguliu truputi ir karstoj, nors musu daktarai nerekomenduoja, bet taip ipratus esu.. karta i savaite sutrumpintu rezimu gulu..
Pirties irgi negalima pagal musu daktarus.. Nors Skandivnavai teigia, net rekomenduoja kartkartem i pirti biggrin.gif.. Zodz viskas turi buti su saiku ir bus thumbup.gif
Atsakyti
I pirti ar sauna jokiu budu neiciau - gygydtoja taip ir sake, nei i vesesne, nei i karstesne, vonia taip pat nepatartina, bet kai man noris pasedet vonioj tai prisipilu nepilna vonia, tokio vesesnio vandens pasipliuskenu 10 min, nes per ta laika vanduo greitai atvesta ax.gif o tada jau po dusu
Atsakyti
I pirti neiciau, i vonia irgi...Man pastoviai karsta, tai apie didesne siluma negaliu net pagalvot, puikiai duso uztenka.Siaip tai su pirmaja tai sake geriau nereikia kaitintis, tai sikrt laikysiuos tu paciu "taisykliu". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BonusGirl @ 2010 03 06, 23:26)
Na paguliu truputi ir karstoj, nors musu daktarai nerekomenduoja, bet taip ipratus esu.. karta i savaite sutrumpintu rezimu gulu..
Pirties irgi negalima pagal musu daktarus.. Nors Skandivnavai teigia, net rekomenduoja kartkartem i pirti biggrin.gif.. Zodz viskas turi buti su saiku ir bus  thumbup.gif

i pirti as vaikstau blush2.gif simboliskai, du uzejimai po 10 min, ir aisku, pries pat gala. Aktyvioms pirtininkems leistina ir nestumo metu, o kas neprate - tai toms ir negalima rolleyes.gif Aisku, taip pat jei yra rizikos persileidimui, visokie mieli karstumai uzdrausti. Po pirties apsilieju saltu saltu dusu thumbup.gif Pats maloniausias dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaje @ 2010 03 15, 23:05)
i pirti as vaikstau blush2.gif simboliskai, du uzejimai po 10 min, ir aisku, pries pat gala. Aktyvioms pirtininkems leistina ir nestumo metu, o kas neprate - tai toms ir negalima rolleyes.gif Aisku, taip pat jei yra rizikos persileidimui, visokie mieli karstumai uzdrausti. Po pirties apsilieju saltu saltu dusu  thumbup.gif Pats maloniausias dalykas thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(BonusGirl @ 2010 03 06, 23:26)
Pirties irgi negalima pagal musu daktarus.. Nors Skandivnavai teigia, net rekomenduoja kartkartem i pirti biggrin.gif.. Zodz viskas turi buti su saiku ir bus  thumbup.gif

kiekvienai individualiai. pvz, vienoms ir karscio nereikia, kad prasidetu persileidimas ar prieslaikinis, o kitu ir "velnias neima" lotuliukas.gif pvz, mano pazistama norejo persileist (dar mokine tada buvo) - sedejo ir vonioj karstoj, ir nesisaugojo, bet vis tiek pagimde
Atsakyti
QUOTE(vaje @ 2010 03 15, 23:05)
i pirti as vaikstau blush2.gif simboliskai, du uzejimai po 10 min, ir aisku, pries pat gala. Aktyvioms pirtininkems leistina ir nestumo metu, o kas neprate - tai toms ir negalima rolleyes.gif Aisku, taip pat jei yra rizikos persileidimui, visokie mieli karstumai uzdrausti. Po pirties apsilieju saltu saltu dusu  thumbup.gif Pats maloniausias dalykas thumbup.gif

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif visad mėgau pirtį ir šilumą - kartą į savaitę/porą -šventas reikalas būdavo smile.gif thumbup.gif žinoma, pirtelėj dabar su saiku kaitinuosi. Gi jauti savo kūną ir žinai ko iš jo tikėtis smile.gif O pilvelio gyventojui taip ir pasakiau "pratinkis, mamytė mėgsta pirtį" wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai laukiu nesulaukiu, kada gausiu progos pagulet vonioj, mum gine uzdraude, tai sitas malonumas bus ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2010 03 17, 11:21)
As tai laukiu nesulaukiu, kada gausiu progos pagulet vonioj, mum gine uzdraude, tai sitas malonumas bus ateityje smile.gif

manau kad kuno temperaturos vandenukas tikrai nepakenktu nestuke.gif
Atsakyti