Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

QUOTE(Elina @ 2007 05 17, 07:11)
Ne apie pasakojimą kalbu, o apie nekokybišką citavimą. Na, pažiūrėk. Neteisingai cituojate viena kitą, nepaimat visos citatos, gaunasi betvarkė 4u.gif

Na jei viena karta kazkokia klaida isivele, tai nejau galima taip jau tiesiai teigti apie labai nevykusi citavima 4u.gif
Ir dar, pvz as net ir nemoku paimti kazkokios dalies sakinio ir cituoti tongue.gif tai nejau cia taip labai blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginta28: 17 gegužės 2007 - 15:32
Aiiiiii nesipykim, geriau Gnta28 atidarykime tema apie Sri Lnka. Papasakosim ir gerius, ir blogus ispudzius, bus smagu...Yra dar vien amergaite is, berods, Meksikos temos, kuri buvusi SriLankoje ir keliavo pati, be agenturu, manau jos ispudziai butu dar idomesnis.
Atsakyti
QUOTE(maple @ 2007 05 19, 13:22)
Aiiiiii nesipykim, geriau Gnta28 atidarykime tema apie Sri Lnka. Papasakosim ir gerius, ir blogus ispudzius, bus smagu...Yra dar vien amergaite is, berods, Meksikos temos, kuri buvusi SriLankoje ir keliavo pati, be agenturu, manau jos ispudziai butu dar idomesnis.

Tai kad nepyktis as cia atejau irgi smile.gif Gal ir tiesa sakai, del naujos temos, tuo labiau man rodos apie Sri Lanka niekas nerase smile.gif
Tad Elina iki ir nepyk jau taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 20, 14:25)

Tad Elina iki ir nepyk jau taip  tongue.gif

Aš nepykstu blink.gif
Atsakyti
Elina, nuostabios nuotraukos thumbup.gif tiesiog rojaus kampelis wub.gif tik kelionės kaina doh.gif
Atsakyti
Dar karta perziurejau nuotraukytes ir jauciu, kad Elinos noriu paprasyti atleidimo...Isties nuostabus pasakojimas, fantastiskoss nuotraukos...Grazi seima!!!! Puikios atostogos...

Bet noriu pakviesti prisijungti prie musu. Padeti papasakoti ir taisyklingai cituoti arba ikelti nuoptraukas, arba vidoo.

Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 20, 14:25)
Tai kad nepyktis as cia atejau irgi  smile.gif Gal ir tiesa sakai, del naujos temos, tuo labiau man rodos apie Sri Lanka niekas nerase  smile.gif
Tad Elina iki ir nepyk jau taip  tongue.gif

Merginos, atidarykit tema paie Sri Lanka, nes visai nera informacijos. Pirmiausia ar ten saugu vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maple @ 2007 05 21, 15:40)
Dar karta perziurejau nuotraukytes ir jauciu, kad Elinos noriu paprasyti atleidimo...

Baikit atsiprašinėti smile.gif , tikrai nėra dėl ko. Bet informatyviau bus, jei atskitoje temoje papasakosit apie Šri lanką. Man pačiai labai įdomu, juk taip ir nenuvykom ten verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 23 gegužės 2007 - 09:05
Ar tikrai Maldyvai yra tik ramaus poilsio megejams? Kaip suprantu, visai atskirti nuo civilizacijos g.gif O ka galima veikti isskyrus gulejima papludimy ir nardyma, ar yra kokiu idomiu ekskursiju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 05 23, 10:17)
Ar tikrai Maldyvai yra tik ramaus poilsio megejams? Kaip suprantu, visai atskirti nuo civilizacijos g.gif O ka galima veikti isskyrus gulejima papludimy ir nardyma, ar yra kokiu idomiu ekskursiju? 4u.gif

Daugiau-taip. Esi atskirtas nuo civilizacijos, juk salos- vandenyne. Įdomios ekskursijos- į Male, į negyvenamą salą. Galima išskrist į Šri lanką kelioms dienoms. Bet, iš esmės, tai taip. Guli, nardai, valgai, ilsiesi smile.gif .
Atsakyti
Sveika Elina, siandien kaip tik perskaiciau jog Prancūzai paskelbti labiausiai neišauklėtais turistais lotuliukas.gif Kazkur minejai jog Maldyvuose jus vadindavao prancuzais bigsmile.gif na tai dabar pasakok, pasakok...... ko ten prisidarete?
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2007 05 23, 09:17)
Ar tikrai Maldyvai yra tik ramaus poilsio megejams?

Na matai, manau jog pirmiausia priklauso ir kokioje saloje atostogauji. (Nors cia tiktai mano nuomone) Pvz. kur as buvau, nemaciau nei vienos poros su vaikais, nei vieno burelio tik merginu ar vaikinu, visi buvo medaus menesio kelioneje smile.gif Antra, kokiu pramogu gali sulaukti saloje, kuria gali apeiti per 15 minuciu blink.gif tiktai gulejimas papludy ir nardyti smile.gif Ir trecia, musu saloje, buvo sudarytos salygos tiek pabuti nuosaliai nuo visu ir buvo sauni animatoriu grupe, kuri poilsiautojus uziminejo visa diena. Tad turi pasirinkimo teise mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 24, 14:56)
Sveika Elina, siandien kaip tik perskaiciau jog Prancūzai paskelbti labiausiai neišauklėtais turistais  lotuliukas.gif  Kazkur minejai jog Maldyvuose jus vadindavao prancuzais  bigsmile.gif  na tai dabar pasakok, pasakok...... ko ten prisidarete?

O kodėl taip apsidžiaugei? bigsmile.gif Na, nieko mes neprisidirbom smile.gif . Buvom, ko gero, tyliausi turistai visoje saloje. O kur tu skaitei apie prancūzus?
Ginta28, o animatoriai kokios tautybės pas jus buvo|?
Atsakyti