Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

Maldyvuose irgi nebuvo lietuvių be mūsų. Bet lietuviškų litų matėm visose pardėse ( jie ten ant stalo, po stikliuku kiša visų šalių pinigėlius) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maple @ 2007 05 03, 11:27)
Na kaip pastebejau, ir tu esi pabuvojusi Sri Lankoje  smile.gif  tai kokia tu nuomone apie sia saly susidarei?
[COLOR=gray]

As buvau 2006 per sv.kaledas ir naujus...Sios sventes is ties paliko labai dideli ispudi - tikra puota buvo: su sokiais ir dainom, sampanu ir vynu, o jau maistas paruostas...puuuuuuuuuikiai...filmavom, kaip Kandy temle...Viesbutis man irgi patiko, toks mazas, bet labai jaukus...Staffas labai malonus ir paslaugus...Bangos aukstos, vanduo siltas ir, aisku, smeliukas bei palmes...bei tos nacionalines ju melynos gelytes, neatsimenu pavadinimo...
Tik vienas bet...tas ikyrus pinigu kaulijimas ir prekiu kisimas...Is pradziu dalijome tuos tipsus kaip nukvake, bet kai pajauteme, kad esame kaip melziamos karves, dingo noras kam nors duoti. As vyrui ir sakau, zinai geriau duosim pinigeliu mociutems prie Ausros vartu, nes jos tai tikrai pinigu neturi, o ir krosnies nera uz ka uzkurti...o cia- silta, gera, bananai auga, mango ir t.t..Tik turek noro ju nusiskinti...

Bet salis man patiko...jau gamtos grozis....ir viskas, kas susije su budizmu...labai idomu...
As dar grisciau su malonumu, jeigu tik pasitaikytu galimybe...dabar jau buciau drasesne ir zinociau kas ir kaip..Tik gaila, kad ten vis dar pavojinga...

P.S. As tik grizusi is Sri Lankos atradau supermama foruma, ieskodama lietuvaiciu ispudziu is sios salies...Mes nemazai keliavome po sali, bet nei vieno lietuvio nesutikome, idomu kodel...

Na ir mums neteko sutikt. Galbut mazai kas renkasi tokia kelione, dauguma vaziuoja kur arciau, pigiau, populiariau, nepavojinga. Mums gidas sake, kad Sri Lanka kolkas nera atrasta turistu, galbut del to, vietiniai taip ikyriai bando prakist savo preke turistui. Butent toks ikyrumas MB ir nepatiko smile.gif Jei nieko neperki, tada jie sake veliau veliau, o hei sakai kad as ir veliau nepirksiu, tai baisiausiai supyksta ir sako, o man tai valgyt reikia......

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 05 03, 12:20)
Maldyvuose irgi nebuvo lietuvių be mūsų. Bet lietuviškų litų matėm visose pardėse ( jie ten ant stalo, po stikliuku kiša visų šalių pinigėlius) smile.gif

Na kiek supratau Maple apie Sri Lanka kalbejo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ginta28,2007 05 03, 16:52]
Mums gidas sake, kad Sri Lanka kolkas nera atrasta turistu

Siuo atveju noreciau nesutikti...Gerokai dar pries tsunami, Sri Lanka buvo viena lankomiausiu britu, viesbuciai luzte luzo nuo ju. Bet kanos vis augo ir augo (indiskas gudrumas) ir dabar ju keliones nukrypo i Karibus, nes ten zymiai pigiau atostogauti ir daugiau laisves renkantis skrydzius...

Jei nieko neperki, tada jie sake veliau veliau, o hei sakai kad as ir veliau nepirksiu, tai baisiausiai supyksta ir sako, o man tai valgyt reikia......

Joooooo, va toks ju izulumas mane pritrenke, nes nera jau jie tokie vargsai, kaip paaiskejo veliau, tiesiog jie man pasirode gudruoliai tinginiai...

Bet kad ir kokie tie minusai butu, salis visgi mane pakerejo. Tiek daug istorijos, yra ka pamatyti ir suzinoti. Vaziuociau dar karta, bet elgciausi kitaip !!!

Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 03, 16:52)

Na kiek supratau Maple apie Sri Lanka kalbejo  mirksiukas.gif

aš irgi supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=maple,2007 05 03, 16:55]
[quote=Ginta28,2007 05 03, 16:52]
Mums gidas sake, kad Sri Lanka kolkas nera atrasta turistu

Siuo atveju noreciau nesutikti...Gerokai dar pries tsunami, Sri Lanka buvo viena lankomiausiu britu, viesbuciai luzte luzo nuo ju. Bet kanos vis augo ir augo (indiskas gudrumas) ir dabar ju keliones nukrypo i Karibus, nes ten zymiai pigiau atostogauti ir daugiau laisves renkantis skrydzius...
Jei nieko neperki, tada jie sake veliau veliau, o hei sakai kad as ir veliau nepirksiu, tai baisiausiai supyksta ir sako, o man tai valgyt reikia......

