QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 05 19, 20:42)
o cia pas tave tik vesbuciu kaina? o skridziu reikia uzsakyti kitur?kur?as vokiskai visai nesuprantu
galvoju jau kas pabuvojo ten ta prasme pirko is vokisku agenturu kad paprasyti uz kaz koki mokesteli padeti mums susigaudyti
atsakysiu, bet reiktu kraustytis prie kelioniu, o ne plepeti prie nuotrauku
ten jau rasiau, isverciau vok zodzius, pasiziurek maldyvu temoje kokius 5 lapus atgal
reikalas vyko taip: issirinkau tinkama vieta, kaina, data. rezervavau internetu, po 5 min sulaukiau skambucio su patikslinimu, kas kaip kur kada. kai viska sutarem, gavau patvirtinima i emaila, ir nuo mano nurodytos banko korteles po 2 dienu nurase 20 proc( galima prasyti atsiusti saskaitos pastu, ja gavus sumoketi lt banke kartu sumokant apie 100lt uz tarptautini pervedima), tuomet gavau laiska pastu su patvirtinimu kad sumoketa tiektai, o tokia tai diena bus nurasyta likusi suma (mazdaug 1 men. pries kelione), dabar nuo korteles nurase likusia suma, o as pastu gavau lektuvo bilietus, viesbucio vaucerius, transferio iki viesbucio bilieta (viskas tokioje knygeleje isplesiamais lapukais) bei lipdukus ciumadanui kaip nusigausit iki vokietijos jusu reikalas- lektuvu, autobusu, masina ir kt
uz vyno butelaiti man, ar viskio mb, laisvai susitartume, parodyciau kaip ta padaryti, bei padeciau, jokiu problemu
bet gal kraustykimes i tam skirta tema
Papildyta:
oi pamirsau, mano kaina jau su visai visai viskuo 3000eur