Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

Na labai jau grazus vaizdeliai, primine ir mano povestuvine kelione thumbup.gif Teko ir mums pabuvoti Maldyvuose, tik ne toje pacioje saloje (savaime suprantama, ten ju tukstanciai mirksiukas.gif ) kadangi iki salos mes nusigavome su maziuku lektuviuku, o ne laivu plaukeme, tai kiek suprantu, musu sala buvo siek tiek toliau, nes teko skristi apie 40 min.
Na kas turi galimybiu tikrai tikrai siulau apsilankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta28 @ 2007 04 17, 13:37)
(savaime suprantama, ten ju tukstanciai  mirksiukas.gif )

Iš viso yra virš 1190 žemų salelių – atolų (kai kurios iš jų iškilusios virš jūros lygio tik 2 metrus), iš kurių tik 200 gyvenamos, o dar 74 salos – kurortai.
o jūs gal buvote jau žemiau ekvatoriaus blink.gif
Atsakyti
[quote=Ginta28,2007 04 17, 13:37]
Na labai jau grazus vaizdeliai, primine ir mano povestuvine kelione thumbup.gif Teko ir mums pabuvoti Maldyvuose, tik ne toje pacioje saloje (savaime suprantama, ten ju tukstanciai mirksiukas.gif ) kadangi iki salos mes nusigavome su maziuku lektuviuku, o ne laivu plaukeme, tai kiek suprantu, musu sala buvo siek tiek toliau, nes teko skristi apie 40 min.
Na kas turi galimybiu tikrai tikrai siulau apsilankyti thumbup.gif
[/quote
Nu uzveze mane Maldyvai... Rasykit konkreciai kur geriau pirkti kelione. Vakar ziurejau skrydzius is Berlyno visai padori kaina gaunasi, bet kaip keliavusios jau zinot, kur pigiau, geriau ir t.t. smile.gif
Atsakyti
per Vokietiją, ko gero, gausi pigiausiai 4u.gif . Mes per Maskvą skridom. Irgi, sako, nebrangiai sumokėjom blush2.gif
Atsakyti
[quote=Elina,2007 04 17, 16:36]
per Vokietiją, ko gero, gausi pigiausiai 4u.gif . Mes per Maskvą skridom. Irgi, sako, nebrangiai sumokėjom blush2.gif
[/quote
Na is tikruju jei 6 tukst. zmogui tai tikrai nedaug
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 17, 15:29)
Iš viso yra virš 1190 žemų salelių – atolų (kai kurios iš jų iškilusios virš jūros lygio tik 2 metrus), iš kurių tik 200 gyvenamos, o dar 74 salos – kurortai.
o jūs gal buvote jau žemiau ekvatoriaus blink.gif

Kad prisiminciau salos pavadinima, pasakyciau ax.gif Reiks veliau vyro paklaust.
Papildyta:
[quote=scorpie,2007 04 17, 15:52]
[quote=Elina,2007 04 17, 16:36]
[/quote
Na is tikruju jei 6 tukst. zmogui tai tikrai nedaug
[/quote]

Mes mokejome 6700 euru ir tai su 30 % kaip jaunavedziams, bet turejome turne ir po Sri Lanka, tad savaite leidome Sri Lankoje, o kita ilsejomes Maldyvuose.
Papildyta:
Tiesa ELINA, minejai jog italai kazkuom jums neitiko smile.gif Butu idomu suzinoti kuom, as irgi atostogavau italu kaimelyje (kadangi esu istekejusi uz italo ax.gif ) bet pvz. paskutine diena atvaziavo keletas anglu, tai irgi nekaip pasirode blink.gif
Atsakyti
Tie italai pasitaikė kažkomkie provincialai. Atsivežė savo animatorius, kad juos linksmintų smile.gif . Tai, pvz. jiems baisiai nepatiko, kad tuos spektaklius žiūrėdavom ir mes- prancūzai biggrin.gif ( jie taip manė ant mūsų). Frace, frence feee unsure.gif . Dar buvo atsitikimas, kai aš netyčia atguliau ant žezlongo, jie visi vienodi, tai italas mane beveik nusviedė, atseit čia jo šezlongas blink.gif . Žodžiu, jų ten buvo tokia bendruomenė, kiek gi toj salelėje žmonių doh.gif , 100 ne daugiau. Tai karaliavo jie. Viskas itališkai, net pristatomosios informacinės medžiagos, pvz. apie salas, apie augmeniją, gyvuniją- vien tik italų kalba. O be mūsų lietuvių buvo dar dvi šeimkos rusų, kurie irgi galvojo, kad mes prancūzai, tai gerai galėjom klausyt ką jie kalba lotuliukas.gif : nado budet drugoj raz so svojimi babami priexatj. O buvo su jaunutėm mergytėm bigsmile.gif biggrin.gif