Joooooo, va toks ju izulumas mane pritrenke, nes nera jau jie tokie vargsai, kaip paaiskejo veliau, tiesiog jie man pasirode gudruoliai tinginiai...

Bet kad ir kokie tie minusai butu, salis visgi mane pakerejo. Tiek daug istorijos, yra ka pamatyti ir suzinoti. Vaziuociau dar karta, bet elgciausi kitaip !!!
[/quote]

Tikrai taip, butent po tsunamio, sumazejo organizuojamu kelioniu. Galbut del to vietiniai tokie ikyrus doh.gif
Atsakyti
na maldyvuose sostinej male vietiniu prekeiviui izulumas ne ka mazesnis, nei sri lankoj. pamenu, kad net vyrui rekiau, kad gelbetu, nes atsigint nuo tu prekybininku nejo doh.gif lotuliukas.gif is visu pusiu apspito ir vos ne uz ranku tysia kiekvienas i skirtinga puse, kur ju parduotuves doh.gif nu pravalas nekitaip ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 04 gegužės 2007 - 12:30
QUOTE(lanaa @ 2007 05 04, 12:24)
na maldyvuose sostinej male vietiniu prekeiviui izulumas ne ka mazesnis, nei sri lankoj. pamenu, kad net vyrui rekiau, kad gelbetu, nes atsigint nuo tu prekybininku nejo  doh.gif  lotuliukas.gif is visu pusiu apspito ir vos ne uz ranku tysia kiekvienas i skirtinga puse, kur ju parduotuves  doh.gif  nu pravalas nekitaip   ph34r.gif

Na o mums pasiseke, mes kaip tik atplaukem i Male vakare, kai visos pardos jau buvo uzdarytos ir visi vare su savo motoroleriais melstis doh.gif

Ir siaip, manau jog as su Maple uzterseme Elinos uzvesta Maldyvu tema ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginta28: 04 gegužės 2007 - 13:07
Pritariu, todel musu negatyvius komentarus galima ir istrinti...
Kita vertus, as buciau buvusi laiminga, jei kas nors taip tiesiai sviesiai butu parases, ko tiketis...nes kai zinai, niekas nestebina, esi pasiruoses ir tada dzin i tuos minusus, matai tik geraja salies puse ir megaujiesi atostogomis biggrin.gif
Atsakyti
Ne, nereikia trinti smile.gif . Tik baisiai nevykusiai pricitavot ax.gif . O mus irgi Malėje puolė ir žvejų saloj ( kurią cunamis nusiaubė) pardavėjai doh.gif . Na, bet nežinau, mkažkaip pagalbos kviestis nereikėjo smile.gif , įeinu- išeinu iš parxdės, vienur perku, kitur ne. Neišgąsdino jie manęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 gegužės 2007 - 17:07
Kaip grazu - pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 04, 17:06)
Ne, nereikia trinti smile.gif . Tik  baisiai nevykusiai pricitavot ax.gif . O mus irgi Malėje puolė ir žvejų saloj ( kurią cunamis nusiaubė) pardavėjai doh.gif . Na, bet nežinau, mkažkaip pagalbos kviestis nereikėjo smile.gif , įeinu- išeinu iš parxdės, vienur perku, kitur ne. Neišgąsdino jie manęs biggrin.gif

Ir kodel jau taip baisiai nevykusiai pricitavom ????? Juk ne apie Maldyvus rasem, o apie Sri Lanka, ir tuo labiau tiktai tiesa smile.gif Nejau meluosi. Del to ir sakiau, jog uzterseme tavo nuostabia Maldyvu pasakele, Sri Lankos siaubunais prekeiviais
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 05 16, 13:10)
Ir kodel jau taip baisiai nevykusiai pricitavom ????? Juk ne apie Maldyvus rasem, o apie Sri Lanka, ir tuo labiau tiktai tiesa  smile.gif Nejau meluosi. Del to ir sakiau, jog uzterseme tavo nuostabia Maldyvu pasakele, Sri Lankos siaubunais prekeiviais

Ne apie pasakojimą kalbu, o apie nekokybišką citavimą. Na, pažiūrėk. Neteisingai cituojate viena kitą, nepaimat visos citatos, gaunasi betvarkė 4u.gif
Atsakyti