Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

Zinojimas, kad nerizikuoju yra daug maloniau nei kelios minutes vonioje ar pirtyje. Gydytoja neleido eiti nestumo metu i vonia, tai ir klausau. pioneer.gif
Atsakyti
vonioje megstu pasilepint,ir pirma nestuma jos nevengdavau tikrai,tiesiog,vanduo turi buti kuno temperaturos ,neperkarstas,tada tikrai nieko nebus.kaip yra sakoma viskas mums galima,tik ribotai su saiku.ir maziau bijoti,nes kuo daugiau saugais,bijai,tai ir atsitinka visokiu nelaimeliu.mes pacios zinome ko mums ir musu mazyliams reikia.
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 01 17, 16:05)
vonioje megstu pasilepint,ir pirma nestuma jos nevengdavau tikrai,tiesiog,vanduo turi buti kuno temperaturos ,neperkarstas,tada tikrai nieko nebus.kaip yra sakoma viskas mums galima,tik ribotai su saiku.ir maziau bijoti,nes kuo daugiau saugais,bijai,tai ir atsitinka visokiu nelaimeliu.mes pacios zinome ko mums ir musu mazyliams reikia.

kelis kartus per savaite guliu siltoje bet ne karstoje vonioje.labai gera ir man ir lelytei smile.gif esu medike ir zinau,kad tai kenkti tikrai negali,svarbu neperkaisti.
Atsakyti
Jo jo. man taip pat uzdraude vonia, pirti ir pan, nors tik 10sav schmoll.gif , sake pasitenkinti teks dusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2010 01 20, 15:23)
Jo jo. man taip pat uzdraude vonia, pirti ir pan, nors tik 10sav  schmoll.gif , sake pasitenkinti teks dusu verysad.gif

idomios gydytojos jusu rolleyes.gif juk vonioje galima tik atsipalaiduoti,jokio rizikos faktoriaus nera jei vanduo nekarstas.cia mitas yra,kad nescia negali paguleti vonioje. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gusto mamyte @ 2010 01 20, 16:56)
idomios gydytojos jusu rolleyes.gif  juk vonioje galima tik atsipalaiduoti,jokio rizikos faktoriaus nera jei vanduo nekarstas.cia mitas yra,kad nescia negali paguleti vonioje. rolleyes.gif

Na gydytoja mano jauna, na ta prasme ne is caro maro laiku ir i privacia klinika einu, moku uz konsultacija vien 3zenkli skaiciu. Idomu kaip cai yra is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2010 01 20, 17:02)
Na gydytoja mano jauna, na ta prasme ne is caro maro laiku ir i privacia klinika einu, moku uz konsultacija vien 3zenkli skaiciu. Idomu kaip cai yra is tikruju g.gif

turbut ji del karscio nerekomenduoja.aisku pirtis tai nemanau kad labai reikalinga nesciai....bet vonioje tai ir pilvo raumenys gali atsipalaiduoti ir pati pailseti,zodziu tik negali buti karscio.
Atsakyti
Matyt reiks nuejus kita karta issiaiskinti, kaip ten yra su ta vonia, nes kaip noreciau atsigulti, o ne po dusu tik bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos mamytės 4u.gif

QUOTE(gusto mamyte @ 2010 01 20, 16:09)
aisku pirtis tai nemanau kad labai reikalinga nesciai....bet vonioje tai ir pilvo raumenys gali atsipalaiduoti ir pati pailseti,zodziu tik negali buti karscio.

Jūsų kaip medikės norėčiau paklausti, ar normaliu nėštumu galima būtų vaikščioti į turkišką pirtį? blush2.gif Ten nėra karščio, tokio kaip saunoje g.gif galbūt galioja tokia pati sąlyga kaip su vonia? ;-)
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2010 01 20, 17:56)
Sveikos, būsimos mamytės  4u.gif
Jūsų kaip medikės norėčiau paklausti, ar normaliu nėštumu galima būtų vaikščioti į turkišką pirtį?  blush2.gif Ten nėra karščio, tokio kaip saunoje  g.gif galbūt galioja tokia pati sąlyga kaip su vonia? ;-)

mano nuomone turkiska pirtis tikrai negali kenkti.kaip tik joje daug dregmes ir mazai karscio.kai gerai mamai gerai ir leliui.
Atsakyti
QUOTE(gusto mamyte @ 2010 01 20, 17:04)
mano nuomone turkiska pirtis tikrai negali kenkti.kaip tik joje daug dregmes ir mazai karscio.kai gerai mamai gerai ir leliui.

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
As tiesiog dievinu vonias, bet visgi atsisakiau ju nestumo metu. Pirmas dvi savaites gulejau karstoje, nes nezinojau, jog laukiuos, bet gydytoja sako, man pasiseke, kad nepersileidau. Veliau pagulejau, kai buvo 8 sav. ir iskart pradejo teplioti, tad nuo tada bijau. Nuvarau vyra guleti i vonia, o pati mirkau kojas, atsisedu trumpam ir taip psichologiskai pasitenkinu, na ka gi, liko dar 3 men, kai galesiu dziaugtis angelu ir didziausiu gyvenimo malonumu-vonia 4u.gif
Atsakyti