Į Šri lanką ir mums siūlė palėkti, bet tuo metu joje buvo kažkokios ligos protrūkis, tai pabijojom dėl vaikų. O mūsų sala vadinosi Ranallhi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 balandžio 2007 - 14:29
QUOTE(Elina @ 2007 04 18, 14:28)
Tie italai pasitaikė kažkomkie provincialai. Atsivežė savo animatorius, kad juos linksmintų smile.gif . Tai, pvz. jiems baisiai nepatiko, kad tuos spektaklius žiūrėdavom ir mes- prancūzai biggrin.gif  ( jie taip manė ant mūsų). Frace, frence feee unsure.gif . Dar buvo atsitikimas, kai aš  netyčia atguliau ant žezlongo, jie visi vienodi, tai italas mane beveik nusviedė, atseit čia jo šezlongas blink.gif . Žodžiu, jų ten buvo tokia bendruomenė, kiek gi toj salelėje žmonių doh.gif , 100 ne daugiau. Tai karaliavo jie. Viskas itališkai, net pristatomosios informacinės medžiagos, pvz. apie salas, apie augmeniją, gyvuniją- vien tik italų kalba. O be mūsų lietuvių buvo dar dvi šeimkos rusų, kurie irgi galvojo, kad mes prancūzai, tai gerai galėjom klausyt ką jie kalba lotuliukas.gif : nado budet drugoj raz so svojimi babami priexatj. O buvo su jaunutėm mergytėm bigsmile.gif  biggrin.gif

Į Šri lanką ir mums siūlė palėkti, bet tuo metu joje buvo kažkokios ligos protrūkis, tai pabijojom dėl vaikų. O mūsų sala vadinosi Ranallhi

Supratau biggrin.gif na nebutu italai mirksiukas.gif Va prisiminiau, mes buvome saloje KIHAAD atrodo taip rasosi, o pora zmoniu is musu grupes po Sri Lanka, laivu plauke i sala Maureva...
Atsakyti
Bet jus man sakykit ax.gif keliones i Maldyvus organizuoja Lietuveles kelioniu agenturos, nu pav. nueini i koki novatura ir jie pasiulo per kur geriau vykti ar per vokiecius ar per rusus ir cia jie viska suoranizuoja?? Ar kaip cia buna blush2.gif atleiskit jei kam pasirodys durnas sitas klausimas.
Atsakyti
Neisivaizduoju,koks jausmas savo akimis matant toookius vaizdus wub.gif Tikrai ROJUS ZEMEJE vacation4.gif Jei neteks pabuvot Maldyvuose,tai bent reiks pasistengt nepapukt i pragara lotuliukas.gif Gal kada nors..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ir galit įmest vokiškų puslapių kur galima pažiūrėt kokios ten pas juos kainos? rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo daba i maldyvus apsimoka vaziuot finansiniu poziuriu. keliones, palyginus su kelionemis keliais metais atgal, gerokai atpigo tongue.gif pries tris metus su vyru vaziavom i povestuvine kelione 10d, tai su 30% nuolaida jaunavedziams visa kelione atsiejo +-25 000lt. ir be jokiu ten ilsejimusi srilankoj doh.gif tiesa, skridom is maskvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 27 balandžio 2007 - 12:40