fantastika , po tokių atostogų tikriausiai labai sunku grįžt į realybę
EIK TU SAU Va čia tai ATOSTOGOS
Mano svajonės..... Jūs tuose Bungalow gyvenote?
Ech...gal kada nors....
Mano svajonės..... Jūs tuose Bungalow gyvenote?
Ech...gal kada nors....
Viskas čiotka, tik kaip ten su visokiais gyviais a la dideli tarakonai, vorai ir pan? Pietuose tokie mėgsta gyventi. Nu liabai jau man jie nepatinka, turbūt tik ir žiūrėčiau akis pastačius, kad į lovą koks neįropotų ir pusės atostogų malonumų nepajausčiau .
QUOTE(mamymamy @ 2007 03 09, 12:24)
Viskas čiotka, tik kaip ten su visokiais gyviais a la dideli tarakonai, vorai ir pan? Pietuose tokie mėgsta gyventi. Nu liabai jau man jie nepatinka, turbūt tik ir žiūrėčiau akis pastačius, kad į lovą koks neįropotų ir pusės atostogų malonumų nepajausčiau .
Jokių vorų, jokių tarakonų, anei uodelio . Net gaila...nepamačiau jokių egzotinių gyvių, išskyrus keletą driežų, krabų ir žuvų. Ai, dar porą keistų paukščių matėm
Na matosi kad rojus žemėje Aš įsivaizduoju tikrai buvo sunku jau vykti namo iš tokio grožio aš ir norėčiau tam žydram žydram vandenuke pamirkti
ech....net seile nutyso...noriu ten kur silta....
Nu nereaaaaliai gražu
O kodėl skridot per rusus, ar taip pigiau? Be lt tarpininkų vykot, patys organizavotės ar pirkot iš rusų, žodžiu detalių norėčiau
O kodėl skridot per rusus, ar taip pigiau? Be lt tarpininkų vykot, patys organizavotės ar pirkot iš rusų, žodžiu detalių norėčiau
na ir grozybiu prisiziurejau ....net akys apraibo ...nuotraukas tiesiog valgiau akimis ...laaaabai noreciau ten pabuvoti ...
QUOTE(cameja @ 2007 03 09, 18:06)
na ir grozybiu prisiziurejau ....net akys apraibo ...nuotraukas tiesiog valgiau akimis
Aha,reik uždraust rodyt tokius vaizdus
va cia tai kelione!!! noriu ir as na gal kadanors...cunamio nebijojot?
ahh ,,, kad man taip bet zinant kad maldyvai viena is brangiausiu vietu pasaulyje , tai dar negreitai !bet bus !
Tikras rojus žemėje