Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

QUOTE(Elina @ 2007 05 24, 18:01)
O kodėl taip apsidžiaugei? bigsmile.gif  Na, nieko mes neprisidirbom smile.gif . Buvom, ko gero, tyliausi turistai visoje saloje. O kur tu skaitei apie prancūzus?
Ginta28, o animatoriai kokios tautybės pas jus buvo|?

Tai kad cia neapsidziaugiau as, tik siaip juokas paeme ir tiek, net nezinau kodel apie tave pagalvojau, gal det to kad vakar su vyru prisiminem musu kelione.... g.gif O skaiciau Delfi tinklapyje
Animatoriai buvo italai, ir aplamai ten skaitesi vilagio italiano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 24, 19:10)
Animatoriai buvo italai, ir aplamai ten skaitesi vilagio italiano  smile.gif

Pas mus irgi animatoriai buvo italai. Bet aš jų tikrai negalėčiau pavadinti šauniais. Labai jautėsi, jog jie yra išimtinai tik italų grupių animatoriai. Tarkim taip, jie mūsų net nepastebėdavo. Mūsų mergaitės ryte nuėjo animatorių vedamos Latino sušokti ( šoko italai kasryt), tai parsiuntė jas atgal, būktai, susimokėti reikia blink.gif ...Na, itališkai mes nesuprantam, o angliškai jie nesiteikė nė vieno žodžio pasakyt schmoll.gif . Pažintiniai filmai vakarais taip pat buvo tik italų kalba, karaoke taip pat. Gidai- italai, tačiau mums pavyko prisikalbinti malietį, šiek tiek mokantį rusiškai smile.gif
Nežinau, gal mūsų sala buvo okupuota italų? blink.gif biggrin.gif Ar ten visos salos Maldyvuose- vilagio italiano? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 24 gegužės 2007 - 18:19
QUOTE(Elina @ 2007 05 24, 18:17)
Pas mus irgi animatoriai buvo italai. Bet aš jų tikrai negalėčiau pavadinti šauniais. Labai jautėsi, jog jie yra išimtinai tik italų grupių animatoriai. Tarkim taip, jie mūsų net nepastebėdavo. Mūsų mergaitės ryte nuėjo animatorių vedamos Latino sušokti ( šoko italai kasryt), tai parsiuntė jas atgal, būktai, susimokėti reikia blink.gif ...Na, itališkai mes nesuprantam, o angliškai jie nesiteikė nė vieno žodžio pasakyt schmoll.gif . Pažintiniai filmai vakarais taip pat buvo tik italų kalba, karaoke taip pat. Gidai- italai, tačiau mums pavyko prisikalbinti malietį, šiek tiek mokantį rusiškai smile.gif
Nežinau, gal mūsų sala buvo okupuota italų? blink.gif  biggrin.gif Ar ten visos salos Maldyvuose- vilagio italiano? g.gif

Na o musiskiai tikrai saunus buvo, jau antra diena visi kreipesi vardais ir elgesi kaip 100 metu buvo pazinoje. Man kaip visada kliudavo daugiausiai, nes kol istardavo mano varda, tai dar visokiu juoku prigalvodavo. Kazka bande netgi su rusu kalba risti, (matomai uzplaukia ir rusu turistu) bet as aiskiai pasakiau, kad cia jokio rysio prasau neiskoti smile.gif Kiekviena vakara turejom nustatyta aprangos spalva, tarkim siandien juoda, rytoj balta ir t.t.... Na ir siaip daug daug visokiausiu programeliu....
Na del papildomo mokescio cia tai jau per daug blink.gif pas mus irgi buvo organizuojami, tiktai vis nesusirinkdavo zmoniu pakankamai smile.gif galbut jau siekt tiek atsibodes renginys g.gif
Rasti itala, kalbanti angliskai, tikrai sunkoka doh.gif bet maniau jog turizmo srityje tokiu tikrai atsirastu, deja..... mano saloje irgi tik pora snekejo verysad.gif
Dabar ir man idomu pasidare kaip ten su tom Maldyvu salom g.gif ar jos visos pilnos italu ar ne smile.gif Na pvz. musu kelioniu agenturoje pasirinkimas buvo tik is 3 salu......
Papildyta:
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 24, 18:55)
programeliu....

