QUOTE(Elina @ 2007 05 24, 18:17)
Pas mus irgi animatoriai buvo italai. Bet aš jų tikrai negalėčiau pavadinti šauniais. Labai jautėsi, jog jie yra išimtinai tik italų grupių animatoriai. Tarkim taip, jie mūsų net nepastebėdavo. Mūsų mergaitės ryte nuėjo animatorių vedamos Latino sušokti ( šoko italai kasryt), tai parsiuntė jas atgal, būktai, susimokėti reikia
...Na, itališkai mes nesuprantam, o angliškai jie nesiteikė nė vieno žodžio pasakyt
. Pažintiniai filmai vakarais taip pat buvo tik italų kalba, karaoke taip pat. Gidai- italai, tačiau mums pavyko prisikalbinti malietį, šiek tiek mokantį rusiškai
Nežinau, gal mūsų sala buvo okupuota italų?
Ar ten visos salos Maldyvuose- vilagio italiano?
Na o musiskiai tikrai saunus buvo, jau antra diena visi kreipesi vardais ir elgesi kaip 100 metu buvo pazinoje. Man kaip visada kliudavo daugiausiai, nes kol istardavo mano varda, tai dar visokiu juoku prigalvodavo. Kazka bande netgi su rusu kalba risti, (matomai uzplaukia ir rusu turistu) bet as aiskiai pasakiau, kad cia jokio rysio prasau neiskoti
Kiekviena vakara turejom nustatyta aprangos spalva, tarkim siandien juoda, rytoj balta ir t.t.... Na ir siaip daug daug visokiausiu programeliu....
Na del papildomo mokescio cia tai jau per daug
pas mus irgi buvo organizuojami, tiktai vis nesusirinkdavo zmoniu pakankamai
galbut jau siekt tiek atsibodes renginys
Rasti itala, kalbanti angliskai, tikrai sunkoka
bet maniau jog turizmo srityje tokiu tikrai atsirastu, deja..... mano saloje irgi tik pora snekejo
Dabar ir man idomu pasidare kaip ten su tom Maldyvu salom
ar jos visos pilnos italu ar ne
Na pvz. musu kelioniu agenturoje pasirinkimas buvo tik is 3 salu......
Papildyta:
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 24, 18:55)
programeliu....
pramogeliu norejau parasyt