per 8 nestumo savaite pasilupinau garineje pirtyje, bet pries tai vyras pasedejo tenai, patikirino ar ne per karsta . Tai gi manau, svarbiausia kad nebutu per karsta, tada ir mamytei ir leliukui bus gerai
Uoj i pirti tikrai neiciau o vonia nekarsta pasilepinu kartais... noreciau i baseina eiti, bet pas mane mieste tokio nera sildomo visi kai po pirties isbegi ir tiek
o as su pirmu iki keturiu menesiu nejau,bet po to i pirti kas savaite nueidavau,aisku eidavau paskutine kai jau karscio tokio nebebudavo,ir ne per ilgai.bet man tai nepakeiciamas dalykas,be pirties neisivaisduoju savo gyvenimo.bet kam per aukstas kraujospudis geriau pasisaugot.
Na paguliu truputi ir karstoj, nors musu daktarai nerekomenduoja, bet taip ipratus esu.. karta i savaite sutrumpintu rezimu gulu..
Pirties irgi negalima pagal musu daktarus.. Nors Skandivnavai teigia, net rekomenduoja kartkartem i pirti .. Zodz viskas turi buti su saiku ir bus
Pirties irgi negalima pagal musu daktarus.. Nors Skandivnavai teigia, net rekomenduoja kartkartem i pirti .. Zodz viskas turi buti su saiku ir bus
I pirti ar sauna jokiu budu neiciau - gygydtoja taip ir sake, nei i vesesne, nei i karstesne, vonia taip pat nepatartina, bet kai man noris pasedet vonioj tai prisipilu nepilna vonia, tokio vesesnio vandens pasipliuskenu 10 min, nes per ta laika vanduo greitai atvesta o tada jau po dusu
I pirti neiciau, i vonia irgi...Man pastoviai karsta, tai apie didesne siluma negaliu net pagalvot, puikiai duso uztenka.Siaip tai su pirmaja tai sake geriau nereikia kaitintis, tai sikrt laikysiuos tu paciu "taisykliu".
QUOTE(BonusGirl @ 2010 03 06, 23:26)
Na paguliu truputi ir karstoj, nors musu daktarai nerekomenduoja, bet taip ipratus esu.. karta i savaite sutrumpintu rezimu gulu..
i pirti as vaikstau simboliskai, du uzejimai po 10 min, ir aisku, pries pat gala. Aktyvioms pirtininkems leistina ir nestumo metu, o kas neprate - tai toms ir negalima Aisku, taip pat jei yra rizikos persileidimui, visokie mieli karstumai uzdrausti. Po pirties apsilieju saltu saltu dusu Pats maloniausias dalykas
QUOTE(vaje @ 2010 03 15, 23:05)
i pirti as vaikstau simboliskai, du uzejimai po 10 min, ir aisku, pries pat gala. Aktyvioms pirtininkems leistina ir nestumo metu, o kas neprate - tai toms ir negalima Aisku, taip pat jei yra rizikos persileidimui, visokie mieli karstumai uzdrausti. Po pirties apsilieju saltu saltu dusu Pats maloniausias dalykas
pritariu
QUOTE(BonusGirl @ 2010 03 06, 23:26)
kiekvienai individualiai. pvz, vienoms ir karscio nereikia, kad prasidetu persileidimas ar prieslaikinis, o kitu ir "velnias neima" pvz, mano pazistama norejo persileist (dar mokine tada buvo) - sedejo ir vonioj karstoj, ir nesisaugojo, bet vis tiek pagimde
QUOTE(vaje @ 2010 03 15, 23:05)
Pilnai pritariu visad mėgau pirtį ir šilumą - kartą į savaitę/porą -šventas reikalas būdavo žinoma, pirtelėj dabar su saiku kaitinuosi. Gi jauti savo kūną ir žinai ko iš jo tikėtis O pilvelio gyventojui taip ir pasakiau "pratinkis, mamytė mėgsta pirtį"
As tai laukiu nesulaukiu, kada gausiu progos pagulet vonioj, mum gine uzdraude, tai sitas malonumas bus ateityje
QUOTE(Jugita25 @ 2010 03 17, 11:21)
As tai laukiu nesulaukiu, kada gausiu progos pagulet vonioj, mum gine uzdraude, tai sitas malonumas bus ateityje
manau kad kuno temperaturos vandenukas tikrai nepakenktu