pramogeliu norejau parasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 24, 19:57)
bet as aiskiai pasakiau, kad cia jokio rysio prasau neiskoti

a, nu matai, tu itališkai moki. Aš tai nesuprasdavau ką jie kalba, ai, bet jie ir nesikreipdavo į mus, o mes į juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 24, 19:00)
a, nu matai, tu itališkai moki. Aš tai nesuprasdavau ką jie kalba, ai, bet jie ir nesikreipdavo į mus, o mes į juos smile.gif

bet netgi nebandydavo kreiptis i jus kita kalba, ar tarkim gestu pagalba kazkaip susikalbet g.gif galbut jusiskiai tikrai nelabai saunuoliai buvo
Atsakyti
oi kaip noriu i Maldyvus doh.gif jau toooooks grozis wub.gif
Atsakyti
Nuostabus rojaus kampelis ir super nuotraukytes thumbup.gif Mes su busimuoju labai noretume ten medaus menesi praleisti, bet kazkaip labai abejojam ar nenusivilsime, nes agenturoj sake, kad rugpjucio, rugsejo menesiai pas juos yra patys lietingiausi ir siaucia liutys, o musu vestuves rugpjucio 18d. tad kyla abejones unsure.gif Gal yra buvusiu ten panasiu laiku? Labai laukciau info ir atsiliepimu:)
Atsakyti
Pažiūrėjau nuotraukas ir kiek prisiminimų sukilo wub.gif Mes ten su vyru prieš 2 metelius medų kopinėjom wub.gif blush2.gif

Nuotraukyčių nuoroda ir kelionės aprašymas mano paraše blush2.gif
Atsakyti
Gal jau padarėte povandenines nuotraukytes? Labai noriu pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmase @ 2007 06 15, 19:55)
Gal jau padarėte povandenines nuotraukytes? Labai noriu pamatyti  bigsmile.gif

Padarėm, bet pirmas kartas, tai nelabai pavyko blush2.gif . Be to, turiu tik nuotraukas, jas galėčiau tik nuskanavusi įkelti, taigi kokybė visai nulinė liktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 16, 10:37)
Padarėm, bet pirmas kartas, tai nelabai pavyko blush2.gif . Be to, turiu tik nuotraukas, jas galėčiau tik nuskanavusi įkelti, taigi kokybė visai nulinė liktų unsure.gif

Pritariu smile.gif mes irgi beveik po metu laiko prisiruoseme padaryti nuotraukas ax.gif Na matos tos zuvytes, bet tik kur fotografavome negiliai, o kai buvome isvyke su laiveliu (na tipo i eskursija) tai nesimato nieko, tik vanduo zydras, o fotografuoti buvo tikrai ka ir vezlius mateme ir rajas ar kaip jos ten vadinasi tokios plokscios juodos su pilvais baltais ir uodega ilga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lukra @ 2007 06 06, 20:58)
Nuostabus rojaus kampelis ir super nuotraukytes thumbup.gif  Mes su busimuoju labai noretume ten medaus menesi praleisti, bet kazkaip labai abejojam ar nenusivilsime, nes agenturoj sake, kad rugpjucio, rugsejo menesiai pas juos yra patys lietingiausi ir siaucia liutys, o musu vestuves rugpjucio 18d. tad kyla abejones unsure.gif Gal yra buvusiu ten panasiu laiku? Labai laukciau info ir atsiliepimu:)

Mes vaziavome rugsejo gale nebuvo jokiu liuciu thumbup.gif na karta ryte nulijo truputuka, bet tesesi gal 2 min. smile.gif
Atsakyti
Na ir grozybiu cia pripasakojote mergaites, labai jau grazu, tiesiog fantastiska smile.gif
Atsakyti