Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

fantastika wub.gif wub.gif wub.gif , po tokių atostogų tikriausiai labai sunku grįžt į realybę doh.gif
Atsakyti
EIK TU SAU blink.gif blink.gif wub.gif Va čia tai ATOSTOGOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano svajonės..... verysad.gif Jūs tuose Bungalow gyvenote? wub.gif
Ech...gal kada nors.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Viskas čiotka, tik kaip ten su visokiais gyviais a la dideli tarakonai, vorai ir pan? Pietuose tokie mėgsta gyventi. Nu liabai jau man jie nepatinka, turbūt tik ir žiūrėčiau akis pastačius, kad į lovą koks neįropotų ir pusės atostogų malonumų nepajausčiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2007 03 09, 12:24)
Viskas čiotka, tik kaip ten su visokiais gyviais a la dideli tarakonai, vorai ir pan? Pietuose tokie mėgsta gyventi. Nu liabai jau man jie nepatinka, turbūt tik ir žiūrėčiau akis pastačius, kad į lovą koks neįropotų ir pusės atostogų malonumų nepajausčiau  biggrin.gif .

Jokių vorų, jokių tarakonų, anei uodelio g.gif . Net gaila...nepamačiau jokių egzotinių gyvių, išskyrus keletą driežų, krabų ir žuvų. Ai, dar porą keistų paukščių matėm smile.gif
Atsakyti
Na matosi kad rojus žemėje wub.gif Aš įsivaizduoju tikrai buvo sunku jau vykti namo iš tokio grožio verysad.gif aš ir norėčiau tam žydram žydram vandenuke pamirkti rolleyes.gif
Atsakyti
ech....net seile nutyso...noriu ten kur silta....
Atsakyti
Nu nereaaaaliai gražu wub.gif wub.gif
O kodėl skridot per rusus, ar taip pigiau? Be lt tarpininkų vykot, patys organizavotės ar pirkot iš rusų, žodžiu detalių norėčiau ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif na ir grozybiu prisiziurejau wub.gif ....net akys apraibo wacko.gif...nuotraukas tiesiog valgiau akimis biggrin.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ...laaaabai noreciau ten pabuvoti ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 03 09, 18:06)
bigsmile.gif na ir grozybiu prisiziurejau  wub.gif  ....net akys apraibo  wacko.gif...nuotraukas tiesiog valgiau akimis  biggrin.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha,reik uždraust rodyt tokius vaizdus lotuliukas.gif
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif va cia tai kelione!!! noriu ir as bigsmile.gif na gal kadanors...cunamio nebijojot? g.gif
Atsakyti
ahh ,,, kad man taip smile.gif bet zinant kad maldyvai viena is brangiausiu vietu pasaulyje , tai dar negreitai !bet bus !
Atsakyti
Tikras rojus žemėje thumbup.gif
Atsakyti